Nie jesteś zalogowany.
Tu kiedys byl link do filmiku o prukajacych japonkach...
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-05-14 23:10:11)
O fuu czlowieku, zaraz zrwóce obiad[beznadzieja]:P
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-05-14 15:36:27)
ble ja myslalem ze oni sobie jakies jaja robia
BLllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!![beznadzieja]
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbblllllllllllllllllllllllllllee!![beznadzieja]
Nie o taką japonie chodziiiiiiiiiiibleeeeeeeeeee
i popieram kubika, poza hu...[cenzura]
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-05-14 15:11:58)
[kupa]skrajnie psychiczne[blee]
Dobra, sorry nie chcialem nikogo urazic tym filmikiem, zupelnie zaskoczyla mnie reakcja ludzi, widac nie wszyscy maja wystarczajaco luzne podejscie do niektorych rzeczy. No ale czy japonia to nie jest kontrowersyjny kraj? Myslalem, ze juz do tego przywykliscie, ze azjaci potrafia wpasc na przerozne pomysły. Czasami zabawne czasami glupie a czasami NIESMACZNE. No ale widac nie, takze link usunalem i jeszcze raz sorka
Może taki =;
Podskakujące melony
Haha ale fajnie podskakują:P[roftl]
Albo wysokobudżetowy film japoński z Amerykańskim dabingiem.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
albo
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-05-14 16:03:27)
Następne podskakujące melony,
Choco Party!
podajcie mi ten link co na samym początku zameścił KAT chce zobaczyć co was tak zbulwersowało
Wpisz na youtube.com "japan girls" i na dole masz
Może taki =;
Podskakujące melony
Azjatki z dużymi armatami... czy to już raj .
no powiem tak było to niesmaczne ale mnie np śmieszyło
Nadal nie wiem, który filmik! W You Tube wpisuje "Japan Girls" i mam kilka filmikow na stronie, jaka jest pełna nazwa tego filmiku? i ile trwa?
Farting Girls - Digest ver
trwa 2:04 min
n0need napisał:Nadal nie wiem, który filmik! W You Tube wpisuje "Japan Girls" i mam kilka filmikow na stronie, jaka jest pełna nazwa tego filmiku? i ile trwa?
Zastanów się 2 razy zanim to obejrzysz:P
no ja to obejrze po kolacji
z0nk!
Buahaha Nie wiem co w tym takiego strasznego Lekko obleśne i tyle
Zabawa jak zabawa Innowacyjna i troche chora, ale frajda jest On by wolał, gdyby one chyba bez majtek to robiły i nago "zbierały" bąki!
(lol jakie sposoby na nowe bąki )
Jednak jestem pewny, że to doprowadzi do wspólnych psot w łózku, grupowych orgie i takie tam
Będą wtedy mieli ubaw po pachy
z0nk!
Zabawa jak zabawa Innowacyjna i troche chora, ale frajda jest On by wolał, gdyby one chyba bez majtek to robiły i nago "zbierały" bąki!
Jednak jestem pewny, że to doprowadzi do wspólnych psot w łózku, grupowych orgie i takie tam
Chyba z przerwami na żyganie.
z0nk!
No i prawidłowa postawa ... Miało być śmiechowo i było ... Tylko powietrze tam w tej klasie nie za tego