Nie jesteś zalogowany.
"Curse you TV-Tokyo!
End the fillers already, you're turning wednesday into monday!
Autobots, transform and roll out!
- Onmyous Prime"
oto najnowsza informacja od l33t-raws. O naruto rzecz jasna:D jak oglądałem 185 epek dało sie zauważyć, że powracają do starego stylu tytułowania odcinków nawet. A pozatym DB dało w swoim releasie info, zakodowane ale zdaje mi sie, że tam też pisało, że koniec zapychaczy za 2 odcinki:D miejmy nadzieję!
hehe, akurat jak zacząłem oglądać naruto (na 80 epku jestem, mam do ~145 i zasysam też od końca) to się może kończą zapychacze. fajnie, bo czasami strony upadały jak się na nich zarejestrowałem ^^
Tak, na prawdę szkoda Serce mi krwawi z tego powodu.
188 Mystery, The Targeted Peddler. <-- Czyżby ostatni filler? Czas pokaże
Błagajmy szatana o koniec filterów
Jeżeli to prawda to szkoda że już sie kończą, przyzwycaiłem się do nich.
Oszalałeś? Zatkało mnie, brak mi słów, żeby to skomentować.
Jeeeee[yahoo] Oby to był na serio koniec zapychaczy:D Ciekawe czy puszczą historie Kakasia:)
Pożyjemy 3 tygodnie zobaczymy..... Obyśmy mogli zrobić zapychaczom...... ale zawsze trzeba pamiętać :[shithappens]
Trzeba przyznać że ostatni odcinek nie był aż taki zły. A 3 tygodnie można jeszcze wytrzymać z zapychaczmi.
Ostatnio edytowany przez wariacik (2006-05-18 20:04:15)
Wytrzymujemy już 10 miechów... 3 tygodnie wytrzymamy
Naprawdę bym wolał aby zapychacze potrwały gdzieś do 200 odcinka.
Pomyślcie, gdy anime dojdzie do momętu w którym skączyła się manga to znów pószczą zapychacze.
Faktycznie jak pószczą to koniec świata.
A tak na serio to lepsza jest przerwa niż puszczanie zapychaczy które psują reputacje. A że ulewa mi się już tymi fillerami to chętnie bym obejrzał coś ciekawego.
Ostatnio edytowany przez dzimbo (2006-05-18 21:07:51)
Zaraz chyba 'pĂłszczÄ' pawia
Jestem na 181, bÄdÄ zasysaĹ jak dojdÄ
do 196 (tak aby 15 pod rzÄ
d zobaczyÄ) a do zapychaczy przyzwyczajony jestem
paaaaaaa [i nie wracajcie]
Ja poprostu już wysiadam przy tych zapychaczach[los]! Mam nadzieje że to się skończy niedługo
A ja mam nadzieję że jeszcze troszkę zapychaczy będzie , tak jak mówił Jubei do ok 200 odcinka . Przyznam bez bicia że je polubiłem
A ja mam nadzieję że jeszcze troszkę zapychaczy będzie , tak jak mówił Jubei do ok 200 odcinka . Przyznam bez bicia że je polubiłem
nie no chyba żartujecie następne 2 - 3 miechy z zapychaczami NIEEEEEEEEE MAAAA BATA
Powiem wam co jest dla mnie baaardzo dużym plusem zapychaczy. Mianowicie są to misje z Hinatką Hinatka jest dla mnie chyba ulubioną żeńską postacią w tej serii no i dzięki zapychaczom miałem przyjemnośc popodziwiać ją w róznych misjach. W mandze natomiast jest za dużo różowego potwora zwanego Sakurą (strzeżcie mnie Bogowie przed takimi babami[baka]). Dlatego Fillery Forever!!! Albo chociaż do 200 odcinka
Fakt, Hinatka jest najkawainiejsza z dziewczyn. Jeśli chodzi o Sakurę, to też jej na razie nie lubię. Co innego jeśli chodzi o wiek, gdy już dorośnie (to znaczy 2 lata później). Jako starszą o te 2 lata ją lubię. Na razie niestety możemy ją taką widzieć tylko w mandze.
PS. Starsza Hinata jest jeszcze ładniejsza niż ta młodsza i przebija wszystkie dziewczyny w Naruto.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-05-19 01:29:10)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats