Nie jesteś zalogowany.
Ja tak daleko pamięcią nie sięgam, ale do końca życia nie zapomne meczu Milan : Liverpool
jak widze powtórki z tego meczu, to mi sie chce płakać bardziej niż na niejednym romansie...[placze]
Iniesta wszedł i już się wykazał no look passem.
ja barcelona od zawsze bylem za nia jestem i bede w przyszlosci chodz zdarzaja sie jej wpadki. Barca gooolaaa
Barca musi pokazać klasę!!
Geez, już 1:0, ale Barca da radę[yahoo]
Co do "meczowych klasyków" to mój ulubiony to półfinał Euro 2000 między Włochami, a Holandią. Bez bramek, ale ta gra 10:12 to było coś.
Co do meczu. Jak nie gra drużyna, której nie lubię, to niezależnie od rangi meczu jakoś on mnie nie ciekawi.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-05-17 22:10:46)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Ja jestem za Arsenalem. Pora przyciąć skrzydła Barcy.
Ja też jestem za Arsenalem
Piękny się robi ten mecz[placze]. A to co zrobił Henry przed chwilą...
Czy tylko ja tu nie oglądam meczy
Nie jesteś sam:)
BTW. Wy oglądacie mecz czy siedzicie na forum?:P
Wersus jedno i drugie:D:D
moj najbardziej nieznawidzony mecz to final brazylia vs francja. Ja nie nawidze , nie znosze , nie toleruje, nie trawie itp. francji i jak widzialem to lysine zidana to az mnie razilo i te jego 2 szmaty. Chyba cos ronaldo dosypali przed mecze bo to niemozliwe zeby brazylia tak dziadowsko grala
~strusic napisał(a):
Czy tylko ja tu nie oglądam meczyNie jesteś sam
to jeszcze nie jest za pozno zeby zaczac
Ostatnio edytowany przez johny_lennon (2006-05-17 22:26:28)
Narescie! Bohaterem barcelony jest ich wspanały "dudek" i ETO!!
moj najbardziej nieznawidzony mecz to final brazylia vs francja. Ja nie nawidze , nie znosze , nie toleruje, nie trawie itp. francji i jak widzialem to lysine zidana to az mnie razilo i te jego 2 szmaty. Chyba cos ronaldo dosypali przed mecze bo to niemozliwe zeby brazylia tak dziadowsko grala
O ile dobrze pamiętam, to Ronaldo grał z kontuzją.
Barca wygrywa!!
Larsson jest genialny[brakslow] To on będzie bohaterem, a nie Almunia...