Nie jesteś zalogowany.
Właśnie leci jeden z najważnieszych meczy tego roku. za kim jesteście? Jaki wynik obstawiacie?
Ja jestem za Barcą:D
Arsenal!!!![yahoo]
Zapomniałbym, gdyby nie Twój post. Dzięki.
Osobiście, nie lubię ani Barcelony, ani Arsenalu (gdzie są Włosi? ). Chociaż jak miałbym komuś kibicować to byłby to Arsenal. Czemu to sam nie wiem, ale czuję, że przegra 2:1.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Jestem za Barceloną.
btw. czerwona kartka dla bramkarza [roftl] a nawet mecz na dobre się nie rozkręcił
Wiedziałem, że padnie bramka dla Arsenalu, bo sędzia się pomylił przy tym wolnym.
Swoją drogą sędzia w ogóle nieźle wynik wypaczył w pierwszej połowie.
BTW. Almunia będzie bohaterem.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-17 21:39:04)
1:0 dla barcy[fuj]
Ale BARCA i tak wygra, arsenal nie ma szans!!
Ja nadal wierzę, że Ronaldinho pokaże klasę....
A widzieliście słupek Eto? Myślałem, że mi serce wyskoczy....
P.S. Barca, jestem z Tobą[respekt]
EDIT: Taa, Almunia jest naprawde dobry, pięknie wybronił strzał Eto....:(
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-05-17 21:40:47)
Barca napewno pokarze piękny hiszpański footboll
Dla mnie nie ma innej możliwości jak zwycięstwo Barcelony.
Swoją drogą sędzia w ogóle nieźle wynik wypaczył w pierwszej połowie.
Czy ja wiem czy wypoaczył wynik, w takiej sytuacji nie powinien puścić gry dalej
Ostatnio edytowany przez nuito (2006-05-17 21:46:18)
Barcelona zdobędzie puchar. Nawet z jedną bramką w plecy, nadrobią to Można wziąć na przykład poprzedni finał. Po za tym Barca ma niesamowity potencjał, jak tylko wejdzie Iniesta, i zejdzie Van Bommel, to mecz się zmieni
ze co prosze? niech dziekuja Bogo ze nie bylo karnego bo przed linia nie widziales w powtorce jak zlapal wyraznie za noge?(slepy jestes czy co?) druga sprawa arsenal zamknieta na wlasnej polowie , tak ma wygldac zwyciesca LM? slupek eto , 2 polowa wejdzie razem albo iniesta i xavi albo oddzielnie pojdzie messi i arsenal lezy inaczej byc nie moze
Ostatnio edytowany przez hwdp (2006-05-17 21:43:03)
Ja jestem za barceloną. Ronaldinho musi pokazać klasę[respekt](szczerze to nie jestem specjalnie za nikim ale barca moim zdaniem jest lepsza). Wynik bedzie 2:1 albo 3:2
Szkoda, że Messiego nie ma w składzie, gdyby grał mecz ułożyłby się inaczej
Barcelona zdobędzie puchar. Nawet z jedną bramką w plecy, nadrobią to Można wziąć na przykład poprzedni finał.
Albo finał sprzed kilku lat, gdy grał ManU z Bayernem Monachium, chyba z 1999 roku. 2 gole dla ManU po 90 minucie. Pamiętam to jak dziś.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
ze messiego to az taka duza niespodzianka nie jest moze w 70 wejdzie ale ze nie ma iniesty ktory tworzy gre w srodku a zamiast niego jest van bomel to to juz jest dla mnie wielka niespodzianka[cholera]
Taaa niespodzianki to są, ale w kadrze Polski[shithappens]
Co do iniesty lepiej by zagrał w II połówce, bo Van Bomel prezentuje się przeciętnie
Zdecydowanie Arsenal, Barcelona to nie Barcelona w tym meczu.
[cytuj]Albo finał sprzed kilku lat, gdy grał ManU z Bayernem Monachium, chyba z 1999 roku. 2 gole dla ManU po 90 minucie. Pamiętam to jak dziś.[/quote]
Winged to istny klasyk aż mi się przypomniał mecz Anglia - Francja na EURO 2004
hwdp, chodziło mi o to, że Messi w ogóle nie został powołany na mecz. A wejście Iniesty to rzecz obowiązkowa
Dla mnie klasyk to finał Dortmund vs. Juve, jak Ricken wchodzi i strzela z połowy gola lobem