Nie jesteś zalogowany.
U dziewczyn tylko długie a żel odpada. Szkoda że nie widzieliście mnie jak zapuszczałem. Kiedy przechadzałem się chodnikiem albo lazłem po korytarzu to sie wszyscy na mnie gapili. A koleś od geografi który jest konserwatystą i nie lubi facetów z długimi chciał mnie usadzić ale mu sie to nie udało
Jest tu ktos ktop ma długie włosy a nie jest zadnym metalem???
Na mnie też czasem wołają Jezus:) Idę sobie korytarzem w szkole a tu ktoś krzyknie hej Juzus...:)
Ze mną to samo, tylko że raczej wołają "O Jezu!" na ulicy.
Zależy kogo określasz tym mianem. Dawniej robotników pracujących w przemyśle metalurgicznym tak nazywali.
Ostatnio edytowany przez Vanaheim (2006-05-11 19:42:33)
U dziewczyn najładniejsze (co nie oznacza że inne też mi się nie podobają) są koloru bląd, krótki, lekko rozczochrane - nie wiem jak nazwać ten typ fryzury Po prostu się na tym nie znam na tyle. Jak ktoś oglądał "Tajemnice Smallville" a w nim Cloe Sulliva [dziennikarka] to będzie wiedział o co mi chodzi. Piękna...
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-05-12 01:02:53)
Ja lubię, kiedy dziewczynie opadają włosy na oczy. Na przykład jak tu, u Elishy Cuthbert:
[URL=http://img372.imageshack.us/my.php?image=ec4fk.jpg][/URL]
BTW Oglądał ktoś dziewczynę z sąsiedztwa?
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-11 20:06:40)
U dziewczyn najładniejsze (co nie oznacza że inne też mi się nie podobają) są koloru błąd
Mógłbyś opisać ów kolor? bo nie wiem jak wygląda XD
Według mnie to dziwny przesąd, że każdy długowłosy chłopak to metal, aczkolwiek *na pralkę XD* nie znam żadnego długowłosego fana HH czy popu
Co do przezwisk - u nas w szkole jeden z nauczycieli, młody, ma jakieś ze 20-parę lat, miał włosy do ramion, cieniowane, głosik jak pedałek i miał ksywę Dżizas. Aż tu po feriach szok po Dżizas się ściął. Trauma na całe życie
Ja mam farbowane *naturalny brąz farbowane na czarno*, zaczęłam farbować na tamte wakacje i tak co dwa miesiące dofarbowuję, ale chyba na te wakacje już dam sobie siana.
Coz, ja od 12roku zycia mam dlugie wlosy, od paru lat mam je do pasa, co jakis czas podcinajac koncowki (strasznie mi sie niszcza i rozdwajaja konce :/ ) i nie widze siebie w krotkich wlosach w sumie moje znajome zabilyby mnie gdybym cos z nimi zrobil }:>
Dziewczyny ? hm tylko i wylacznie w dlugich wlosach, jednak zdaza sie ze danej dziewczynie pasuja jedynie krotkie wlosy }:>
Kisiel napisał:U dziewczyn najładniejsze (co nie oznacza że inne też mi się nie podobają) są koloru błąd
Mógłbyś opisać ów kolor? bo nie wiem jak wygląda XD
Pewnie chodzi mu o niebieski, jak blue screen w windowsie.
Jakby ktoś nie wiedział:
[URL=http://img330.imageshack.us/my.php?image=bsod2hi.png][/URL]
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-11 20:10:50)
jakiś miesiąc temu miałem włosy do ramion, a po imprezie u kolegi ze spirytem rozcieńczonym się drastycznie skróciły[shithappens].tera mają długośc jakichś 4-5 cm.
BTW Oglądał ktoś dziewczynę z sąsiedztwa?
ja oglądałem niedawno , naprawde niezła sztuka
Ostatnio edytowany przez Ares (2006-05-11 20:13:42)
Nevon napisał:Jest tu ktos ktop ma długie włosy a nie jest zadnym metalem???
Według mnie to dziwny przesąd, że każdy długowłosy chłopak to metal, aczkolwiek *na pralkę XD* nie znam żadnego długowłosego fana HH czy popu ...
