Nie jesteś zalogowany.
o jakie statystyki mi chodzi a błedy robie jak kazdy a ze wiecej cuz tak bywa a w wordie pisowni spr nie bede bo jak bede pisał recznie to se worda nie wlacze i nie sprawdze pisowni interpukcji niema juz to tlumaczyłem niechce mis ie niemam czasu itd. a wiem skad dana osoba dała bo wystarczy zobaczyc czy dało sie ocene napisów bo wcale nie pokazuje w kazdym tylko w tym co dałes sprawdz se na naruto 184 tam jest sprawdzona twoja teoria ze we wszystkich twoich komentarzach tych samych napisów pokazuje sie ocena gó.... prawda
Przeczytałem raz i nic nie zrozumiałem. Od czego masz znaki interpunk... ehhh szkoda gadać . Nie szanujesz swojego rozmówcy, więc i ja nie mam zamiaru z tobą pisać .
o jakie statystyki mi chodzi a błedy robie jak kazdy a ze wiecej cuz tak bywa a w wordie pisowni spr nie bede bo jak bede pisał recznie to se worda nie wlacze i nie sprawdze pisowni interpukcji niema juz to tlumaczyłem niechce mis ie niemam czasu itd. a wiem skad dana osoba dała bo wystarczy zobaczyc czy dało sie ocene napisów bo wcale nie pokazuje w kazdym tylko w tym co dałes sprawdz se na naruto 184 tam jest sprawdzona twoja teoria ze we wszystkich twoich komentarzach tych samych napisów pokazuje sie ocena gó.... prawda
przeczytałem 2 zdania i zgłosiłem moderatorom... nie no jasnne... każdy robi błędy. Więcej, mniej - różnie. Tylko to co ty robisz to już nie są błędy -> to jest kpina
błedy robie jak kazdy a ze wiecej cuz tak bywa a w wordie pisowni spr nie bede bo jak bede pisał recznie to se worda nie wlacze
a dlaczego nie ? Skoro nie potrafisz pisać po polskiemu poprawnie to powinieneś pisać w wordzie a następnie po prostu wklejać post. No ale skoro ci się nie chce... no to nam się nie chce czytać twoich postów do końca....ech....[shithappens]
to nie wy mnei nei sznujecie w takim razie wy mnie obrazacie nie ja was a jak nieumie pisac to co albo jestem dyslektykiem nikt sie nie spytał ani nic tylko orazu obrazanie wy powinniscie sie uczyc wychowania moje wychowanie jest ok i na jakiej podstawie moderatorzy mieli by usunac moje posty za co mozecie mi powiedziec zato ze przecinków nie stawiam kpina po prostu i żałuje was i potempiam wasze zachowanie
Ostatnio edytowany przez BeAsTMaStEr (2006-05-11 21:37:32)
ja OF spoko moga mi naskoczyc tak jak ci co niesa wychowani, (macie przecinek :p) z tymi ocenami sie pomyliłem sorka ale nie nawidze niewychowanych ludzi
Ostatnio edytowany przez BeAsTMaStEr (2006-05-11 21:45:50)
Oj, niedobrze robisz prowokując OF... I pisz w tym wordzie, bo naprawdę oczy bolą.
Ciekawe, że sygnaturkę masz bez błędu, po angielsku można było, tak?
sybnaturka jest z hellsinga i nie ja ja pisałem tylko przepisałem, a z przepisywaniem problemów niemam i jak hcecie tobende robił teraz przecinki ale wasze zachowanie jest godne potepienia
No i nawet gestapo korekta się odezwała, więc już masz przerąbane:). A może zaczniemy dawać warny z co innego...[kombinuje]
analfabeci mnie trochę irytują
[cytuj]nie nawidze sybnaturka niemam hcecie tobende
Ostro
pierw dowiec sie kto to analfabeta, a potem wydawaj opinie okims widac, ze inteligencja nie grzeszysz, a wysmiewasz sie z ludzi co nieumieja pisac
No tak - analfabetą cię nie nazwiemy, w końcu w jakiś sposób coś tam piszesz
Chociaż chyba nie rozumiesz że ludzie na forach ooceniają cię po jakości twoich postów... Ja np. nie mam zbyt dobrego zdania o ludziach którzy nie umieją poprawnie pisać i nie chce im się włączać Worda... Podejrzewam że wiele innych osób ma takie samo zdanie.
Btw: twoja ortografia i interpunkcja nie jest nawet na poziomie 2 klasy szkoły podstawowej, więc nie dziw się że ludzie się z ciebie śmieją
Ostatnio edytowany przez Tarnum (2006-05-11 22:03:52)
Hmm... sytuacja zmierza w kierunku dobrze znanym z historii ANSI. Znowu OF. Co ja na to wszystko?
~BeAsTMaStEr, powiem bez zgryźliwości. Naprawdę ciężko zrozumieć Twoje wypowiedzi. Warto przeczytać coś dwa razy zanim wyślesz. Już zaznaczenie nowych zdań ułatwiłoby czytającym odbiór Twoich postów. Oczywiście wybór należy do Ciebie.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Hmm... sytuacja zmierza w kierunku dobrze znanym z historii ANSI. Znowu OF.
OF i tak siedzi cicho i reaguje tylko w krytycznych sytuacjach.:)
~BeAsTMaStEr - to jak przepisujesz bez błędów, to pisz posty w wordzie, daj poprawianie pisowni, a później przepisz to co wyjdzie na forum.:-D
.
.
.
.
Mozna by co prawda skopiować, ale ta metoda ma w sobie więcej elementów nauki.:P
Ostatnio edytowany przez phenix (2006-05-11 22:11:46)
~BeAsTMaStEr - to jak przepisujesz bez błędów, to pisz posty w wordzie, daj poprawianie pisowni, a później przepisz to co wyjdzie na forum.:-D
.
