Nie jesteś zalogowany.
Jakby ktoś nie wiedział, to dzisiaj w konkursie półfinałowym bierze udział fińska grupa metalowa Lordi. Goście w dośc specyficzny sposób sie ubierają i tak do końca to nikt nie wie jak oni naprawde wyglądają. Oj będzie sie dzisiaj działo. Ja chyba pierwszy raz w życiu będe patrzył na Eurowizje dla samego zobaczenia jak ludziom szczęki opadają na ich widok. [roftl] Dodatkowo czytałem że fińscy fani zrobili zrzutke na efekty specjalne, bo wydawcy podobno kasy już na to nie starczyło, a wydawcą jest samo SONY, więc wyobrażam sobie co sie może dziać. Bo wątpie żeby takie SONY nie było stać na wyprawienie swojego wykonawcy. Aha, Lordi występuje 16. Polecam zobaczyć ich występ nawet jak sie metalu nie słucha, dla samego efektu.
Dzięki za cynk[okej]
super:) nie mogę się już doczekac
O ktorej ten shit sie zaczyna?
Lordi są podzierscy
Lordi będzie tak występować około 21:55, bo widze że nawet szybko to idzie. Kurde, bydzie masakra.[szpan][szpan][roftl][hehe]
Lordi to zaj[cenzura] zespól, jeden z moich ulubionych[yahoo][okej][yahoo][okej]
Może Lordi wygra tą eurowizje:P
Lordi daje rade
lordi rzadzi:)
A miałem się właśnie wziąść za pisanie prezentacji na jutrzejszą mature, ale dzięki temu cynkowi z Lordim to chyba będzie jutro freestyle:D
Jak wyjdą na scene to bedzię wyj[cenzura]
Lordi
Devil is a loser and is my bitch[yahoo][yahoo][yahoo]
lordi rządzi:D
Może Lordi wygra tą eurowizje:P
no niestety, wiekszosc spoleczenstwa to ludzi ktorzy sluchaja
lordi niestety nie ma za wielkich szans , wygra jakas szpetna wolna piosenka wykoanna przez kanalarza(idol)
czym reprezentuje sie polska - ich 3 i pies, heh
a polaczki ktorzy? juz spiewali?
ciekawe jaki kawałek zagrają:D
Nie wiem co to, ale odpaliłem swoją dwudziestoletnią Unitrę.
Zobaczę sobie chociaż.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Blood red sandman cooming home [yahoo][yahoo]
Lordi niech da czadu
Co to jest Lordi?[baka] Kurczę, zacofany jestem.
Polska:ja jestem za katem , za baladami (bez censury) a nie ich 3,