#301 2006-05-17 14:51:07

Rekid
Użytkownik

Odp: Długie włosy

[cytuj]To raczej jakis fake... a jakie utwory tam sa?[/quote][cholera]

glupis jak but ze tak rzekne smile

Chaotica to pelna plyta wydana przez Behemotha a dokladniej komplikacja utworow z wczesniejszych płyt plus bonusy smile

[cytuj]This is a limited edition double CD set recorded mostly in the Sventevith and Grom era. Chaotica contains a few unreleased tracks, but mostly stuff that has already been released. So, for those of you that feel you missed a release with new material rest assured you did not. One of the more notable tracks is "With Spell of Inferno" which is an original recording of a track released on "Pandemonic Incantations." It is not nearly as good as the released version because the recording here is a really raw one. Well, overall if you like old Behemoth, or just raw black metal, you will like this. It also includes a lot of live shots that probably have not been seen. So, the overall booklet included is very cool to look through. They have also printed the lyrics to all the songs which is also a certain plus. (Cleric Curst)

[/quote]
A oto pare linków :
Behemot płyta
Recenzja english
co zawiera płyta smile

SZUKASZ INNYCH SPOSOBÓW ZARABIANIA PIENIĘDZY, ZGŁOŚ SIĘ DO MNIE !

rekid.gif >>> ANIME I KOMIKSY

#302 2006-05-17 15:00:12

KAT
Użytkownik

Sam jestes glupi... lol... Pozatym lookalem na metal archives i tam tez nic nie bylo o chaotica, a Zeus sam pisal, ze nawet na oficjalne www nic nie ma. Niektorzy ludzi naprawda poziomem intelektu mnie tutaj zadziwiaja... shithappens

Ostatnio edytowany przez KAT (2006-05-17 15:01:00)

#303 2006-05-17 16:55:10

strusic
Użytkownik

Ale takie coś istnieje oczkod KLIK

strusic.pngmalsig2.png

#304 2006-05-17 17:01:00

Rekid
Użytkownik

wiem ze to istnieje bo sam posiadam orginal smile

[cytuj]Sam jestes glupi... lol... Pozatym lookalem na metal archives i tam tez nic nie bylo o chaotica, a Zeus sam pisal, ze nawet na oficjalne www nic nie ma. Niektorzy ludzi naprawda poziomem intelektu mnie tutaj zadziwiaja... [/quote]

ej a na google nie mogles poszukac buheheh

#305 2006-05-17 17:35:29

KAT
Użytkownik

Az tak mi na tym nie zalezalo zeby szperac na google smile

#306 2006-05-17 17:39:54

Rekid
Użytkownik

skoro sie wypowiadales na ten temat to poprzyj czyms swoja wiedze smile_big

#307 2006-05-17 18:32:17

KAT
Użytkownik

Niby czym mam podpierac, mowie ze zagladalem na metal archives i oficjalna, nie bylo to napisalem ze RACZEJ nie ma jakbys nie zauwazyl. Nie napisalem nigdzie ze NA PEWNO nie ma... echhh smile

Ostatnio edytowany przez KAT (2006-05-17 18:32:50)

#308 2006-05-17 18:59:10

Zeus
Użytkownik

Najwidoczniej to kompilacja, bo jest tam sporo utworów z innych plyt. Dzieki ludzie za rozwianie mych wątpliwości

#309 2006-05-17 19:51:36

ai_suru
Użytkownik

a ja słucham polską muzykę (nic oryginalnego, ale jestem wierna niektórym kapelom od czasów młodości) - pidżama, kult, akurat,happysad,,,,, z nie-polskich ostatnio apocalyptica,korn,...chyba coraz lzejszą preferuję, ale na żadne hiptechdisc nie zejdę.
co do włosów - brat dostał po mordzie/albo czepiali się długich kłaków, zwłaszcza wspaniali towarzysze z "młodzieżówki', ale mozlwie że problem jest w jego gębie bo ma krótkie i też wywoluje agresję u wszechpolaków.
A dla odmiany ja miałam kiedyś bardzo krótkie włsoy i teskty pań w sklepie "w czym mogę panu pomóc" doprowadzały mnie do furii! ale teraz jest ok, bo mam długie rozczochrane smile

#310 2007-03-19 21:04:21

Eternit
Użytkownik

A ja mam problem a chodzi o to że chcę przefarbować włosy na biało i nie wiem zbytnio czego do tego użyć. Ma ktoś może jakiś pomysł?
Miał ktoś z wasz może kiedyś białe włosy? Jeśli tak to jak ludzie na nie reagowali?

#311 2007-03-19 21:08:42

Sansiro
Użytkownik

Eternit napisał:

A ja mam problem a chodzi o to że chcę przefarbować włosy na biało i nie wiem zbytnio czego do tego użyć. Ma ktoś może jakiś pomysł?
Miał ktoś z wasz może kiedyś białe włosy? Jeśli tak to jak ludzie na nie reagowali?

