Nie jesteś zalogowany.
Od dzisiaj można umieszczać avatary do szerokości i wysokości równej 75 pikseli, wcześniej było do 50. Zmiana jest nieduża, ale informuję o niej. Większych avatarów, jak na razie, nie planuję wprowadzać.
a po co wogole takie wielkie avatary? przeciez 50x50 sa wystarczajaco duze. hmmm, ale niektorych pewnie ta wiadomosc ucieszy.
Juuupi ile to ja czekałem na coś takiego w sumie nie wiem nawet po co ale przyjemnie będzie z większymi avatarami. Wszyscy razem podziękujmy Taipanowi
dziękuje choć może kiedyś będzie 100 x 100 pikseli
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-05-12 21:31:53)
Arigato:D
tez sie dolaczam do podziekowan. Przynajmniej teraz to lepiej wyglada bo przedtem nie za bardzo bylo wiadomo czasami kto co ma na avatorze. Arigato
@taipan powinieneś to umieścić na stronie głównej, bo nie wszyscy zaglądają na forum. A nawet jeśli zaglądają, to mogą temat zignorować sądząc, że prośba ("żądanie"?) a nie informacja.
ech wedlug mnie to w ogole bledem jest puszczanie takich newsow wlasnie na forum, powinny byc newsy na stronie glownej.
Dziękować! Skoro już można dać większy, to odświeżę nieco mój stary avatarek...
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Miło, że są większe avatarki bo na tych malutnich to naprawdę czasami nie było nic widać.
ja dałem 75 na 75 i mały mi wyszedł
dobry pomysł...a może tak 100x100 hehe
Super, to daje większe możliwości.
wielki dzieki[yahoo]
kurde a teraz niemoge wsadzis czemu
dobry pomysł...a może tak 100x100 hehe
Lepiej stopniowo, 100x100 dosteniemy za 4 lata
Ostatnio edytowany przez amarthar (2006-05-12 22:21:17)
Teraz będzie lepiej widać
Lepiej stopniowo, 100x100 dosteniemy za 4 lata
Czyli to nam daje.... 120x120 za...*liczy, rachuje, dodaje, mnoży, odejmuje + potęgi i pierwiastki odjąć liczbę PI pomnożoną przez 3.(3)*... za jedyne 8 lat! XD
Nie no, joke.
Mi tam rozmiar 75x75 pasuje XD
[cytuj]Lepiej stopniowo, 100x100 dosteniemy za 4 lata [/quote]
A za jakieś 50 lat dostaniemy 1024x768