Nie jesteś zalogowany.
a jak ktos jest niepelnoletni to moze przyjechac? kolo jakiego, wiekszego miasta to jest?
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-05-16 13:50:07)
a jak ktos jest niepelnoletni to moze przyjechac? kolo jakiego, wiekszego miasta to jest?
To jest pomiędzy Zieloną Górą a Gorzowem Wlkp.(idealnie w połowie:)). A co do niepełnoletności... Jeżeli Ci rodzice pozwolą to ja nie mam żadnych sprzeciwów.
wstawcie jakomś mapke z widocznom tom miejscowoscia bo niemoge znalesc
wstawcie jakomś mapke z widocznom tom miejscowoscia bo niemoge znalesc
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9z4z3xnn4l7rsltw.html][/URL] A to jest w tej części Polski:
BTW: Word Twój przyjaciel:)
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-05-16 18:27:34)
To troszke daleko ale chyba jest blisko stacja kolejowa
Dobra pare informacji bo widze że się gubicie
1 W łagowie nie ma stacji kolejowej ale jest PKS
2 Jak masz pozwolenie od rodziców że możesz (i to na piśmie bo ja nie biore za nikogo odpowiedzialności ) to zapraszamy
3 Wersus załatwiaj to autko [okej][yahoo][respekt]
4 Nie zapominajmy o Utusukushim którego też trza upchać w tym autku
Ostatnio edytowany przez MuGen (2006-05-16 18:41:59)
MuGen napisał:Nie zapominaj że on ma seiczaka i nie wejdzie za dużo gratów.
Kurcze no... Jak by mi się udało pożyczyć auto od znajomego[cholera] Passat kombi 2.0 na gaz (ok 12l na 100), 4x4[slina]. To spokojnie w 5(ja, WD, Dąbek, Atem i Ty)i ze sprzętem można by było jechać:P. Ale się musze go wpierw zapytać;)
BTW. Patrząc się na mape, i wiedząć z praktyki, to podróż tam zajęła by ok. 12h pociągiem[mruga].
hehehe wszyscy już wiedzą że ja jade
tylk znajdźcie mi tam 230 zmiennego to zabiore kompa jak ostatnio.:)
MuGen - może zdradzisz ile osób już ci wysłało wiadomość o tym że jadą i wogóle ile osób jedzie ?
Jedzie ktoś z Warszawy z kim by sie zabrać można było?
ja prawdopodobnie pojade tyle, że nie samochodem:( chyba że ktoś mnie weźmie:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-05-17 22:53:41)
Coś mi sie widzi że przydała by sie jakaś lista , kto i skąd i czy aby napewno...
Popieram pytanie Dżibril zdradz ile osób juz ci napisało że jedzie
Coś mi sie widzi że przydała by sie jakaś lista , kto i skąd i czy aby napewno...
no to juz mugen sie tym zajmuje ale musicie do niego pisac bo inaczej bedzie kupa
no ja pojade jak mi nic nie wypadnie nie oczekiwanego, co się każdemy możę zdarzyć
Ja pisałem do Mugena ale coś nieodpisuje
Lista bgy się przydała no i przede wszystkim kiedy ja też bym był chętny ale jeszcze nie wiem jak się sprawy potoczą. i jak by ktoś mieszkał nie daleko Nowogrody Bobrzańskiego to jak załatwie auto to może pojade z kompem
Ps. w Ĺagowie czy Ĺugowie ?? bo to po między to jest Ĺugów
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2006-05-17 23:05:10)
trzeba będzie poczekać aż Mugen się pojawi i napisze liste
trzeba będzie poczekać aż Mugen się pojawi i napisze liste
dzisiaj sie go pytalem po poludniu to mowil ze nikt do niego nie napisal to jak wy to robicie co[zly]
W Ĺagowie[okej].
remo_100 na tej mapce do której linkk podał Ard łagów jest idealnie pośrodku , zaraz pod jeziorkiem .
Ostatnio edytowany przez DĹźibril (2006-05-18 18:04:40)