Nie jesteś zalogowany.
Lordi [respekt][respekt].
A tak przyokazji, jak wam sie podobała piosenka Litwy.
Bo mnie zwaliła z nóg [roftl][roftl][roftl][roftl]
Fajna:-D
BTW. Widzę, że na ANSI sami patrioci:P A gdzie doping dla Ich Troje?[szalony]
Drugie
a naszemu się wydawało żę przejdze:P ale " to się nie wydaje";)
LORDI W FINALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [yahoo][yahoo][okej][okej][okej]
No i Ich Troje ( Sześcioro) dało plame [roftl][roftl][roftl]
Chociaż i tak byli lepsi niż rok temu ten cały delfin o imieniu Iwan :D:D
finał w sobote:D
W sobote chyba, tez mam nadzieje oglądnąc bo dzisiaj sie spuxniłem
trzeba troche poczekać i pewno gdzieś na necie będzie do sciągnięcia:D
Lordi świetnie sie komponowało na tle innych zespołów Pozatym nieźle się uśmiałem na wystepnie Litwy i Islandii
A ja przegapiłem Lordiego Ale jak jest w finale to obejrze finał Tylko kiedy on będzie?
Choć ja tez przegapiłem ich występ to się nie martwie bo już miesiąc temu ściagnełem sobie piosenki jakie będą na Eurowizji (fotki tez jakieś miałem[szpan])
Lordi powinien wygrać !!:-D ale inni jak np. LT United też fajni
PS. często były emitowane teledyski na TVP1 (to sie oglądało:P)
Świetna.
W sumie poziom był słabiusieńki (jak to zazwyczaj na Eurowizji).
Dobre wykonania (co nie znaczy, że były w moim guście), były Irlandi (ten facio), Łotwy (tu akurat trafili z pomysłem), Ukrainy i Lordi (choć za cicho była muzyka, bo wokal ją "zasłaniał").
Zagłosowałem na Litwę.
ten Lordi to masakra
no nie jest to najwyższych lotów, ale ambitniejsze niż szity ICH TROJE
jednak mam nadzieje, chłopaki(i dziewczyna? )wygrają. to i tak cud, że do finału przeszli.
no nie jest to najwyższych lotów, ale ambitniejsze niż szity ICH TROJE
jednak mam nadzieje, chłopaki(i dziewczyna? )wygrają. to i tak cud, że do finału przeszli.
Właśnie, że nie taki cud, bo dużo osób, które w ogóle nie patrzą na Eurowizje właśnie z powodu Lordi możliwe, że pierwszy raz w życiu patrzyło. No i właśnie na nich zagłosowało żeby pokazać ogólną desaprobate dla rynku muzycznego, tzw. popu. Ja czekam na ogłoszenie wyników z eliminacji, które miejsce Lordi zajęło. Żeby sie nie okazało, że pierwsze.
Właśnie, że nie taki cud, bo dużo osób, które w ogóle nie patrzą na Eurowizje właśnie z powodu Lordi możliwe, że pierwszy raz w życiu patrzyło. No i właśnie na nich zagłosowało żeby pokazać ogólną desaprobate dla rynku muzycznego, tzw. popu. Ja czekam na ogłoszenie wyników z eliminacji, które miejsce Lordi zajęło. Żeby sie nie okazało, że pierwsze.
100% czystej racji... koniec z wymachiwaniem tyłkiem seksi-panienek i żenującym poziomem śpiewania .
A ja bym chciał żeby Lordi zajeło pierwsze miejsce