Nie jesteś zalogowany.
[cytuj]~Zeus napisał(a):
A co do muzyki to metal jest naprawde w podziemui, ja neiwiduje w telewizji a nawet w wiadomosciach zespołów metalowych, no chyba , ze Tv czepia sie tych muzyków...naj przykład koncert MM w Polsce. Tak mysle czy zobacze kiedys koncert Vadera , Behemota w Tv na żywoAlbo chociaż powtórke
[/quote]
co do tego to takie zespoly jak vader czy behemoth nie sa w podziemiu, sa to grupy szanowane na calym swiecie, (swoja droga Vader jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych znakow Polski i lubia go bardzo mocno w Japan ), swego czasu na Vivie lecialo sporo metalu w tym polskiego ale ze pozno wieczorem/ w nocy to juz inna sprawa
Heh Vader jest taka kapela, ze bez problemu znajdziesz jego plyty z sklepach muzycznych za granicą, sie chlopaka udalo - nie ma co Beh chyba jendak troche mnie popularny
Mam nadzieje, ze to nie bedzie cos w stylue Demigod, chociaz Demigod nie jest taki zly pod wzgledem gitar... tylko vocal zje[cenzura] i psuje cala plyte
Heh Vader jest taka kapela, ze bez problemu znajdziesz jego plyty z sklepach muzycznych za granicą, sie chlopaka udalo - nie ma co Beh chyba jendak troche mnie popularny
Tyle że Behemoth jest na fali wznoszącej(mimo że 2 ostatnie płyty są bardzo przeciętne) i ma szansę zrobić dużą, oczywiście jak na warunki metalowe, karierę, a płyt Vadera od pewnego czasu nie da się słuchać.:(
Z rzeczy weselszych - dołączana do nowego numeru Thrash'em All'a płyta zespołu Pyorrhoea zabija.:D Podczas słuchania przydają się długie włosy.[szpan]
Ostatnio edytowany przez phenix (2006-05-15 22:14:14)
Vader, no ost mini plyta "The art of war" wpadla mi w ucho nie jest , źle, a Behemoik niedlugo nowa plyta i posłuchamy sobie troszke:)
Najlepsze jest , ze mało kto zna nasze polskie"perły". Jakiś czs temu zaczepiła mnie znajoma, miałem plecak z duzym napisem VADER. I zapytało czy to jakiś DJ, albo HHowiec......ludzie, nawet jak ktos kojerzy, ze to zespol deathowy to mysli, ze pochodzi ze Skandynawi, albo stanów......God Damm It!!![deprecha]
A znacie Christ Agony? To tez kapela wysmienita choc imo malo znana... ale pochodzi z tego miasta co Beh czyli Olsztyna hehe.
~Phenix - chłomaki z Pyorhoea to zajebiste goście, niezle sie z nimi pije:P
~KAT Christ Agony jest dobre, ale nie rewelacyjne... jest wiele kapel "w podziemiu" które grają o wiele ciekawszą muzykę od nich... wiem "coś" o tym:D
Vader grał dobrze, ale to co zrobił bez Docenta(R.I.P.) woła o pomstę do "piekła", poprostu jedna wielka komercja.
Behemoth gra jedno i to samo od wieków nie zmienia się wokal na kazdej płycie, tylko zauważcie jaki są partie gitar, bębny... wymiękam.
Jeśli chcecie znać moje zdanie to polecam każdemu (polską muze(... Infernal War, Iperyt, Hermh, Luna ad Noctrum, Sceptic i oczywiście "mój" Otavius:P
Ostatnio edytowany przez Logan (2006-05-15 23:04:30)
Jeśli chcecie znać moje zdanie to polecam każdemu polską muze
Polskich kapel nie trzeba polecać, chyba każdy zainteresowany wie, że mamy najlepszą scenę na świecie.:)
i oczywiście "mój" Otavius:P
Masz gdzieś jakąś próbkę możliwości zespołu?:) Chętnie posłucham.
Ostatnio edytowany przez phenix (2006-05-15 23:09:58)
Tu niestety się nie zgodze do tych zabiegów przyzwyczaić się nie można
Coz - ja ciagle mam nadzieje ze jednak kiedys.. jakims sposobem.. chociaz troche..^^"
A już niedługo nowa płyta Behemotha Dokładnie 06.06.2006
czyzbym znowu widzial objaw komercji? wykozystanie czegos takiego do wzmocnienia sprzedazy?
Behuś ma u mnie minus. Przez taki szpan trza dluzej czekac.
Logan napisał:Jeśli chcecie znać moje zdanie to polecam każdemu polską muze
Polskich kapel nie trzeba polecać, chyba każdy zainteresowany wie, że mamy najlepszą scenę na świecie.:)
nom i o to chodzi:P
Logan napisał:i oczywiście "mój" Otavius:P
Masz gdzieś jakąś próbkę możliwości zespołu?:) Chętnie posłucham.
narazie mamy reha w wersji MC jak udam i sie go bez straty jakosci przerobić na mp3 to zapoda[blee]
Logan nabazgrolil:
[cytuj]Jeśli chcecie znać moje zdanie to polecam każdemu (polską muze(... Infernal War, Iperyt, Hermh, Luna ad Noctrum, Sceptic i oczywiście "mój" Otavius[/quote]
Z tych kapel pochodzi mi w sumie tylko Hermh, aczkolwiek nie slyszalem Luna ad Noctrum i Iperyt`u - z checia posluchalbym jakis sampli
A znacie Christ Agony? To tez kapela wysmienita choc imo malo znana... ale pochodzi z tego miasta co Beh czyli Olsztyna hehe.
Behomoth nie powstał przypadkiem w Gdańsku a nie Olsztynie, cos okolo 1991 r.
Zwracam honor, jasne ze beh jest z Gdanska... nie wiem co mi strzelilo do lba hehe
Zwracam honor, jasne ze beh jest z Gdanska... nie wiem co mi strzelilo do lba hehe
Wybaczam Ci synu, boś nie wiedział co pisał, a w ramach pokuty, 3 razy 10 różańca i przesłuchać wszystkie albumy Behemoyha:-D
Nie znaju taka kapela jak Behemoyh :P No ale coz, nie wszystkie albumy Beha sa dobre, mnie podchodzi tylko Satanica, Thelema i Zos Kia Cultus, bo reszta to piwnicze dzwieki hehe. Wczoraj dorwalem 2 covery Beha robione przez jendego kolesia z wokalem Daje rade
Skorzystam z tego topicu i zadam pytanko, dotyczy one naszego zespołu Behemoth. Dostałem od kumpla , mp3 z albumem Chaotica, co to jest bo nie moge tego znaleść na oficjalnej stronie, czy to jakaś składanka?
To raczej jakis fake... a jakie utwory tam sa?