Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Siema.
Mam problem z dostaniem sie na kanaly z anime np.#l33t-raws.Gdy klikam na Connect i wpisuje kanal tworzy mi nowy pokoj gdzie jestem tylko ja.
Mam takie pytanie co trzeba ustawic w programie zeby sie polaczyc z kanalem i jak pozniej sciagac pliki?Czy ktos zna inne kanaly niz #l33t-raws z rawami anime do sciagniecia?
Dopiero zaczolem sie bawic tym programem wiec dla innych moga sie wydawac głópie moje pytania.
Prosze o pomoc.
a wybrales odpowiedni serwer na ktorym jest ten kanal?
OK wszystko ustawilem tak jak trzeba,polaczylem sie z serwerem i kanalem .
Dlaczego mi na #animeone nie dziala komenda !list , na innych mi dziala
Czy mozna wyszukac jakosc anime czy trzeba przegladac listy az sie trafi to anime ktorego szukamy?
Bo potrzebuje dwie serie anime:
[l33t-raws]Ichigo 100%
Green Green
Moze ktos mi powiedziec gdzie znaje te serie.
Bardzo malo jest tam botow.A tych anime to tasm nie ma.
Moze ktos wie jak te anime wyszukac lub poda gdzie mozna je sciagnac.
Dlaczego mi na #animeone nie dziala komenda !list , na innych mi dziala
Zawsze jak wchodzisz na kanał to czytaj zasady jakie na nim obowiązują (zazwyczaj komenda !rules). Niektóre grupy blokują na kanałach !list, bo a) nadmierne jej używanie może floodować kanał b) grupy zachęcają do korzystania z ich botów.
Poza tym jak szukasz jakiegoś anime, to zajżyj na AniDB na dany tytuł, kliknij na nazwę grupy i powinien tam być link do kanału, który po kliknięciu, otworzy ten kanał w kliencie IRCa (w twoim przypadku mIRC) przy okazji łącząc się z odpowiednim serwerem, i tam możesz szukać.
Strony 1