Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
-----
gram na PC nie na PS dlatego że na PS już przelazłem a na wersji PC teraz czituje ile wlezie
wstydź się [roftl]
Mam pytanie gdzie bo grałem w finala pełno razy i ani głosika w filmikach nie usłyszałem, ani w grze.
a gdzie jest to pytanie, które chciałeś zadać? [roftl]
Jak to nie zadał pytania? Czytaj uwarzniej.
[cytuj]a jak leci filmik w FFVIII jak Cloud wraca z kosmosu razem z Rinoą - to leci przecież na filmiku PIOSENKA o ile pamiętam z wokalem
Squall a nie Cloud.
ekstra....i trzeba było pisać posta aby mnie o tym powiadomić ?
kalamir napisał:-----
gram na PC nie na PS dlatego że na PS już przelazłem a na wersji PC teraz czituje ile wleziewstydź się [roftl]
ej...po prostu na początku gry dałem sobie materie takie które zdobywasz pod sam koniec gry abym mógł sobie pochodzić z nimi i sie nimi nacieszyć... w FF7 sporo fajnych materii zdobywałeś pod koniec gry i nie było ten frajdy... a tak na samym początku gry mam 30 unikalnych materii do wyboru do koloru i tylko AP nabijać No a po za tym przeszedłem finala bez oszukiwania na PS 3 razy... więc teraz chyba mogę poczitować ?? No nie ?
Ostatnio edytowany przez kalamir (2006-05-18 14:59:23)
Dzięki Jin:D Widać że nawet na ANSI są ludzie mało kumaci:) A co do Cloud z Rinoą:P No coment:P Ale piosenka to nie ich głosy:)
Dzięki Jin:D Widać że nawet na ANSI są ludzie mało kumaci:) A co do Cloud z Rinoą:P No coment:P Ale piosenka to nie ich głosy:)
walcie sie - właśnie gram 4 raz w FF7 taka pomyłka jest dość logiczna
nie ich głosy - ale wokal ma bo tak to jasne, że nie ma głosów... no i jeszcze pomijając FF8 to w FF7 przy finałowej bitwie masz chór - o ile to można zaliczyć do głosów
One Winged Angel wspanialy utworek :> ktorego nie da sie wymazac z pamieci
KALAMIR BRAWO!!! zgadza się żadna znana mi piocha nawet z FFX i X-2 nie dorasta temu utworkowi do pięt no i 3 walka z Sephirotem przy maksymalnym stopniu adrenalinki podczas jego specjala niszczącego układ słoneczny tworzy dawkę śmiertelną.
A co do FF VII to i tak najfajniejsza zabawa jest z RUBY i ULTIMĄ no i sumonek
Knights of the Round 13 x 9999HP no i Phenix tak samo jak u Eiko z FF IX hihi, w VIII terz jest niestety mniej pomocny;)
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-18 19:08:06)
Super Nova :> , nie ma co ukrywac :> nie gralem w leszpego rpg'a niz ff7 gra legenda xD
Najlepiej japoński głos i angielskie napisy ale mimo wszystko grałem na pc w IX i XIII i fajnie się grało.
Ciekawe jak X pójdzie na emulatorze jeśli pójdzie.
grales w ffXIII??
wow skad ja masz myslalam ze ja dopiero tworza[yahoo]
dobra wiem, ze literowka ale nie umialam sie powstrzymac
nie wiem powaznie po co Ci 8 lub 9 po japonsku... z napisami angielskimi... nie przypominam sobie by cos takiego istnialo dla gier z tej serii wczesniejszych niz ffx... a i ta gierka chyba nie ma takiej wersji...
i sie tylko glowie jak tys gral w to na pc, ze slyszales jakies glosy w tych grach i jak juz wspomniano nie ma wersji japonskiej Eyes on me - ja w zadnym z 4 ostow do ff8 nie mam takowej ani w samym singlu pt Eyes on me...
Melodies of Life z ff9 maja dwie wersje jezykowe, ale czy nie lepiej sciagnac po prostu singiel??
ogolnie co do muzyczki ff posluchajcie sobie dwoch plyt: Black Mages 1 i 2
'Maybe I'm a Lion' wbija w fotel i ogolnie ff fajnie brzmi w wersji rockowej
Grałem w ff8 i ff9 na PC na emulatorze i grało sie super.
W ff8 super filmiki z piosenką są na początku i na końcu i chyba gdzieś jeszcze.
A mam takie pytanie odnośnie ff8 na PC.
Po zainstalowaniu musiałem ściągnąć również patcha bo były same błędy w grafice lecz efektem ubocznym jest niewyświetlanie się filmików.
Wie może ktoś co mogę na to poradzić.
Grałem w ff8 i ff9 na PC na emulatorze i grało sie super.
W ff8 super filmiki z piosenką są na początku i na końcu i chyba gdzieś jeszcze.A mam takie pytanie odnośnie ff8 na PC.
Po zainstalowaniu musiałem ściągnąć również patcha bo były same błędy w grafice lecz efektem ubocznym jest niewyświetlanie się filmików.
Wie może ktoś co mogę na to poradzić.
http://www.k-ff.com/Final8/index.php?n=24 czasem wystarczy ustawić software zamiast hardware
Niestety nic tam nie pisze o nie wyświetlaniu filmików.
Zmiana na software nic nie zmienia.
Mimo że mam kartę Ati radeon 9700 to te wszystkie błędy w grafice likwiduje patch dla kart nvidi.Ciekawe co?
Dopiero jak ponownie zainstaluję grę to filmy działają ale znowu są te błędy w grafice.
A jak wgram ten patch to znowu nie ma filmików.
Ktoś miał może taki problem?
Baardzo mądrym posunięciem jest używanie patcha napisanego pod karty nVidii na kompie, który ma Radeona.
[cytuj}a jak leci filmik w FFVIII jak Cloud wraca z kosmosu razem z Rinoą - to leci przecież na filmiku PIOSENKA o ile pamiętam z wokalem
Squall a nie Cloud.
no toś mi zdradził wałsnie jestem przed tym momentem :/
a swoja droga w gole final jest genialny kazda cześc;) a film juz w ogle przeszedł moje oczekiwania
Ostatnio edytowany przez yuuki (2006-05-18 21:18:48)
Sorry ale ja chciałem tylko poprawić aby nikt nikogo w błąd nie wprowadził.
~amarthar oczywiście że mądrym bo ten patch do innych kart nic nie zmienia a ten do nvidi likwiduje wszystkie błędy.
A filmików nie ma na obu patchach.
Wiesz, jak ja próbowałem odpalać FFVII z patchem nVidii (mam Radeona 9200), to nie było teł. Tylko modele 3D, wskaźniki i tekst (do tego tekst był wyświetlany z błędami), ale za to filmiki były.
Ostatnio edytowany przez amarthar (2006-05-18 22:48:34)
a instalowaliście drivery do filmów i sprawdzaliście czy aby przypadkiem paczujecie Finala do odpowiedniej wersji gry ? Bo z tego so pamietam gra była wydana przez dwie róźne firmy w róznych czasach i z tym moze być czasem problem
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna