Nie jesteś zalogowany.
Barcelona wygrała ale Arsenalowi należy sie naprawde dobrze grali
No ale Larsson sam chce odejść, więc nie mają nic do gadania.
Nawet jeśli odejdzie, to zapisze się w historii Barcelony, bardzo pozytywnie. Takie jest moje zdanie
lepiej będzie jak jego syna przekupią to zostanie:P
Odejdzie Larsson, bÄdzie miejsce dla Henry'ego.:)
Ale jak on odejdzie to nie bedzie takiego zmiennika w barcelonie. Byłbym za tym żeby pozostał w katalonii
Wole Larsson'a niĹź Henry'ego Larsson Ĺwietnie siÄ komponuje w grÄ Barcy A tak po za tym, to Barca gra najpiÄkniejszy futbol na Ĺwiecie
i Visca el Barça ! [yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
Nie no czemu Arsenal przegrał co prawda nie lubie go ale Barcelony nienawidze ! ! ! !
taka ładna gra a jednak fart znowu po stronie lolków
a mi sie wydaje ze szczescie jest po stronie lepszej druzyny
Nie no czemu Arsenal przegrał co prawda nie lubie go ale Barcelony nienawidze ! ! ! !
taka ładna gra a jednak fart znowu po stronie lolków
No kibic Galaktikos (czy jak to się tam pisze) się znalazł .
Patrząc na cały sezon Barsy to faktycznie kiepsko im szło... wygrana liga, wyrównanie rekordu nieprzegranych meczów w lidze, żadnej porażki w Lidze Mistrzów - jednym słowem fatalnie!
Poczatek rzeczywiście należał do Arsenalu. Mimo straty bramkarza, zdobyli bramke.
Ale niestety potem odczuwało sie brak tego jednego piłkarza, co w rezultacie Barca wykorzystała.
Sądze, że gdyby Arsenal grał cały mecze pełnym składem, to spotkanie było by jeszcze bardziej interesujace. Dopiero wtedy można by było ocenić która drużyna była rzeczywiście najlepsza.
Lehmman zszedł z boiska na własne życzenie. A Huoge powinien i dać czerwoną kartkę i uznać bramkę, bo prawda jest taka że sędziował fatalnie Co do samej Barcy, teraz niektóre osoby wreszcie się przekonają, że Barcelona to nie tylko Ronaldinho
wygrywa lepszy tak samo jak szczescie sprzyja lepszemu w sumie leman mogl go nie faulowac, wpadlby ten gol ale potem by wyrownali pewnie, a bez jednego zawodnika to troche ciezko tak praktycznie przez caly mecz
gdybanie co by bylo jakby grali w 11 , faktrem bylo by to ze juz od poczatku 1 polowy barca prowadzila by 1:0 bo przeciesz faulu by nie bylo eto kiwnal bramkarz i pustwa bramka tak?[ej]
wygrywa lepszy tak samo jak szczescie sprzyja lepszemu
A ja myślałem, że lodożercom.
Chociaż mecz się rozkręcił i za to obu drużynom należą się gratulacje i podziękowania. Nie ma co się kłócić, bo i tak najlepszy jest Juve.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
ma co się kłócić, bo i tak najlepszy jest Juve.
Będą najlepsi jak ich zdegradują za przekręty.:-D:P
Ostatnio edytowany przez phenix (2006-05-18 00:03:12)
Winged napisał:ma co się kłócić, bo i tak najlepszy jest Juve.
Będą najlepsi jak ich zdegradują za przekręty.:-D:P
Jakby degradowali za przekręty, to na świecie by nie było polityków.
BTW, sport jest powiązany z grubymi pieniędzmi, a dla tych z kolei naturalnym środowiskiem jest przekręt (szczególnie dla tych dużych).
A tak a propos, to o czym Ty mówisz, bo ja chyba o tym nie słyszałem, a może to zmęczenie wychodzi.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Tu krótka notka. Juve jest podejrzane o ukartowanie sporej części meczy w zeszłym sezonie.:P
[cytuj]Jakby degradowali za przekręty, to na świecie by nie było polityków. [/quote]
Zdziwiłbyś się.:) U nas to oczywiście mgliby przy kamerach tv kupoawć i nic by się nie stało, ale jeśli Włosi udowodnią, że były przekręty, to raczej się nie będą, nawet z tak wielką firmą jak Juventus. Jakiś czas temu, w latach 80tych, również za oszustwo sportowe wywalili z ligi Milan, który chyba nawet był wtedy mistrzem Włoch.:)
Swoją drogą, gdyby u nas zrzucali do ligi niżej za przekręty to ciekawe ile zespołów by zostało w naszej ekstraklasie.:-D
Kurde, szkoda mi się teraz zrobiło Arsenalu, mimo że im nie kibicowałem. Fajnie grali.:) Po północy człowiek o dziwnych rzeczach zaczyna myśleć.:-D
Dobranoc.:)
Ostatnio edytowany przez phenix (2006-05-18 00:18:14)
Mnie też jest zawsze szkoda przegranej drużyny.