Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
BTW. Są tu stali czytelnicy?
Nawet jeśli, to kto by się przyznał
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Moja starsza to czyta(ła), ale teraz będę jej chował jak kupi.
dobry pomysł lb333:D
Ja niewiem jak można czytać tą gazetę.
Moja rodzinka to czyta:
-Gazeta Wyborcza
-Kurier Szczeciński
-Dziennik
-Rzeczpospolita (rzadko)
-Głos
I teraz muszą wybrać jakie gazety lub gazetę będą dalej czytać, żeby nie wydawać codziennie majątku
A ja czytam tylko mieśieczniki i tygodniki/dwutygodniki na tematy związane z technologią, nauką, techniką i informatyką ;] Może powiecie co wy? Taki off-topic
Ostatnio rzadko kupuję gazety, bo nie mam po prostu czasu ich czytać. Zazwyczaj czytam to co przyniosą koledzy do pracy: Wyborczą, NIE, Rzeczpospolitą, Dziennik, Neewsweek, no i ten nieszcześny FAKT też się trafi. A tak to można powiedzieć, ze czasem kupię Ĺwiat Nauki czy Nowa Fantastykę albo Science Fiction.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Jak to dobrze, że nie czytam gazet telewizji też z resztą za bardzo nie oglądam... bo i po co? Do życia wystarczy komp i internet
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Ostatnio rzadko kupuję gazety, bo nie mam po prostu czasu ich czytać. Zazwyczaj czytam to co przyniosą koledzy do pracy: Wyborczą, NIE, Rzeczpospolitą, Dziennik, Neewsweek, no i ten nieszcześny FAKT też się trafi.
Ciekawych masz kolegów w tej pracy
Co do "Faktu" to niestety wiele starszych osób wierzy w te bzdury co oni tam piszą.
Niektórych ludzi nie zreformujesz
Ja tam czytam głównie ANGORÄ, bo mam przekrój przez różne czasopisma.
Nie czytam tej gazety, głupoty tam piszą
Wlasnie dalem artykulik starszej do obadania. Fuckt kupuje codziennie, a po przeczytaniu lekturki z tematu stwierdzila, ze nic nowego sie nie dowiedziala, a i tak bedzie kupowac, bo tam program tv jest. LOL...
Haha, moja też programem TV się tłumaczyła.
Hehe, program TV też jest w Dzienniku, ale ta gazeta jest (bez obrazy) dla ludzi inteligentniejszych i bardziej obiektywnych i mających jakiś pogląd na ten świat, a nie tylko to co trzeba robić i nic poza tym (klapki na oczach jak u konia). Więc powiedźcie rodzicom, że tam też jest TV i bardziej kreatywna gazeta No i wiarygodna...
Musicie zreformować swoich rodziców!! Oczywiście nie bierzcie tego zbyt dosłownie!
Ja w poniedziałek i we wtorek kupiłem Dziennik, żeby pokazać starszej, że są inne gazety. Powiedziała, że już nie będzie kupować Faktu, ale zobaczymy ile wytrzyma.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-17 11:16:35)
gracol napisał:Niby temat głupi, ale powstrzymać się nie mogłem.
I ty Gracolu? Gdy czytałem temat myślałem, że następny artykuł o anime....
To nie byłem ja! To mój zły brat bliźniak - Gracioldo
lb333
Ale nieopstawiam że wytrzyma dłużej niż 2 tygodnie:P jak wytrzyma dłużej to będzie już całkiem nieźle
Ostatnio kupuje codziennie fakt tylko dla naklejek. Musze powiedzieć że tam niema nic ciekawego, np dzisiaj czytałem o kocie który spadł z 11 piętra i przeżył (naprwdę bardzo interesujące -_- ) albo o koniu który kopnął pijanego roweżyste który prawie zginął . Jedynie co ciekawe w tej gazecie to sport, a reszta to najzwyklejszy bruk. Z reguły po 5 minutach gazeta londuje w koszu
Z reguły po 5 minutach gazeta londuje w koszu
To nie żal Ci na nią kasy? Po miesiącu miałbyś już za to płytkę z anime od A-G
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-05-17 19:25:05)
WydawcÄ faktu jest Axel Springer, ten sam, ktĂłry chce byÄ postrzegany jako powaĹźny wydawca wydajÄ cy 'powaĹźny' dziennik 'Dziennik'
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna