Nie jesteś zalogowany.
No wiec tak ... ktos moze wie do jakiego anime nalezy postac z tej tapety bo wczoraj ja zrobilem i chce ja dac na www.animepaper.net ale bez przydzielenia do odpowiedniego anime nie przyjma mi tego.
[URL=http://img80.imageshack.us/my.php?image=cuteillusion28pc.jpg][/URL]
Tapeta słodka:-D ale postaci nie jarze[cojest]
Ja bym postawił na Kanon, ale pewny to nie jestem. Ta postać mogłaby pochodzić z tej odświeżonej serii.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Również stawiam na nowe wydanie Kanon
A ja już nie muszę stawiać. Własnie pobralem promo nowej wersji Kanona i identyczna osoba w tym promo występuje więc to raczej na 100% ona:P
Raczej nie. Nowa wersja Kanon to z tego co wywnioskowałem poprawiona graficznie wersja pierwsza, a, że oglądałem Kanon to mogę powiedzieć, że nie było tam żadnej postaci chodzącej z laską bambusa (pewnie miotłą).
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-05-11 14:03:30)
ok wielkie dzienki moze wezma mi to pod Kanona
Ostatnio edytowany przez Blizzard (2006-05-11 14:05:43)
Raczej nie. Nowa wersja Kanon to z tego co wywnioskowałem poprawiona graficznie wersja pierwsza, a, że oglądałem Kanon to mogę powiedzieć, że nie było tam żadnej postaci chodzącej z laską bambusa (pewnie miotłą).
------------ WYPOWIEDŹ MOŻE ZAWIERAĆ SPOJELR DOTYCZĄCY ANIME "KANOK" ------------
Hmm... nie wiem. Może to ta laska, co walczyła z tymi wyimaginowanymi potworami. Stary Kanon miał 13 odcinków (chyba). Według Anime-Source.com nowy Kanon ma mieć 24 odcinki. Może podzielili, może to trefne info. Nie wiem, ale może rozszerzają jakieś wątki. Poza tym, ta dziewczyna od razu skojarzyła mi się z tamtą.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-05-11 22:37:38)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"