Nie jesteś zalogowany.
Długie włosy są teraz modne? Kurcze nie wiedziałem, u mnie na w liceum na jakieś 700 uczniów tylko ja miałem długie włosy a około 150 osób stanowi populacje dresów[shithappens]
teraz jakos tak ostatnio weszła jak harry potter ma to i wszyscy chca miec
Długie włosy są teraz modne? Kurcze nie wiedziałem, u mnie na w liceum na jakieś 700 uczniów tylko ja miałem długie włosy a około 150 osób stanowi populacje dresów[shithappens]
U mnie tak samo - jak narazie jest tylko JEDEN chłopak na 700 uczniów, który ma długie włosy -__- inni mają coś w stylu grzybka albo dopiero zapuszczają.
A reszta to dresy :/
LOGAN przestan sie powtarzac
Ale 1 na 700 to i tak dobra statystyka jak na Wołomin gdzie niestety chodze do szkoły.
ołki dołki
Dziewczyny na tym forum są jakieś inne ,czy naprwde długie włosy u chlopaka sie aż tak podobają dziewczynom? czy długość Włosów jest wogóle istotna?
Ostatnio zauważyłam, że wielu kolegów mojego brata *włącznie z nim* zapuszcza włosy... jakaś moda czy co?
Tzn. według mnie to jest fajne, ale nie wiem czemu wszyscy tak nagle zechcieli mieć długie włosy XD
Ja zawsze będę ZA długimi włosami. Czy to u chłopaka czy to u dzieczyny XD
A mnie się wydaje, że takie preferencje zmieniają się z wiekiem, dziewczyny z reguły lubia u chłopców długie włosy (spotkałem się może z trzema wyjątkami), ale po kilku latach tak bliżej 30tki to się często zmienia.
Ja sam miałem długie włosy, no nie za długie, ale kucyk był i właściwie je lubiłem. Jednak zrezygnowałem, ponieważ przy moim (szybkim) trybie życia, z powodu niedouszenia włosów bolała mnie zbyt często głowa.
Ja długich nie mam. Lubie mieć grzywkę do oczu, ale nic więcej. Poza tym słucham rocka i nie czuję się przez to zobowiązany, żeby mieć długie włosy. Za to nie lubię do fryzjera chodzić.:)
Ta no to jestem kolejną osobą zaliczającej się do grupy długowłosych
Rekord padł kilka lat temu sięgały do łokci
Idąc na studia mocno je "podciąłem" i od tego czasu wciąż są trochę za ramiona.
Jak widzę niektórych znajomych co też posiadają takie włosy a muszą się z nimi męczyć to się dziwię, że wciąż ich nie ścięli. O tyle mam dobrze, że nie muszę ich zbytnio czesać, schną w niecałe 20 minut no i wystarczy je myć co jakieś 5 dni:)<jakbym tak nie miał to wolałbym się ściąć>
i jeden przypadek kiedyś mój starszy brat też postanowił zapuścić, lecz robiło mu się afro; pomimo to chłopak się nie poddawał.później w domu i na osiedlu mieliśmy zwałę, że wyglada jak turas jakiś... wtedy zrodziła się myśl by go wysłać na plażę i rozpocząć handel "oryginalnego" tureckiego kebabu robionego przez "najprawdziwszego" turka:)
parę dni później się ściął. morał.... długie włosy mogą być ale trzeba mieć do tego predyspozycje
Ostatnio edytowany przez prorobo (2006-05-10 22:44:22)
Ale 1 na 700 to i tak dobra statystyka jak na Wołomin gdzie niestety chodze do szkoły.
Ta, przynajmniej jest na kim oko zawiesić XD
Dziewczyny na tym forum są jakieś inne ,czy naprwde długie włosy u chlopaka sie aż tak podobają dziewczynom? czy długość Włosów jest wogóle istotna?
Wygląd służy tylko po to, by przyciągać wzrok płci przeciwnej *i, niestety, coraz częściej tej samej XD*. Takie długie włosy to tylko... hmm... dodatek XD?
To tak samo, jak ktoś już tu napisał, jak z piersiami u kobiet - niektórzy wolą małe, inni duże.
Na przykład, gdyby stali przede mną dwaj faceci, jeden z krókimi a drugi z długimi włosami, to zwróciłabym uwagę na tego długowłosego, bo według mnie to fajnie wygląda u chłopaka.
to zależy u ktorego chlopaka nieukazdego to dobrze wyglada a pozatym niektorzy czeszom sie jak pedaly i to mnie denerwuje
lp1988, uważaj.. tutejsze babki są ostre, więc nie narażaj się obrażasz coś, co one wielbią
Jak już mówiłem, nie rpzepadam za długimi włosami, ale toleruje ludzi. Jednak jak widze, że to goguś i ogólnie jakiś narcyz, laluś i ciągle przechwala się etc., i jeszcze inne cechy, nie zawsze wszystkie razem - to takiemu bym normalnie... taką solówke zrobił... :/
Denerwują mnie właśnie tacy, co się czeszą jak.... i zachowanie też niegodne chłopaka :/ A jak długie włosy i spoko koleś, nawet jak się uczesze jak laluś to jak da sie pogadać i nie działa na nerwy to jest ok.
W przeważającej większości - działają mi na nerwy i krótka piłka z mojej strony
Ja swoje włosy mam rozpuszczone i staram się mieć je za uszami. Normalnie, to mi nie przeszkadzają. Gorzej jest przy silnym wietrze.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-05-10 22:57:21)
A mnie sie zawsze podobaly dlugie wlosy, zarowno u plci pieknej jak i silnej zeby nie mowic brzydkiej Najlepiej takie do pasa... mrrrrr. A czy krecone czy proste? Ja mam dlugie krecone i na proste bym nie zamienil, chociaz dlugie proste tez czesto fajnie na ludziach wygladaja
Zgadzam sie z psychopatom, przy wietrze dlugie wlosy to istne koszmar A jeszcze jak ich nie mozna spiac to juz w ogole komicznie sie wyglada hehe.
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-05-10 22:58:53)
(..)Na przykład, gdyby stali przede mną dwaj faceci, jeden z krókimi a drugi z długimi włosami, to zwróciłabym uwagę na tego długowłosego, bo według mnie to fajnie wygląda u chłopaka.
gdybys patrzyla tylko na wlosy pewnie by tak bylo
...Zgadzam sie z psychopatom, przy wietrze dlugie wlosy to istne koszmar A jeszcze jak ich nie mozna spiac to juz w ogole komicznie sie wyglada hehe.
Ja nie moge znieść swojego wyglądu ze spiętymi włosami. Więc tak chodze z rozwianą czupryną.
Ja tez zawsze spinam, bo w rozpuszczonych ma za duze afro i tez nie bardzo wygladam hehe
Ja tez zawsze spinam, bo w rozpuszczonych ma za duze afro i tez nie bardzo wygladam hehe
No, to chyba źle mnie zrozumiałeś. U mnie jest odwrotnie. Wole mieć afro na bani, niż spiąć włosy.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-05-10 23:09:01)
Moje włosy sięgają prawie do pasa jeszcze brakuje paru cm
Moje włosy sięgają prawie do pasa jeszcze brakuje paru cm
Uwazam ze tak dlugie wlosty to przesada. Zbyt klopotliwe i juz nie tak fajniste:/