Nie jesteś zalogowany.
cke.edu.pl wejdż i pobierz sobie arkusze do różnych przedmiotów. To da Ci pewne wyobrażenie.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
A WOS nie miał być wycofany w przyszłym roku? Bo cuś słyszałem...
Ma byc wycofany tylko jako przedmiot obowiązkowy, a za takowy biorę historię więc mi to nie przeszkadza:D
Ostatnio edytowany przez Ikari Shingi kun (2006-05-08 19:47:56)
Ja mam taką prośbę jeżeli ktoś ma streszczenie Ziemi Obiecanej Reymonta niech da znać ,bardzo mi na tym zależy.
pytanie do maturzystów : jak wam poszła ??
moja ocena : matematyka , no niestety jestem zawiedziony poziomem, wk** mnie jak widzialem osoby ktore sie cieszyly :jak mi dobrze poszlo, normalnie postaralem sie, ja wale ludzie,ta matura byla tak prosta az brak slow co do oceny postaw zdajacych mat.pod,no chociaz roz juz mozba bylo juz naz roz. a co do reszty... to hostoria na inny ep
pytanie do maturzystów : jak wam poszła ??
Trzeba być pozytywnie nastawiony i czekać na wyniki, bo nie ma co sobie samemu liczyć. Chociaż ja policzyłem, ale nie zdradzę, bo później się okaże, że źle na kartę odpowiedzi przeniosłem, czy coś i lipa będzie.
BTW, mnie czekają jeszcze ustne. Czuję, że niemiecki będzie koszmarny, ale trzeba być dobrej myśli.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
ja jestem zadowolony z matmy choć mogłem napisać ją troche lepiej.
ja jutro mam polski ustny i będę całą nac zakuwał:P
He ja już po ustnym polskim. Kiepsko poszło. Niezdążyłem omówić dwóch punktów planu[cholera], pomyliłem sie pare razy[cholera][cholera] komputer zawiesił sie podczas prezentacji[cholera][cholera][cholera] jąkałem sie co chwila[cholera]. Efekt? 9 pkt. No ale chociaż zdałem.
Ja też już po, też się jąkałem ale udało się na te 16 pkt. powiedzieć, przy czym się zdziwiłem bo chciałem tylko zdać
mi wystarczą nawet te 9 puk z ustnej , aby zdać:P i tak ide na informatyke to tam mi polski sie do niczego nie przyda:D
Ja miałem ustny polski juz 8 maja, czyli w pierwszym mozliwym terminie( no i 19 pkt )...na ustny angielski poczekam aż do 30. A jezeli chodzi o pisemne to poszły raczej dobrze. Chemia podstawowa była prosta, co jednak "CKE" nadrobiła rozszerzonym arkuszem , ale nie bylo tak źle jak myślalem i może około 90% będzie.Biologia tez myśle nie najgorzej i w okolice 80 kilku procent sie uda załapać.Najważniejsze ,że już wakacje:D
ja mało nie zwariowałam ze zdenerwowania przed ustnym, ale poszło nieźle 18 pkt
ja nie wiem czy zdam polski pisemny bo troche zawaliłem 1 cześć a nie wiem jak ocenią mi wypracowanie:(
matma poszła mi dobrze z pods kolo 90% a z rozszerzenia kolo 50%, a ang zdałaem tak na okolo 60-70%:)
a propo matury
<Roman> heh a ta co mi sprzedawala kalkulator mnie troche wkurzyla...
<Guma> why?
<Roman> ja mowie ze poprosze "ten" kalkulator
<Roman> potem nastepuja chwila ciszy (ona wbija go do kasy), to ja cos zagaduje 'potrzebny mi na mature'
<Roman> a ona do mnie ze "ma gwarancje na 3 lata" ...
zebyscie sie nie dolowali [roftl][roftl][roftl][roftl]
a propo matury
<Roman> heh a ta co mi sprzedawala kalkulator mnie troche wkurzyla...
<Guma> why?
<Roman> ja mowie ze poprosze "ten" kalkulator
<Roman> potem nastepuja chwila ciszy (ona wbija go do kasy), to ja cos zagaduje 'potrzebny mi na mature'
<Roman> a ona do mnie ze "ma gwarancje na 3 lata" ...zebyscie sie nie dolowali [roftl][roftl][roftl][roftl]
Z basha, przed chwilą też przeglądałem
Stara matura byla trudna??
Mi przypomnialo sie, ze wypadalo by sie zaczac uczyc dwa dni przed. Poczukalem w ksiazkach i nie znalazlem tego czego nie wiedzialem wiec olalem sprawe.
Wynik matma 5 polski 4 a ustny z fizyki 4 i z polskiego 3.
Z polskiego nigdy nie bylem orlem i to byl jedyny przedmiot, ktorego sie balem a z fiyki trafilem na jedyny zestaw w, ktorym byla optyka ktorej nienawidzilem bo tak by bylo 5.
A na studiach taka mature to zdaje sie kilka razy pod koniec semestru
Wiec teraz opijam wiosne studencka a od soboty czas na nauke bo zaliczenia sie zaczynaja[deprecha]
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2006-05-18 23:43:18)
zdałem polski ustny na 12 punktów:D jestem z siebie bardzo zadowolony:D jeszcze tylko angielski i sie zacznie libacja:D
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-05-19 09:24:25)
Ja o 11 wychodze na ustny polski, a najzabawniejsze jest to że nie napisałem prezentacji[baka] To będzie prawdziwy freestyle przed komisją:P ale zdać to na pewno zdam. Z anglika ustnego miałem najwięcej punktów z całej szkoły[madrala], choć to nie powód do dumy bo większość szkoły to zgraja dresów i de[cenzura]
powiem taki lekki bulwers: matura jest coraz prostsza. zenada[deprecha]