No, to masz pierwszą osobe. Słucham też pop.
ee tam co wy macie do zelu... tzn co za duzo to nie zdrowo
ale tylko dzieki zelowi udalo mi sie raz brata uczesac jak Jina Kazame
(chociaz jego to trzeba by na klej czesac takie ma twarde wlasy... inna rzecz ze zajelo mi to ogolnie 5 godzin fryzjerka to ze mnie nie bedzie )
a co do farbowania zobaczymy jak zaczniecie siwiec
ja mam wlosy do lopatek i jestem ciemna blondynka (lubie jak to brzmi )
znam paru panow co maja dlugie wlosy i nie sa metalami
np. starosta mego roku (mniam... )
a ja lubie jak panowie... maja czupryne jakakolwiek zeby mozna takiemu wlosy mierzic i... i... nie no ja sie wstydze o tym mowic
lb333 napisał:BTW Oglądał ktoś dziewczynę z sąsiedztwa?
ja oglądałem niedawno , naprawde niezła sztuka
jej partner tez byl przystojny
Według mnie to dziwny przesąd, że każdy długowłosy chłopak to metal, aczkolwiek *na pralkę XD* nie znam żadnego długowłosego fana HH czy popu
Ja znam długowłosego fana popu - Majkel Dżekson
A z hip-hopu chyba Snup Dog ma też długie, ale chyba tylko warkoczyki...
Ja osobiście uwielbiam dziewczyny (zwłaszcza moją[slina]) w długich rozpuszczonych i rozczochranych włosach wtedy po prostu wymiękam.
Co do koloru to nie odpowiada mi jedynie marchewkowy i jakiś ekstremalny typu różowy.
Lubie jeszcze jak dziewczyna ma włosy mokre lub też tak wyglądające.]
A co do metali i tego że tylko oni mają długie włosy- GŁUPI STAREOTYP[ej].
Ja miałem długie włosy (jak można to tak nazwać do barków) a jestem zagorzałym fanem old schoolowego H-H
Cześć ja mam długie i na głowie też :D
ano stereotyp ze długowłosy to metal
sam mam długie włosy, długość do łokci gdzieś, nie cięte od trzech lat, kolot ciemno brazowy
nie słucham metalu bo słucham punk rocka o...
ciagle nosze spiete włosy bo ciezko je utrzymac za uszami bo sie troche krecą, nie mówiąc juz o chodzeniu w wietrze.
no moje panie hehe juz zakochiwać sie we mnie
btw. co was kobiety kreci w długich włosach u facetów? bo wszedzie piszecie tylko ze są "fajne"
Ostatnio edytowany przez Cain (2006-05-11 20:57:08)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
makrunia napisał:Według mnie to dziwny przesąd, że każdy długowłosy chłopak to metal, aczkolwiek *na pralkę XD* nie znam żadnego długowłosego fana HH czy popu
Ja znam długowłosego fana popu - Majkel Dżekson
A z hip-hopu chyba Snup Dog ma też długie, ale chyba tylko warkoczyki...
Gdybyśmy się zagłębiali w osoby publiczne to znalazłoby się mnóstwo POPowców i hip hopowóc z kudłami Mi chodzi o to, że wśród znajomych nie znam takich osób XD
btw. co was kobiety kreci w długich włosach u facetów? bo wszedzie piszecie tylko ze są "fajne"
A dlaczego Ty masz długie włosy? Bo są "fajne" i tyle Kwestia gustu (albo zboczenia) XD
Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-05-11 21:35:04)
makrunia, długie włosy mam z tego powodu, ze raczej nie zaciekawie wygladam w krótkich, za to w długich znacznie lepiej
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Ja nzam kolesia ktory słucha HH i ma włosy do ramion XD
A dzis przezylem szok, dow sie , ze jeden koleszka drechol, kiedys byl metalem i słuchal Morbid Angel, a teraz nie ma włosków, nosi szeleszczacy dresik i ma pake kumpli o podobnych upodobaniach:P
Ja nzam kolesia ktory słucha HH i ma włosy do ramion XD
A dzis przezylem szok, dow sie , ze jeden koleszka drechol, kiedys byl metalem i słuchal Morbid Angel, a teraz nie ma włosków, nosi szeleszczacy dresik i ma pake kumpli o podobnych upodobaniach:P
Zgnił i zmarniał... :[ A dzieje się tak coraz częściej... Smutne...