Nie jesteś zalogowany.
obejrzalem cala serie i naprawde cool i chce wiecej takich filmow wiec prosze o tytuly xDxD
najlepsza akcja chyba byla w calej serri xD,a dokladnie w pierwszej czesci z kamera xDxd jak ktos ogladal ten wie :D
jeszcze raz prosze o te tytuly filmow podobne do tej serri [okej]
pozdr
prosze o nie kasowanie tematu
Ostatnio edytowany przez cieslak (2006-05-12 21:54:12)
Może ci się spodobać film "To nie jest kolejna komedia dla kretynów" (tytuł oryginalny: "Not Another Teen Movie").
Po tym filmie miałem chęć na szarlotkę:D
A tak z innej beczki oglądałeś może czwartą część American Pie?
Po tym filmie miałem chęć na szarlotkę:D
jasne tez jest cool
"Euro Trip" podobny klimat, fajna komedia:P
MaX napisał:"Euro Trip" podobny klimat, fajna komedia:P
Fakt, wymiata...szczególnie akcja z papieżem:-D
Przedwczoraj byłem ciekaw i sobie ściągnąłem. Po scenie z papieżem usunąłem wszelki ślad związany z tym p[cenzura]m filmem z dysku. Szkoda że nie mogłem tego zrobić z pamięcią.
Odradzam ten film, jest niesmaczny, żarty są wyjątkowo nieodpowiednie. RZEKŁEM!
To może "Trup w Akademiku" (Dead man on campus). Naprawdę bardzo śmieszny film. Tarzałem się przy nim ze śmiechu.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-12 22:13:59)
hmmm ja polecam "Chłopaki na Ibizie" nazwa angielska "Kevin and Perry go Large" filmik zamiata:D
lub też "Chłopaki z Sąsiedztwa" algielskiego tytułu nie znam.
Jak dla mnie, to czwórka byla gorsza od reszty, pod tym względem, że nie było obsady z poprzednich części (jedyna osoba, która się zachowała, to ojciec Jima) i chociaż młody Stiffler nawet był podobny do brata, to jednak to nie ten sam dupek co "Stiffler właściwy". Brakowało też obowiązkowego Fincha z matka Stifflera.
A wracając do tematu to jeszcze przypomniały mi się dwie świetne niemieckie komedie, Mrówki w gaciach (Harte Jungs) i jej druga część Parcie na Tarcie (Knallharte Jungs). Bardzo sprośne i bardzo zabawne
Amarthar zapomniałeś jeszcze o Szerminatorze:D
Ostatnio edytowany przez yunik (2006-05-12 22:34:04)
Zapomniałeś jeszcze o Szerminatorze:D
Nie zapomniałem, tylko Sherminator to cwel i nie warto nawet o nim wspominać
kubik napisał:MaX napisał:"Euro Trip" podobny klimat, fajna komedia:P
Fakt, wymiata...szczególnie akcja z papieżem:-D
Przedwczoraj byłem ciekaw i sobie ściągnąłem. Po scenie z papieżem usunąłem wszelki ślad związany z tym p[cenzura]m filmem z dysku. Szkoda że nie mogłem tego zrobić z pamięcią.
Odradzam ten film, jest niesmaczny, żarty są wyjątkowo nieodpowiednie. RZEKŁEM!
0_o 1 gostek któremu sie nie podoba Eurotrip, filmik jest zajebisty i żaden film ani anime (no, może poza Green GReen) mu nie dorówna (chodzi mi o komedie).
Eurotripowi daleko chociażby do "Ostrej jazdy", czy chociażby do "New Guy", o "American Pie" nie wspominając. Patrząc po samych komediach, nie tylko tych o młodzieży to wypada dla mnie słabo. Nie zapominajmy o miłosnych perypetiach Franka Dolasa.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
coś podobne do american paja - "SEX is zero" japńskie (chyba) i niezły wylec !!!
Metalom (a widzę, że ich jest tu dużo) polecam film "Oto Spinal Tap". Całkiem śmieszny i z dobrą muzyką.
Hmm to może Old School? Widziałem tylko 2 część, nawet fajne:P
Jesli lubisz azjatyckie klimaty to polecam koreanskie "Sex is zero"
American Pie i New Guy wymiękają przy Eurotrip.
Ja polecam "My Little Birdie" - też o miłosnych perypetiach i naprawde fajna komedia, chociaz bez jakis przegiec
American Pie i New Guy wymiękają przy Eurotrip.
Tak niczego nie dojdziemy. Moim zdaniem dowcipy, głównie sytuacyjne są aż nazbyt niemożliwe, chociażby ten z papieżem. Także zielone wróżki po absyncie mi się nie podobały. Samo przedstawienie Europy Wschodniej nader amerykańskie, wtedy to nawet się na ten film zdenerwowałem. Nie lubię aż takiego popadania w skrajności. Może dlatego, że denerwują mnie Amerykanie z tą swoją manią większości, jaką odczułem oglądając ten film. Aż dziw bierze, że w tej produkcji palce maczali chyba Czesi. Z kolei American Pie pokazuje zwykłych amerykańskich nastolatków, którym w głowie tylko seks. I cóż? Podane w lekkiej formie okraszonej niezłymi dowcipami, dialogami oraz postaciami (ojciec Jima wymiata). Cóż, dla mnie co najmniej stoi o dwie klasy wyżej niż Eurotrip.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"