Nie jesteś zalogowany.
powiedz tylko kiedy;)
Ludziska - pociągów nie macie ? Problem jes tylko z noclegiem i ze zgraniem towarzystwa chciaż i na to są środki zaradcze ( tzw. alkohol) .
wydaje mi się że nocleg to nie jest duży problem. większy jest chyba gdzie ma się odbyć taki zlot;]
wydaje mi się że nocleg to nie jest duży problem. większy jest chyba gdzie ma się odbyć taki zlot;]
E tam , są pociągi jest dobrze , a jak ktoś jest sknera to zawsze może stopem pojechać. Więc i miejsce nie ma dużego znaczenia. Nocleg - to jest dla mnie istotny problem.
PS Jak masz gdzie przenocować jakąś większą ekipe to możemy sie do Ciebie wbić[szpan].
centralny jest to dość duży dworzec:P a tak na serio to hoteli i tego typu miejsc jest sporo w każdym mieście tyko trzeba poszukać, a z tym jest już większy problem, bo mało komu się chce:P
Właśnie... i trzeba miec kase.....sporawą[jezor]
Ale po co szukac... I tak każdy walnie się gdziebądź jak będzie u kresu wytrzymałości[szpan]
Tylko pytanie ile będzie trwał ten zlot
No wiesz to są dodatkowe koszta. I czasmi zupełni niepotrzebne . Podłoga + karimata + śpiwór daje rade .
zapomniałes o "środkach zaradczych":P
hehehe wałsnie spartanskie warunki + "zaradcze środki" to dobre połaczenie przymaniej zabawa jest:P no to zielona gora kiedy jedziemy?[szpan]
najważniejsza jest zabawa:D a potem reszta
hehehe wałsnie spartanskie warunki + "zaradcze środki" to dobre połaczenie przymaniej zabawa jest:P no to zielona gora kiedy jedziemy?[szpan]
I dokąd i do kogo ...
czy niema tutaj nikogo kto sie zajmuje organizowaiem wycieczek imprez i tym podobnych rzeczy??
Uważam ze po zaproponowaniu zlotu powinna zostac zrobiona lista kto wogole sie wybierze bo jak malo ludzi bedzie to sie nieoplaca robic
odrazu coś ucichło po twoim pytaniu:P
odrazu coś ucichło po twoim pytaniu:P
To samo zuważyłem. Ale nie wiem co powiedzieć więcej. Dopóki ktoś sie jasno nie zadekalruje to będzie lipa. Ja odpadam z miejsca - nie moge sobie wyobrazić sytuacji w któej rodzice pozwalają przenocować w domku 20 typa.
Pozostaje jeszcze opcja podłączenia sie do jakieś wycieczki , rejsu , spływu czy czegoś tam.
lub dowolnie wspolnego wyjazdu , to chyab jedyne realne rozwiązanie, no chyab ze ma ktoś jaką wille:D
jak organizowac jakis sped to mozna na mazurach albo cos pod namiotami... i nie ma problemu z noclegiam transportem itp... a jak ktos da ciala to tez nie ma duzego rozczarowania. bo ludzie do picia sie zawsze znajda :][yahoo][yahoo]
Namiocik,jeziorko jakies % i mozna robic zlot
Namiocik,jeziorko jakies % i mozna robic zlot
Po co komu namiot i jeziorko
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
taa, wystarczą same procenty;]
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-05-11 07:04:22)
Przeczytajcie sobie CAĹY temat:P