Nie jesteś zalogowany.
Coś widze, że sporo osób ma długie włosy.
Tak się składa, że ja też mam długie włosy.
a ty to co tu robisz
Zawsze miałam słabość do długowłosych Na ulicy tylko tacy przyciągają mój wzrok, na resztę nie zwracam uwagi. I wreszcie udało mi się upolować własnego
Ja miałem długie włosy i dobrze sie w nich czułem , chociaż wyglądały jak wyglądały. Jednak kiedy zaczołem chodzić na treningi BJJ to pomuslałem że jednak aż tak bardzo to one mi sie tak znowu nie podobają i je ściołem.
Ostatnio edytowany przez DĹźibril (2006-05-10 21:54:46)
ja mam kumpal z długimi wlosami i mnie to w sumie nie przeszkada, (moze jestem staroswiecki)długie włosy powinny miec kobiety a nie faceci
Ja zapuszczam już ponad dwa lata, ale tak raz na trzy miesiące znajoma mi cieniuje włosy i skraca końcówki. Teraz są dość długie, tak mniej więcej za łopatki. A co do związywania to jestem na NIE, choć czasami na dworze jak wieje albo w innych sytuacjach są dość irytujące
A są jakieś dziewczyny na tym forum , które wolą krótko ściętych ?
włosy zawsze na filmach fajnie wygladaj jak tak powiewaja hehe
Ja samemu ciągle na jerza jestem... nie lubię długich włosów, nigdy o nich nie myślałem i NIE CHCÄ mieć... Lubię jakieś wzorki na czaszce Ale długim włosom NIE...
Nie przeszkadzają mi tacy ludzie, są różni i tym różniejszy jest świat, tym lepszy różności nigdy za wiele
Kocham krótkie włoski... 0 problemów i ogólnie cool ;]
p0zdro
Cóż ja mam baaaardzo długie włosy i gram w kapeli Black metalowej, kto chce niech wpadnie na jakiś gig Otaviusa:D
Nie wyobrażam sobie siebie w krótkich włosach, od niepamiętnych czasów mam długie i dopuki nie wyłysieje nie zamierzam się ich pozbyć, co nie znaczy, że kiedyś ich nie zetne:P
Tak, fajnie wyglądają z roli widza ale jak się jest bochaterem któremu włosy powiewają, to za ciekawie nie jest zwłaszcza jak się z kimś rozmawia i nagle kłaki wchodzą ci do ust albo do oczu
Mi długie włosy sie niepodobająi uważam że człowiek który ma długie włosy musi umieć o nie zadbać bo jak niektórych brudasów widze co mają długie włosy i myją je raz na 3 dni czy jakoś tak to normalnie mam ochote podlecieć do takiego z nożyczkami.Mam paru kumpli którzy mają długie włosy i mi to nieprzeszkadza nawet mój brat miał długie włosy i powiedział że w krótkich sie lepiej czuje .
Propozycja dla tych którzy mają długie włosy - zetnijcie sie na łyso lub bardzo krótko zobaczycie jak fajnie bedziecie wygladać ,mój kumpel tak zrobił i wygląda zaj[cenzura].
Mi długie włosy sie niepodobająi uważam że człowiek który ma długie włosy musi umieć o nie zadbać bo jak niektórych brudasów widze co mają długie włosy i myją je raz na 3 dni czy jakoś tak to normalnie mam ochote podlecieć do takiego z nożyczkami.Mam paru kumpli którzy mają długie włosy i mi to nieprzeszkadza nawet mój brat miał długie włosy i powiedział że w krótkich sie lepiej czuje .
Propozycja dla tych którzy mają długie włosy - zetnijcie sie na łyso lub bardzo krótko zobaczycie jak fajnie bedziecie wygladać ,mój kumpel tak zrobił i wygląda zaj[cenzura].
A czy ja ci mówie, że masz przestac oglądać anime?? Dla niektórych noszenie długich włosóq to kult, nie rozumiesz?? Słucham metalu, gram metal wiec dla mnie długie włosy to moja "wiara" nic dodać nic ująć:P
A ja dopiero hoduje długie chociaż jak dla mnie to już są długie bo takich nigdy nie miałem
A są jakieś dziewczyny na tym forum , które wolą krótko ściętych ?
wiesz dlugowlosi jakos przyciagaja wzrok
ja jak dotad sie spotykalam tylko z krotkowlosymi i lubilam ich krotkie wlosy
kobieta duzo moze mowic o tym co w wygladzie faceta ja pociaga,
ale na dluzsza mete to i tak decyduje charakter mezczyzny
(to tak jak mezczyzni marzacy o kobietach z duzym biostem,
a spotykajacy sie z dziewczyna z malymi piersiami )
Po za tym niektórym nie pasują krótkie włosy, mój kumpel chodził przez kilka lat z krótkimi włosami i wyglądał jak de*** teraz zapuścił długie i wygląda jak człowiek. A tak apropo Logan, na czym grasz i czy włosy ci nie przeszkadzają, jak ja gram na perkusji to swoje zwiazuje, bo krępują ruchy
Yo! Ja miałem zazwyczaj krutkie włosy opcinałem się na jeżyka.. a teraz mam długie do ramion i nie mugłbym ich już ściąc... za bardzo je polubiłem.., fakt że się kręcą i ciężko jest je wyczesac ale jakoś to znosze:P:D
Po za tym niektórym nie pasują krótkie włosy, mój kumpel chodził przez kilka lat z krótkimi włosami i wyglądał jak de*** teraz zapuścił długie i wygląda jak człowiek. A tak apropo Logan, na czym grasz i czy włosy ci nie przeszkadzają, jak ja gram na perkusji to swoje zwiazuje, bo krępują ruchy
Gram na garach i mi nie przeszkadzają w grze:D ja nie musze zwiazywać, bo są za długieeeee i nie mam kłopotu z nimi, nie wpadają mi do ust czy oczu:D
Ostatnio edytowany przez Logan (2006-05-10 22:13:09)