Nie jesteś zalogowany.
Wiązaniu długich włosów mówimy NIE:-D
kto mowi ten mowi. ja o wiele lepiej sie czuje (i pewnie tez wygladam) w zwiazanych.
jednemu pasuje tak drugiemu tak
Hmm...widze , ze koledzy lubia miec dlugie wlosy, ja hoduje, hoduje i tak w koncu je scinam, nie wiem dlaczego ale z czasem sa klopotliwe w utrzymaniu wiec sie ich wyzbywam Fajnie jest miec dlubie wlosy, mozna nimi zakryc twarz i spac:) A z dziewczynami jest roznie moja dziewczyna nie lubi jak mam dlugie wlosy , bo ona sama ost lubie miec krotkie, i to dosc smieszne, słucham metalu i zauwazylem ze ludzie jakos strasznie daza do tego aby miec dlugie wlosy, ja tego nie rozumiem, mnie kumple przymuszali aby wrescie zapuscic wlosy, jestem wyjatkiem, metalowiec z krótkimi wlosami:) Ale czasami jest zabawnie jak idzie moj kumpel z dziewczyna(oboje tez słuchaja metalu) i maja podobna budowe, szczupli i niscy, jak widzeich z tylu to rozrozniam ich tylko po sposobie chodu(kobiety inaczej "kręcą biodrami",)zabawna sprawa:)
Ja tam mam włosy do wysokości łopatek (narazie, ciągle rosną ) i się dobrze z nimi czuję Nie narzekam, ładnie wyglądają, a jeszcze nikt się mnie nie czepiał z ich powodu (zaznaczam, że w mojej szkole są może 3-4 poza mną osoby z dłuższymi niż 3cm włosami)
A ja widze że sporo ludzi oglądających anime, słucha metalu i ma długie włosy. Do tej pory myślałem że jestem wyjątkiem:D
Dehum.->wymierajacy gatunek
Ja zauwazylem ze z mojego otoczenia nie ma drechola ktory ogladal by anime, a ludzi matalu full[okej]
Jeszce trzeba zrobic ankiete na ansi, jakiej słuchasz muzyki i dlaczego jest to metal:P
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-05-10 23:25:50)
A wogóle widział ktoś dresa oglądającego anime(jeśli kogoś przpadkiem urażam to sorry) bo ja osobiście nie, mam za to kumpli panków i sk8tów którzy oglądają anime
Edit
Wiesz Zeus że to nie jest taki głupi pomysł[respekt]
Ostatnio edytowany przez teusz (2006-05-10 23:27:43)
jak mój kolega se zapuszczał włosy, to na sylwka go spili tak żę se sam obcioł i po 15 minutach do niego doszło co zrobił:D ale bym potem z niego ubaw:D
na ogoł jets tak żę ci co słuchają metalu zapuszczają włosy:D
Zeos -> wsrod moich znajomych otaku mala czesc to dlugowlosi - reszta 'normalna'
Nie spotkalem jednak zadnego lysolowatego-drecha
Przemek3 -> i tak bywa
Czy ja jestem jakimś ewenementem na tej stronce czy jako jedyny chodze w adasiach ,bluzie z kapturem i wlosami za zel ?? chodze tak ubrany a nienapier[cenzura] ludzi za nic i niezachowuje sie jak dres .Ludzie oceniacie ludzi tylko po ich stylu ubierania!!!!!!
A wogóle widział ktoś dresa oglądającego anime
To trzeba było zobaczyć mnie trzy lata temu. Nawet dwa lata temu. Książkowy przykład.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Mnie kiedyś dopadli przed szkołą i mi obcieli[deprecha], chociaż takich specjalnie długich nie miałem.
lp1988 -> jesli nie jestes dressem to w czym problem?
Dressa rozpoznasz po czesci po ubraniu lecz glownie z zachowania
Nie mam nic do kolesi noszących adasie, sam mam trzy pary, nie mam za to glanów, poza tym nie toleruje tylko dresów dużych, tępych i z czołem nie skalanym myśllą ludzką do innych nic nie mam, choć z jednym kiedyś Wyborową wypiłem:D. No tak zawsze znajdzie się wyjątek[wstyd]
EDIT
Takich co napadają i obcinją komuś włosy powinno sie obiąć ja** ciekawe czy miło by było?
Ostatnio edytowany przez teusz (2006-05-10 23:36:06)
[cytuj]Czy ja jestem jakimś ewenementem na tej stronce czy jako jedyny chodze w adasiach ,bluzie z kapturem i wlosami za zel ?? chodze tak ubrany a nienapier ludzi za nic i niezachowuje sie jak dres .Ludzie oceniacie ludzi tylko po ich stylu ubierania!!!!!![/quote]
to nie chodzi o ubiór dres to zachowanie, a raczej wyzszosc jego jako jednostki badz grupy nad innymi...szczegolnie metalami...wiec ni denerwuj sie, to nie kwestia ubioru lecz wychowanie i kultury osobistej.
(..)Takich co napadajÄ i obcinjÄ komuĹ wĹosy powinno sie obiÄ Ä ja** ciekawe czy miĹo by byĹo?
wiekszosci z nich nie bylo by co obcinac :/
pojedynczo 'kurczeczki' w grupie dopiero mocne - cioty
Ib333 wiesz co bym zrobił na twoim miajscu za obciecie włosów bym zebrał ekipe wywiózł ich w bagazniku pod warszawe i zostawił bez butow albo bym któregoś kosą potraktował albo basebolem. Mówie serio
o kurw..sorki ludzie zacinka na kompie
A tak wogole, to jakiej muzy słuchacie? Bo tak mnie fascynuje ile osob sluchajacych metalu oglada anime.
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-05-10 23:40:27)
hmm....jako metal też miałem długie włosy kiedyś... takie bardzoo długie... ale terazm mam krótkie i tez jest dobre..na długie cholernie laski lecą i w ogóle llaską lecą ale traz mam rkrótkiei tez jest dobrze ... nie mam nic do ludzi z długimi włosami iani nie popieram napadania takich ludzi... tylko cholerenie trzeba dbać o takie włosy i myć codziennie
za orty ptrzerasaazm zale właśnie skoncvzyu łem 4 browaraa