.
.
.
Mozna by co prawda skopiować, ale ta metoda ma w sobie więcej elementów nauki.:P
No tak, ale w przypadku ~BeAsTMaStEr jest taki problem, że nie używa znaków interpunkcyjnych. Ani przecinków, ani kropek. Moim zdaniem to jest gorszy problem niż ortografy i literówki, bo naprawdę utrudnia czytanie.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Nie znacie dnia ani godziny, kiedy OF uderzą
@BeAsTMaStEr - ja rozumiem, że możesz mieć problemy z pisownią, ale mówiąc, że będziesz pisał tak a nie inaczej, bo Ci się nie chce nic z tym robić, sam się prosisz o odpowiednie traktowanie.
Word w jakimś tam szczątkowym stopniu proponuje chyba interpunkcję (tak mi się coś kojarzy, nie sprawdzałem:P Ja niestety nie docieram nawet do etapu wkurzania się na brak przecinków, bo nie umiem rozpoznać niektórych słów, jak są w nich takie błędy.[baka]
Jeszcze te braki przecinków możnaby było jakoś przeżyć. Ale żeby pisać także bez kropek? Jednym ciągiem, właściwie bez początku ani bez końca. Tego się nie da zrozumieć. Trzeba się wczytać i pomyśleć, gdzie powinno się kończyć zdanie, a gdzie zaczynać. Ja nie mam zamiaru wytężać specjalnie swojego umysłu dla tych postów. Jestem na forum, gdzie się rozmawia, a nie w jakimś kółku rebusowym, że muszę rozszyfrowywać i się domyślać tego co mi chciał mi przekazać mój rozmówca.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-05-11 22:24:00)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
a nie w jakimś kółku rebusowym,
Spodobał mi się ten zwrot.
Ja nawet rozumiem, ale gdy spróbowałem jeden post ~BeAsTMaStEr poprawić, to niestety nie dałem rady. Oprócz tego, że brak kropek, to w niektórych wypowiedziach występuje podwójne, potrójne zaprzeczenie, co by śmiało można wyeliminować powtórnym przeczytaniem tego, co napisał. Wybór należy do Niego. Nic na siłę, ale ja proszę jak coś.
[EDIT] "Wyglądamy" jak jacyś pedagodzy rozprawiający nad szczególnym przypadkiem.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-05-11 22:29:12)
a jest tam w tej netykiecie, ze brak przecinków cos mi grozi . Oraz jakie prwo nakazuje pisanie przecinków, co wiedze ze mamy inteligentne osoby na tym forum strasznie i dalej nikt nie zapytl czy jestem dyslektykiem. i niemozecie usunac wszystkich postów nawet jesli jakis regulamin złamałem(nie prawo jak niektórzy bardzo inteligenti napisali ) bo niewszystkie sa z taka pisownia(w tym temacie)
do kubika widac ,ze ty tez inteligenty nie jestes moze umiesz pisac (niewiem nie sprawdzałem) ale jak czytam twoje posty znaczy ze umiem pisac i skad wiesz ile mam lat co
Wiecie co? Zaczyna mnie już irytować takie pierd[klnie] o dysleksji. Jesteś dyslektykiem? Nie ma sprawy. Są specjaliści i ośrodki, które leczą tą dysfunkcję. Tutaj jest adres Polskiego Stowarzyszenia Dyslektyków- dla wszystkich dyslektykow, którzy mają problem. Ludzie, TO się leczy! I nie dziw się, że na postawę w stylu "mam to w dupie, bo jestem dyslektykiem" ludzie reagują tak jak reagują. Okazałbyś choć odrobinę dobrej woli i wklejał to najpierw do worda (3sek). Ale nie... każdy dys[cośtam] woli mieć to w dupie, bo jest dyslektykiem. Koniec offtopa!!!!! Dobranoc.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-05-11 23:18:45)
a jest tam w tej netykiecie, ze brak przecinków cos mi grozi . Oraz jakie prwo nakazuje pisanie przecinków, co wiedze ze mamy inteligentne osoby na tym forum strasznie i dalej nikt nie zapytl czy jestem dyslektykiem. i niemozecie usunac wszystkich postów nawet jesli jakis regulamin złamałem(nie prawo jak niektórzy bardzo inteligenti napisali ) bo niewszystkie sa z taka pisownia(w tym temacie)
do kubika widac ,ze ty tez inteligenty nie jestes moze umiesz pisac (niewiem nie sprawdzałem) ale jak czytam twoje posty znaczy ze umiem pisac i skad wiesz ile mam lat co
Facet, nikt ci nie zabrania tak pisać. Tylko że nie oczekuj od osób, z którymi rozmawiasz, że będą cię traktować poważnie. Po prostu staramy ci uświadomić, że poziom twoich postów świadczy o tobie.
A co do tego czy jesteś dyslektykiem. No sorry, ale wg. mnie dostałeś papierek i myślisz, że możesz olać całkiem pisownię polską, bo jak ktoś cię upomni to machniesz mu świstkiem papieru i powiesz, że wszystko ci wolno. Nie uwierzę bowiem, że przez tą dysleksję nie wiesz gdzie skończyć zdanie i postawić tam kropkę. Że nie wiesz, ze na początku zdania wyraz pisze się z dużej litery. Wg mnie po prostu ci się nie chce wysilić, żeby doprowadzić swój post do sensownego stanu.
Rób jak chcesz, twoja sprawa.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Gracol masz rację, tylko jest jeden spory problem... nie każdy może sobię pozwolić na worda, a przeciętny użytkownik komputer nie ma pojęcia o takich rzeczach jak np. Open Office ^_-.