Ja miałem...[baka] I do tego gratis dostałem przezwisko Dziadek[hehe]

#312 2007-03-19 21:14:11

Zjadacz
Użytkownik

Ja chciałem tak farbnąć włosy. No, może nie na biało, ale bardziej gołębio szaro (a'la twój avek w pewnym momencie, albo Kadaj z FF: Advent Children). Poszedłem do sklepu z kosmetykami i kobieta dała mi jakieś fioletowe "cuś". Miałem to z wodą wymieszać i moczyć w tym łeb. Zastrzegła jednak, że na moich blond i tak nikt nie pozna że się farbowałem. Ostatecznie jeszcze się wstrzymuję

"Skazany na zajebistość"

#313 2007-03-19 21:16:31

shinma
Użytkownik

ale wysyp metroseksualistow smile

#314 2007-03-19 21:17:15

Nevar
Użytkownik

[cytuj=Eternit]A ja mam problem a chodzi o to że chcę przefarbować włosy na biało i nie wiem zbytnio czego do tego użyć. Ma ktoś może jakiś pomysł?
Miał ktoś z wasz może kiedyś białe włosy? Jeśli tak to jak ludzie na nie reagowali?[/quote]

Tylko w M&A nikt nie reaguje, że włosy są krótkie, średnie, czy do pasa, białe, czerwone, zielone czy... czy ich w ogóle nie ma (no ok, pomarańczowe włosy Ichigo i kilka innych to wyjątki xD).
W Polsce w przeciwieństwie do Japonii, ludzie krzywo patrzą na wszelkie przejawy inności i będą je zwalczali ze wszystkich sił, bez żadnego powodu.
Farbowanie włosów na inny kolor niż te idiotyczne "blond pasemka" (chociaż i tutaj są wyjątki) w Polsce nie przejdzie (chyba, że każdy znajomy = przyjaciel, ew. dobry kolega, który nie będzie narzekał - "obetnij włosy").

Tyle :]

Ostatnio edytowany przez Nevar (2007-03-19 21:19:11)

#315 2007-03-19 22:14:15

harnas02
Użytkownik

Też mam zamiar się farbnąć na biało, tylko czekam aż mi włosy urosną przynajmniej do ramion żeby fajnie to wyglądało. I proponuje zdać się na fryzjera z farbowaniem ja sam farbować sobie włosów nie mam zamiaru bo spierdole i zrobię, dajmy na to, niebieskie włosy. Irytuje mnie trochę myśl że ludzie będą myśleć że przefarbowałem się na biało by się upodobnić do Wiedźmina (większość znajomych wie ze jestem wielkim fanem tej sagi).

#316 2007-03-19 22:29:55

Prince_Vegeta
Użytkownik

Eternit napisał:

Ja kiedyś ( jak miałem długie włosy ) , chciałem sobie rozjaśnić kudły, użyłem rozjaśniacza "Joanna" / odradzam jezor

Wyszły mi tak jasne włosy,że miały prawie biały kolor, ale za to jakie zniszczone były :/

Może i byłyby "normalne" gdybym nie trzymał tego rozjaśniacza o 1,5 godziny za długo cholera, ale zapomniałem, że mam farbe na głowie baka

A jak ludzie reagowali ? / często w tramwaju i autobusie słyszałem "Tleniony" smile_big

Oczami Fana Blog ;]

#317 2007-03-19 23:04:41

Eternit
Użytkownik

ja mam włosy do ramion bo sądzę że są najlepszej długości aby fajnie wyglądały jako białe. A i jeszcze jedna sprawa jak jest lepiej jak jest się opalonym mało, średnio czy mocno bo od opalenizny też dużo zależy.

Już to widzę jak pójdę w takich włosach do szkoły, pewnie każdy oprócz moich kolegów będzie mnie wytykał palcami i obgadywał a nauczyciele będą wrogo nastawieni, ale co mi tam wytrzymam w końcu czego sie nie robi aby dla odmiany nie wyglądać normalnie tylko wyjądkowo zasuwać po poznaniu.:D

#318 2007-03-19 23:07:31

pa3cja
Użytkownik

Przede wszystkim, jaki masz naturalny kolor wlosow. Bo jak masz ciemnie to watpie ze ci sie uda przefarbowac. Chyba ze bedziesz farbowal kilka razy.

#319 2007-03-19 23:12:11

Eternit
Użytkownik

pa3cja napisał:

Przede wszystkim, jaki masz naturalny kolor wlosow. Bo jak masz ciemnie to watpie ze ci sie uda przefarbowac. Chyba ze bedziesz farbowal kilka razy.

Ciemny blond. A co do farbowania to sąsiadka która jest fryzjerką mówiła mi że najpierw mam rozjaśnić a potem pofarbować to wyjdzie czysty biały kolor. Normalnie dowiedziałem się tego pół godziny temu, byłem się spytać:)

I postaraj sie nie robić błędów:D

Ostatnio edytowany przez Eternit (2007-03-19 23:13:17)

#320 2007-03-19 23:22:20

pa3cja
Użytkownik

Eternit napisał:
pa3cja napisał:

Ciemny blond. A co do farbowania to sąsiadka która jest fryzjerką mówiła mi że najpierw mam rozjaśnić a potem pofarbować to wyjdzie czysty biały kolor. Normalnie dowiedziałem się tego pół godziny temu, byłem się spytać:)

I postaraj sie nie robić błędów:D

a gdzie zrobilam blad? Spojrzałam jeszcze raz na posta i musze przyznac ze nie widze smile

Stopka forum

© Animesub.info 2024