Nie jesteś zalogowany.
Pomysł z wywiezieniem do lasu jest wporzo. Chyba zdrzemne się przed jutrzejszym ustnym angielskim i potem zobacze jak dyskusja się rozwija:D
haha, całkiem mi ich nie obcięli. Poza tym ekipy nie mam (raczej oni mają), mordercą nie jestem, bejsbola nie mam, samochodu zresztą też nie. Musiałem się pogodzić ze swoim losem...
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-10 23:42:00)
o kurw..sorki ludzie zacinka na kompie
A tak wogole, to jakiej muzy słuchacie? Bo tak mnie fascynuje ile osob sluchajacych metalu oglada anime.
ano ja słucham przeważnie metalu, choc lubie także inne kwałaki , nie trawie tylko hiphopu[ej]
makrunia napisał:(..)Na przykład, gdyby stali przede mną dwaj faceci, jeden z krókimi a drugi z długimi włosami, to zwróciłabym uwagę na tego długowłosego, bo według mnie to fajnie wygląda u chłopaka.
gdybys patrzyla tylko na wlosy pewnie by tak bylo
No pewnie, bo zawsze liczy się pierwsze wrażenie Ale gdyby okazał się ch*jem to bym go olała a nie latała za nim tylko dlatego że ma długie włosy XD
~lb333 współczuję, w szkole też mam takich dresów co pobili dziewczynę (!) bo nosiła glany
A tak wogole, to jakiej muzy słuchacie? Bo tak mnie fascynuje ile osob sluchajacych metalu oglada anime.
Ja słucham metalu XD
Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-05-10 23:44:35)
(..)Poza tym ekipy nie mam(..), mordercą nie jestem, bejsbola nie mam, samochodu zresztą też nie. (..)
gdyby chociaz samochod .. a tak to lipa
haha, całkiem mi ich nie obcięli. Poza tym ekipy nie mam (raczej oni mają), mordercą nie jestem, bejsbola nie mam. Musiałem się pogodzić ze swoim losem...
Wybaczenie wymaga więcej siły niż zemsta.
Osobiście też nie mam zamiaru brać vendetty na tych, którzy pozostawili mi na ustach bliznę. Ot taki los, ale wiem, kto mi to zrobił.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Kiedyś był taki wątek o włosach nie pamietam czy ten czy inny ale się powtórze
uważam że długie włosy powinny mieć tylko dziewczyny a faceci........ to juz nie chce się wypowiadać bo mi się za przeproszenie m rzygać chce ja pier***e jak mozna miec długie włosy przecierz to ochyda jest nie uwazam włosów dłuższych niż d początku ucha:P
lb333 napisał:haha, całkiem mi ich nie obcięli. Poza tym ekipy nie mam (raczej oni mają), mordercą nie jestem, bejsbola nie mam. Musiałem się pogodzić ze swoim losem...
Wybaczenie wymaga więcej siły niż zemsta.
Kurczę, jaki ja muszę być silny, bo nigdy nie myślę o zemście, kiedy ktoś mi coś zawini...[hehe]
A ciekawostka, czy ktos z was idac ulica słyszał aby z samochopdu wydobywal sie rock, metal , albo cos mocniej gitarowego:P
gdybys patrzyla tylko na wlosy pewnie by tak bylo
No pewnie, bo zawsze liczy się pierwsze wrażenie Ale gdyby okazał się ch*jem to bym go olała a nie latała za nim tylko dlatego że ma długie włosy XD
Niem niem niem.. mialem na mysli inne cechy wchodzace w sklad wygladu i bijacej z wnetrza osobowosci Ludzie najpierw oceniają wyglad potem przewaznie zaglebiaja sie dalej
Jak można niesłuchać hip hopu oczywiscie mowie o hip hopie a nie o hip hopolo
ps:posłuchajcie PONO HOĹD albo molesty a WWO poprost SOKĂL zajebiste teksty
ps:posłuchajcie PONO HOŁD albo molesty a WWO poprost SOKÓL zajebiste teksty
Chyba można...
EDIT:Nie lubię hiphopu[blee] i nigdy nie polubię. Choć mi się podobają słowa jednej piosenki (nigdy jej nie słyszałem, ale mój kolega mi ją recytował). To było coś z g[cenzura]wnem w tytule chyba.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-10 23:50:17)
lp1988 napisał:Jak można niesłuchać hip hopu oczywiscie mowie o hip hopie a nie o hip hopolo
ps:posłuchajcie PONO HOĹD albo molesty a WWO poprost SOKĂL zajebiste tekstyChyba można...
Hmmm... raczej na bank.
BTW, patrząc na ten temat, to faktycznie IRC by się przydał.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-05-10 23:49:09)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
ja poprostu wole jakąś muzyke a nie słowa mówione
A ja kiedyś słuchałem techno i hiphopu[szalony] ale gdy zacząłem interesować się anime i mangą to jakoś przerzuciłem się na metal:P
(..)uważam że długie włosy powinny mieć tylko dziewczyny a faceci........ to juz nie chce się wypowiadać bo mi się za przeproszenie m rzygać chce ja pier***e jak mozna miec długie włosy przecierz to ochyda jest nie uwazam włosów dłuższych niż d początku ucha:P
gdzie o bylo?
The Rydzyks i te sprawy?
makrunia napisał:No pewnie, bo zawsze liczy się pierwsze wrażenie Ale gdyby okazał się ch*jem to bym go olała a nie latała za nim tylko dlatego że ma długie włosy XD
Niem niem niem.. mialem na mysli inne cechy wchodzace w sklad wygladu i bijacej z wnetrza osobowosci Ludzie najpierw oceniają wyglad potem przewaznie zaglebiaja sie dalej
Ja się raczej na wyglądzie nie skupiam, ale długie włosy zawsze przyciągają moją uwagę XD
ps:posłuchajcie PONO HOŁD albo molesty a WWO poprost SOKÓL zajebiste teksty
Yyy... sory, ale każdy słucha tego, czego chce. Dla mnie obecny hip hop to dno totalne. Za czasów Paktofoniki to był hip hop. Teraz jest po prostu DNO. Jakiś rok temu, jak jeszcze słuchałam HH lubiłam WWO. Teraz ta muza mi nie podchodzi. Ciężka muza rulez! XD
Uwazam , ze hip hop to nie jest muzyka, bo po pierwsze, gdzie spiew, po drugie muzyka. Dla mnie to raczej mowiona, czasami moze i nawet poezja jak ktorys koles sie wysili, do muzyki tgo nie przyrównam.
Normalnie...
Ja slucham wszystkiego, nie wilaczjac Hip Hopu...
Ale przeważająca część, to bedzie metal, rock i punk rock.
Ostatnio też slucham sporo muzyki klasycznej.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-05-10 23:51:57)
Ib333 napisz do mnie jestesmy z tej samej dzielnicy moze sie wymienimy anime widze ze tlumaczyle Wild strikera ,moze masz cala serie??