Nie jesteś zalogowany.
to jest niezla komedia Super Troopers aka Straz Wiejska niezly ubaw
ara ara...
No dobra, fakt że w Eurotripie większość dowcipó sytuacyjnych jezt zbyt nieprawdopodobna, ale ja i moi wszyscy znajomi sie z tego zbijali do łez A to przedstawienie Europy Wschodniej (czyli Słowacji w tym wypadku tylko) mi nie przeszkadza.Jak dlamnie chyba lepszej komedii nie ma
Nie mogę Ci wmawiać inaczej. W końcu to Twoje zdanie.
U mnie też większość znajomych zaśmiewała się do łez, tylko ja siedziałem taki nie ubawiony.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Jeśli lubicie takie absurdalne sytuacje, to musi się wam spodobać Minnâ-yatteruka!(AKA Getting Any?). Ta japońska komedia po prostu wymiata. Cała naszpikowana jest dziwnymi żartami, jednymi lepszymi, drugimi gorszymi, ale gwarantuje, że pare razy zaliczycie ROTFL-a[okej]
Edit: Tu macie krótki opis z filmwebu:
Asao to marzyciel, który ma wyjątkowe marzenie. Marzy o tym aby mieć dziki i namiętny seks z piękną dziewczyną w samochodzie. Jako, że nie ma ani dziewczyny ani samochodu wyrusza na poszukiwania pełne przygód by jego marzenia mogły się spełnić. W trakcie przygód nie zawaha się przed niczym nawet przed napadem na bank, zagraniem Zatoichiego w filmie czy sprzedażą organów swojego pradziadka...
Ostatnio edytowany przez Krid (2006-05-13 11:26:53)
Już były wymieniane, ale ja ze swojej strony poleciłbym "Eurotrip" i "Ostra jazda".:P
hmm... moĹźe 'Stary, gdzie moja bryka'? (Dude, where's my car)
a ja bym polecił "ants in pants" oby dwie czesci !! tez niezła komedia i praktycznie w tym samym temacie co American pie
Mnie się "euro Trip " podobało. Faktycznie teraz zakończenie jest conajmniej nie na miejscu ale oglądałem go sporo wcześniej. Z dobrych komedii to moge polecić " 50 pierwszych randek"
Ostatnio edytowany przez MaX (2006-05-13 12:23:14)
Wieczny student - filmik stary 2002r ale jak dla mnie wymiata...
dzieki wszystki teraz bedzie trzeba to sciagac
Moim zdaniem to jest naprawdę momentami dobre:
Jazda na maksa [Going the Distance 2004]