Nie jesteś zalogowany.
Ja słucham tylko muzyki, w której są gitary, a wokalista, nie recytuje tylko śpiewa. Choć nu-metal też lubię [Papa Roach rulez!].
Edit: lp1988, mam całą serię Wild Strikera, jak chcesz możemy pogadać na gg, ale to jutro, bo już spać idę.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-10 23:53:57)
Ja się raczej na wyglądzie nie skupiam, ale długie włosy zawsze przyciągają moją uwagę XD
zaprzeczasz sama sobie xD
(..)Dla mnie obecny hip hop to dno totalne.(..)
Taa.. wsumie to wyglada jakby beztalenciasci biali przerobili murzynski rap - w pelnie nieprofesjonalnie.
wiedze że tamet o włosach zamienił się temat o muzyce:P
Ludzie niedenerwujcie sie Słucham też TOOLA i A perfect circle.
Nikt się nie denerwuje, słuchasz, to co lubisz i tyle.
a gdzie tam - to mirarz
makrunia napisał:Ja się raczej na wyglądzie nie skupiam, ale długie włosy zawsze przyciągają moją uwagę XD
zaprzeczasz sama sobie xD
Ależ przeciwnie XD Nie skupiam się, czyli to znaczy, że nie jest dla mnie AŻ TAK BARDZO ważny. Ale przecież ludzi zawsze na początku ocenia się po wyglądzie Poza tym nie mówię, że rzucam się na każdego z długimi włosami, tylko, że długie włosy przykuwają moją uwagę. Ale jeśli taka osoba nie odpowiada mi charakterem to nie poświęcam jej nawet 3 sekund mojego życia XD
Ten temat jest wprost na IRCa, teraz dostrzegam jego potrzebę.
Ja słucham tylko Levas Polka.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Yaku bo przeciesz dzisiejszy hip hop to jest dno ja slucham PONO albo molesty ,kalibra te sprawy
mi z HH podoba się jedna piosenka( jeśli wogole to HH:P ) karamba - pocałuj nmie w dupe:D
Black/Death Metal rlz! HH -> dno Techno -> jakiś błąd w systemie
Proszę nie zapominać także o trash, speed, power, melodic, gothic, heavy, nu i innych:D
Od techno można zdechnąć[hehe]
lp1988 -> aj - mialem na mysli caly gatunek
Jedynie kilka utworow mi sie podobalo (jeden polski i kilka koreanskich/japonskich/chinskich) innych nie moge sluchac gdyz zwykle powoduja efekt wymiotny.
Kazdy objawia tutaj skrawek muzyki jakim sie interesuje.Moze i ja swoj przedstawie : metal,rock,dance - najbardziej, lecz nie tylko. Unikam tylko hh i paru podgatunkow tych ulubionych (death, black, hard core, techno(ta bezmyslna lupanka) )
czego nie słucham będzie szybciej
POLSKA MUZYKA
TECHNO
(chociaż czasami jeden utwór na 100....)
aktualnie słucham
Hack Sign
Noir
Trinity Blood
....................
Lordi
Evanescence
Within Temptation
Metallica
61 survivor
.....................
Mozart
Beethoven
o widze że ktoś lordi słucha:D[respekt]
A no zapomniałem dodać, że slucham duuuużo muzy z anime.
A no zapomniałem dodać, że slucham duuuużo muzy z anime.
jak chyba każdy fan anime:D( tak mi się wydaje):P
jak chyba każdy fan anime:D( tak mi się wydaje):P
niestety nie - niektorzy nie maja do niczego dobrego dostepu