#1 2006-05-11 15:19:41

waski_jestem
Użytkownik

Jestem za rozdawaniem warna z cos takiego!!!

ehh moze nie jest to nagminne, ale jakos tak ostatno bardziej mi sie to rzuca w oczy. Zaptyacie sie "ale o co chodzi?" juz wam pokazuje:

[URL=http://img47.imageshack.us/my.php?image=warn2ct.jpg]warn2ct.th.jpg[/URL]

Cala sprawa rozbija sie o to, ze sa osoby ktore sciagna napisy i od razy wypisuja idiotyczne komentarze typu

"jak obejrze to wystawie ocene"
Napiski na pewno zajebiste, ale ocene wystawie ja obejrze
itp. Zawsze zadaje sobie jedno pytanie po JAKA CHOLERE ktos pisze cos takiego???? Zeby sobie liczbe komentarzy nabic?? Niestety grupa Premium nie przyjmuje do swojego grona w zaleznosci od ilosci komentarzy ani wypowiedzi na forum.

Dlatego postule o przyznawanie ostrzezenie za takie idiotyczne zachowania.

Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2006-05-11 15:21:42)

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#2 2006-05-11 15:24:54

Naruto9
Użytkownik

Odp: Jestem za rozdawaniem warna z cos takiego!!!

Jestem za, takie coś jest wnerwiające.
I obym ja się tak nigdy nie przejechał.

#3 2006-05-11 15:25:49

cieslak
Użytkownik

kalamir napisał:

jak również to co zrobił pan ~cieslak w tym temacie to też głupota... no i co do tematu wniosło twoje shithappens po za tym że nabiłeś niepotrzebnego posta ?

wielkie sorry smile_big
i tez jestem za tym zeby karac

Ostatnio edytowany przez cieslak (2006-05-11 15:59:27)

#4 2006-05-11 15:30:20

pawel198804
Użytkownik

Także jestem za. Pełno tego typu komentarzy... "Jak obejrzę to skomentuję." albo "Fajnie, że są napiski, później skomentuję." Po co komu to to...

#5 2006-05-11 15:32:20

Wanderer
Użytkownik

Również jestem za. Takie komentarze już od dawna mnie denerwują. Wydaje mi się, że na tej stronie zbyt pobłażliwie traktuje się sprawy jak np. zaśmiecanie komentarzy czy zakłądanie głupich wątków w stylu hatake-chama.

Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-05-11 15:33:01)

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#6 2006-05-11 15:33:00

kalamir
Użytkownik

[URL=http://img116.imageshack.us/my.php?image=untitled22bl.gif]untitled22bl.th.gif[/URL]

mnie również to denerwuje...co innego rozmowa typu skąd to anime - lub cokolwiek co wniesie jakieś informacje które mogą być użyteczne dla kogoś jak zacznie to czytać...co innego takie głupie nabijanie

jak również to co zrobił pan ~cieslak w tym temacie to też głupota... no i co do tematu wniosło twoje shithappens po za tym że nabiłeś niepotrzebnego posta ?

Ostatnio edytowany przez kalamir (2006-05-11 15:36:38)

#7 2006-05-11 15:40:22

Kisiel
Użytkownik

"Kto pierwszy ten lepszy?" To tutaj nie obowiązuje!!! Nie ważne czy z komentarzami czy ze wstawianiem napisów ukryty

Identyczne kretyństwo zauważyłem ponad pół roku temu na Maxiorze. W komentarzach do prawie każdego filmiku jest: "Hehe, Pierwszy smile_big" " Drugi jestem i co?". Pewnie to z tamtąd przyszło do nas beznadzieja

Jak najbardziej dawać warny za to. Od tego są! Zresztą jak ma się 1 to nie koniec świata, od 3 zaczyna być nieciekawie dopiero.

Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-05-11 15:40:53)

10721827ve.gif

#8 2006-05-11 15:51:00

Aizen
Użytkownik

Ech , nie szkoda wam energii na takie głupoty? Może kogoś kręci to że jako pierwszy walnął gdzieś post , ale cóż z tego , niech się dziecina cieszy . To nie powinno być powodem do takiej frustracji jaką tu zaobserwowałem . Miłego dzionka życzę oczkod

#9 2006-05-11 15:54:07

hwdp
Użytkownik

tez jestem za tym aby karac takie cos , ludzie musza sie nauczyc pewnych rzeczy poprostu[ej] tak wogle to na wielu stronach widac komentarze "pierwszy" itp[cholera]

#10 2006-05-11 15:54:20

kalamir
Użytkownik

dać temu spokój ? A i tutaj nie masz racji... czy fakt, że w komentach które powinny pomagać robi się przysłowiowy "pie[cenzura]nik" który w ogóle nie jest potrzebny ?[kupa] skoro taki temat powstał to chyba już nie jest to problem jednostki.

#11 2006-05-11 15:56:09

Naruto9
Użytkownik

Z całym szacunkiem, ale jeśli dobrze myślę to ten temat jest po to by zatrzymać wypisywanie głupich komentarzy napisów póki nie rozwinęło się to tak bardzo jak na maxiorze.
A jeśli będę chciał takie coś poczytać to wejdę na maxiora, chociaż wątpię.

