Nie jesteś zalogowany.
A może ktos słucha KATA, szczególnie utworu ODI PROVANUM VULGUS:) Jest taki mily i opisowy, a metal im ciezszy tym smakowitszy ale Nothing else matters i Unforgiven Metallicy są super, polecam dla fanow HH, spokojna i fajniutka muzyczka
(..) polecam dla fanow HH, spokojna i fajniutka muzyczka
nie przejdzie
raz - nastawienie, zmuszajac sie nie polubia
dwa - siedza w innych klimatach. to tak jak zmuszanie death metalowca do polubienia disco polo xD (a przynajmniej podobnagranica)
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-05-11 00:08:23)
To nie zmuszanie, tylko akurat te 2 utwory Metallicy to nie jest typowe napizdzan.... tylko fajna i spokojna muzyka, ktora wpada w uch nie tylko fanom metalu, dlatego polecam dla ludzi o innych upodobaniach aby tego posłuchali
Zeus: Ja slucham KATa i jest to moj ukochany zespol Nawet rozpisywalem pare utworow
"Dzieeeeeki paaanie..."
"Za rozbierzny zez...."
A może taki warkoczyk jak Padawan w Star wars.
Krótkie włosy i ten warkoczyk.
A cos takiego jak mial Tong Po w kickboxerze? Wiecie, lysy ale z czubka glowy wypuszczony taki dlugi warkocz do pasa
Hehehe... jak ktoś lubi eksperymenty ;] Co do długich włosów taaa okres kiedy zaczynasz zapuszczanie jest pochlastany ;] Sam swoim pozwalałem rosnąc po swojemu przez 3 lata, ale tak od paru miechów były systematycznie skracane aż do poziomu hmmm... odpowiedniego, czytaj przychodzi młody metalik do metal-shopu i mówi czy macie bluze Limpp Bizkłit ;P albo bardziej obrazowo kucyk góra 6-7cm, swoja droga przypomniała mi sie przy okazji nauka obsługi frotki masakra xD. Co do muzy ehmmm napewno są gatunki którch nie słuchałem ale za dużo to ich pewnie nie będzie, i w tym temacie mogę powiedziec jedno czego się nauczyłem, gatunek to sprawa marginalna. Pozatym zawsze dochodzi moment okolicznościowy, czytaj z czym ci się pózniej dany kawałek bedzie kojażył... mhhmmm Story of a girl ^^ ehmmm... tak właśnie Love and peace ;] gatunek się nie liczy ^^ P.S. Jak zwykle za błędy wszelakie sory ;] P.P.S. Specjalne pozdorwienia dla tych co byli na wczorajszo-przedwczorajszym festiwalu rege w krakowskim żaczku, o ile ktoś z tąd był bo jak nie to nie ma specjalnych pozdrowień xD
Lol, ale wcześnie zrobiliście na calą stronę Mowa tu o włosach czy o muzyce? Zjechaliście do tematu dresów itp.
Mnie ciekawi kto farbuje włosy a kto ma naturalny kolor. Naturalnie jestem Szatynem lecz ostatnio przefarbowałem się na blondyna I teraz nie wiem który mi bardziej pasuje.
Ja mam naturalny blond i nigdy się nie przefarbuję.:)
ja również blondyn i to jedyny w klasie dlatego nigdy nie będę się farbowal:D
A może ktos słucha KATA, szczególnie utworu ODI PROVANUM VULGUS:)
Ta, stary dobry KAT, jak można ich nie lubić, jeśli jest się z ich miasta.:-D KATowi bez Kostrzewskiego mówimy za to stanowcze nie!:)
Zeus napisał:A może ktos słucha KATA, szczególnie utworu ODI PROVANUM VULGUS:)
Ta, stary dobry KAT, jak można ich nie lubić, jeśli jest się z ich miasta.:-D KATowi bez Kostrzewskiego mówimy za to stanowcze nie!:)
Purpurowe gody - kto słuchał ten wie
Hehe, cóż dla mnie dla mnie Kat kojaży się z Balladami, Oddechem wymarłych światów oraz Różami Miłości choć wszystkie płyty są ciekawe, no może nie ta ostatnia Somewere from Poland:P
Może to waś zdziwi ale znam Romka osobiście, to całkiem sympatyczny gość, nawet jesteśmy na TY:D pewnie zapytacie dlaczego? otóż mieszka w Bytomiu naprzeciwko jedengo z założycieli klubu Nanashii no Kai (kto zna jap. ten wie jaka to nazwa) i tak jakoś się kiedyś spikneliśmy na koncerie Basatt[yahoo]
A ja jestem szatynem:P
Ostatnio edytowany przez Logan (2006-05-11 09:58:21)
Ja mam niefarbowane, krótkie, ciemno blond włosy i ich raczej nie przefarbuję;)
A propo długich włosów to w średniowieczu każdy chłopak do 7 roku życia nie ścinał włosów![respekt]
A muzykę szłucham
Muzyka z Anime.
Metal (jak mnie najdzie)
Soundtrack z Need For Speed Underground (najlepszy soundtrack ze wszystkich NFS)
Levas polka (A co![cool])
No i czasem pójdę na jakiś koncert gdzie grają muzykę klasyczną (to chyba pozostałosć po tym jak chodziłem do muzycznej podstawówki)
Ja coś sobie przypomnę to dopiszę;)
A ja mam długie proste włosy do ramion:) I zamierzam mieć prawie do pasa:)
Po co sie tak rozdrabniać? Lepiej do kostek
A ja zapuszczam od śrtedniej czytaj 5 lat i kutwa zatrzymały się na poziomie łopatek i nie chcą rosnąć dalej. Może dlatego że mam naturalne loczki i strasznie ciężko to utrzymać w jako takim ładzie.
A tak przy okazji Maiden RULEZ :D
Ja zapuszczam od 2 lat czyli od 1 gimnazjum i mam juz do połowy pleców ale mam problem z nimi bo naturalnie mi sie kreną i cos nie moge sie dogadac z grzebieniem wiec jak narazie robie sobie z nich kuca.