Nie jesteś zalogowany.
No cóż, piłka nożna jest pełna niespodzianek.
BARCA WYGRA !!
No cóż, piłka nożna jest pełna niespodzianek.
Na tym polega jej piękno. I właśnie dlatego Arsenal może jeszcze wyrównać. Choć sam w to nie bardzo wierzę.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-17 22:37:15)
I właśnie dlatego Arsenal może jeszcze wyrównać. Choć sam w to nie bardzo wierzę.
Jeszcze wszystko może się stać mecz jeszcze się nieskończył
Ostatnio edytowany przez Phoeniks16 (2006-05-17 22:41:53)
wersus napisał:strusic napisał:napisał(a):
Czy tylko ja tu nie oglądam meczyNie jesteś sam
moj najbardziej nieznawidzony mecz to final brazylia vs francja. Ja nie nawidze , nie znosze , nie toleruje, nie trawie itp. francji i jak widzialem to lysine zidana to az mnie razilo i te jego 2 szmaty. Chyba cos ronaldo dosypali przed mecze bo to niemozliwe zeby brazylia tak dziadowsko grala
to jeszcze nie jest za pozno zeby zaczac
Nie ciągnie mnie;). Wole siatke:)
BTW... Ten mecz akurat widziałem. . Najlepsze było w Korei... Jak Francja przegrała z Senegalem[roftl][roftl][roftl]
Naruto9 napisał:No cóż, piłka nożna jest pełna niespodzianek.
Na tym polega jej piękno. I właśnie dlatego Arsenal może jeszcze wyrównać. Choć sam w to nie bardzo wierzę.
marzenia arsenal jedzie do domu z porazka nie ma co tamto
Barca WYGRAĹA!!!
lb333 napisał:Naruto9 napisał:No cóż, piłka nożna jest pełna niespodzianek.
marzenia arsenal jedzie do domu z porazka nie ma co tamto
Nie no, ja byłem za Barceloną, ale gdyby Arsenal strzelił byłoby ciekawiej.
No i koniec Barca wygrała
Wiedziałem, że tak będzie. Barca nigdy się nie poddaje Zasłużyli na ten puchar. Kocham ten klub [yahoo][yahoo] Respekt Dla Arsenalu, za wspaniały Finał
Nie napiszę pochwały pod adresem Barcy bo jej nie lubię.
Arsenal walczył do samiutkiego końca i to sie liczy.
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Barca zwyciężyła!!!!![taniec][taniec][taniec][taniec][taniec][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
(sorry za mało treściwy post, ale nie mogłem się powstrzymać[yahoo][yahoo][yahoo][yahoo])
ja byłem za tym żeby doszło do karnych:) byłoby o wiele ciekawej:D
Trafiłem wynik. Cóż dla mnie to bez większego znaczenia, kto wygrał, chociaż Barcy nie znoszę. Za rok puchar powędruje na Półwysep Apeniński.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
johny_lennon napisał:wersus napisał:Nie jesteś sam
moj najbardziej nieznawidzony mecz to final brazylia vs francja. Ja nie nawidze , nie znosze , nie toleruje, nie trawie itp. francji i jak widzialem to lysine zidana to az mnie razilo i te jego 2 szmaty. Chyba cos ronaldo dosypali przed mecze bo to niemozliwe zeby brazylia tak dziadowsko grala
to jeszcze nie jest za pozno zeby zaczac
Nie ciągnie mnie;). Wole siatke:)
BTW... Ten mecz akurat widziałem. . Najlepsze było w Korei... Jak Francja przegrała z Senegalem[roftl][roftl][roftl]
a w szczegolnosci jak panie graj i jest to reprezentacja polski to wtedy tez wole siatke no i jeszcze nie zapomnijmy o olimpiadzie letniej i zmaganiach pan
Ja wiedziałem, że tak będzie, aha aha!!! Europejskie Puchary Dla Hiszpanów.
Nie mogę, szczęście, radość, LARSON[respekt] MA U MNIE PIWO, DUUUUUĹťE PIWO!!!!!!
BARCA BARCA BARCA BARCA BARCA [yahoo][okej][okej][yahoo][yahoo][respekt]
Zgadzam się. Larsson był bez wątpienia bohaterem meczu, nie chcę żeby odszedł z Barcy. Niech wykopią Van Bommela Jeszcze raz BARCA!! BARCA!! BARCA!! [okej]