#12 2006-05-11 15:56:35

Wanderer
Użytkownik

Aizen napisał:

Ech , nie szkoda wam energii na takie głupoty? Może kogoś kręci to że jako pierwszy walnął gdzieś post , ale cóż z tego , niech się dziecina cieszy . To nie powinno być powodem do takiej frustracji jaką tu zaobserwowałem . Miłego dzionka życzę oczkod

Taką dziecinadę powinno się zwalczać, po przyzwolenie na coś takiego świadczy o poziomie strony. Potem będzie tak, że będzie się mówić, że na ANSI to same 9 latki siedzą i się wypowiadają. I jak widać "nie szkoda nam energii na takie głupoty". Przeszkadza ci, że innych denerwuje głupota i infantylność niektórych użytkowników? Mnie się wydaje, że to naturalne u osób dorosłych. No chyba że ty też lubisz sobie walnąć komenta "Jestem pierwszy, zaraz ocenię!", to się nie dziwię takiej postawy. ej

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#13 2006-05-11 15:59:16

Piotroz
Użytkownik

Spokojnie;) Prawdę mówiąc pierwszy raz zetknąłem się z czymś takim na AS, więc rozumiem, że osoby trafiające na takie rzeczy codziennie mogą się lekko wkurzać. Pewnie użytkownik zbytnio się rozochocił, ale w końcu od czego jest przycisk zgłoś moderatorom:)

#14 2006-05-11 16:05:25

Winged
Użytkownik

Piotroz napisał:

Spokojnie;) Prawdę mówiąc pierwszy raz zetknąłem się z czymś takim na AS, więc rozumiem, że osoby trafiające na takie rzeczy codziennie mogą się lekko wkurzać. Pewnie użytkownik zbytnio się rozochocił, ale w końcu od czego jest przycisk zgłoś moderatorom:)

Dokładnie. Powstała funkcja zgłaszania, to dlaczego mielibyśmy z niej nie korzystać. Moderatorzy sami nie mogą wszystkiego przejrzeć. Jeśli już nam coś nie pasuje, to możemy to zgłosić, a Moderator zarządzi, czy usuwać, czy nie. Jednak ta sprawa ma duży zasięg i trzeba przedyskutować, czy takie zachowanie jest do przyjęcia, czy nie. Dobrze, że ten temat wypłynął.
Winnych przydałoby się ukarać, by już nie rozprzestrzeniało się takie zachowanie. smile
Generalnie to ja w ogóle jestem za zaostrzeniem systemu rozdawnictwa ostrzeżeń.

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#15 2006-05-11 16:15:58

Beavis
Zbanowany

Ja również jestem za karą... obojętnie jaką byle by była.
Komentarze mają przecież wnosić pewne uwagi/spostrzeżenia dające lepsze rozpoznanie jakości tłumaczenia.

papa

#16 2006-05-11 16:23:24

waski_jestem
Użytkownik

To co pisza ~Piotroz i ~Winged to racja, wlasnie po to jest funkcja zglos moderatorom. Jednak ten temat zalozylem w celu zobaczenia jakie jest wasze zdanie odnosnie tego, zeby za cos takiego dawac ostrzerzenia. Czlowiek dostanie 1 to sie moze troszke zastanowi, dostanie 2 to juz sie mocno zastanowi a jak dostanie 3 to juz sie chyba nie bedzie musial zastanawiac smile_big

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#17 2006-05-11 16:30:52

Arry
Użytkownik

Ja jestem jak najbardziej za Warnami...
To tylko zaśmieca Komentarze.
Co innego jakaś ciekawa rozmowa, która jest nie całkiem na temat oczkod

90TLh

#18 2006-05-11 17:11:40

kalamir
Użytkownik

Nie no w sumie... Warna to w ekstremalnie głupich wypadkach...myślę że zwrócenie uwagi na takie coś lub kasowanie i wysylanie PW powinno pomóc...co nie zmienia faktu, że elita gamoni mogła by dostać warna od czasu do czasu ...

#19 2006-05-11 17:26:45

vgobi
Użytkownik

kalamir napisał:

Nie no w sumie... Warna to w ekstremalnie głupich wypadkach...myślę że zwrócenie uwagi na takie coś lub kasowanie i wysylanie PW powinno pomóc...co nie zmienia faktu, że elita gamoni mogła by dostać warna od czasu do czasu ...

Polecam za każdym razem wstawiać warna bo na niektórych ostrzeżenie na PW nie zrobi wrażenia i tyle.

#20 2006-05-11 17:34:12

kalamir
Użytkownik

vgobi napisał:
kalamir napisał:

Polecam za każdym razem wstawiać warna bo na niektórych ostrzeżenie na PW nie zrobi wrażenia i tyle.

z tym, że [shithappens]i nie wiesz czy tobie też się nie zdarzy gdzieś coś palnąć za dużo i od razu dostajesz osta... a na ANSI osty nie znikają w raz z czasem... no i trzaskanie ostami moze tylko zniechęcić albo po prostu przestraszyć i nikt nie bedzie wcale wystawiał ocen

Stopka forum

© Animesub.info 2024