Nie jesteś zalogowany.
filip spoko znajdzie sie ktos do picia [szpan][szpan][szpan][szpan]... i faktem jest ze odleglosc nie gra roli.
a co do pracy to ostatnio slyszalem tekst który powiedział bardzo madry czlowiek niejaki Zaraki Kenpachi... "trzeba sie bawić, pracować możesz zawsze" i to jest moje motto [szpan]
według mnie większość osób które przyjadą będą w wieku między 18 - 25 lat, choć znajdą się młodsi i starsi:D a na dziesięciolatków nie mamy chyba co liczyć[hehe]
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-05-20 01:12:54)
A tak na powarznie to w świetle obowiązującego prawa odpowiedzialność za niepełnoletnich obywateli przebywających na wycieczkach itp. spoczywa na organizatorze który jest pełnoletni. Ja sie nie bede bawił w tłumaczenie gdzie byłes kiedymój syn/córka... więc jak nie chcesz się wysilić aby twoja mama czy tata napisali dwa zdania podpisali się tam i wymienili twoje prawdziwe imię i nazwisko to nie jedź ja do niczego nie zmuszam
Ah , eh i heh. Pewnie , że przyniosę , ale zwracam uwagę na fakt że jest to poniekąd żenujące . I przydało by sie jakbyś coś o sobie napisał , ty mój organizatorze, bo jak matka sie mnie zapyta np. ile masz lat to przypał.
[cytuj]w sumie grupa najstarszych moze sie zdeklarowac ze bedzie spokoj pod warunkiem ze młodsi (czyt. niepelnoletni) zgodza sie zebyśmy troche "ich pilnowali" (czyt. wróca cali do domu)
MI osobiście to niedopowiada.
Ok , Viader zgadamy sie dokłądnie w następny weekend.
ale co dokladnie ci nie odpowiada w tym co powiedzialem?? kontrola przez emerytuów??
jezelitak to musicie dogadac sie ze starymi, dla nas to wygodniejsze bo nie musimy byc odpowiedzialni za nikogo... kazdy sobie rzepke skrobie i dobrze sie bawimy
jezelitak to musicie dogadac sie ze starymi, dla nas to wygodniejsze bo nie musimy byc odpowiedzialni za nikogo... kazdy sobie rzepke skrobie i dobrze sie bawimy
[okej]I oto mi właśnie chodzi. Miałem już w życiu okazje bawić sie przez tydzień z ludźmi z których najmłodszy miał 20 lat i ten układ sie najlepiej sprawdza.
ja już takich problemów niemam:D dałem im tylko do wiadomości że w wakacje jade na zlot, i pozostało im tylko się zgodzić[okej]
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-05-20 01:32:30)
o m G[fuj]
Ah , eh i heh. Pewnie , że przyniosę , ale zwracam uwagę na fakt że jest to poniekąd żenujące . I przydało by sie jakbyś coś o sobie napisał , ty mój organizatorze, bo jak matka sie mnie zapyta np. ile masz lat to przypał.
Jak chcesz moge ci cv przesłać [hehe]
Ludzie ja też jestemczłowiekiem i mówie o tych głupich karteczkach tylko po to żebym mógł siedzieć przy ognisku wypić co nieco i dobrze się bawić a nie zastanawiać się gdzie u diabła podział się Dżibril [klnie]
Wystarczy ze powiesz że mam skończone 18 lat(a nawet troche więcej )
I koniec tematu bo mnie pochowają [rip]
Przecież nie zostawię pa3cja same z Wami
hehe.. jak wogol pojade
Ciekawy jestem jaka średnia wieku będzie na takim zjeździe. Nie wiem, czy trzydziestolatkowi pasuje pić z dziesięciolatkami
a ma jechac ktos, kto ma 10 lat? :> Jak juz gdzies wspomnialam, mam duzo starszych od siebie znajomych i najczesciej z nimi spedzam czas, wiec nie narobie Wam siary[ej] i potrafie sie zachowac w towarzystwie :P:P ale jeszcze nie wiadomo wogole czy pojade
Porozmawiaj z rodzicami tak jak ja:
JA: jade na zlot w wakacje
Mama:gdzie?
JA: niewiem
Mama: z kim?
JA: z najgorszymi degeneratami i żulernią
Mama: OK
hehe musze sprobowac
No to masz spoko rodziców, też bym takich chciał (Teraz to już i tak mam 18'tke skączoną). A ja jak prubowałem samochyd załatwić to było troche inaczej
Ja: Jade na Zlot anime w wakacje
Tata: Gdzie?
Ja: Do Łagowa
Tata: A co mnie to obchodzi?
Ja: Bo chciałem samochud Porzyczyć
Tata: No to pojedziesz sobie Autobusem
No i tak sobie pojade Autobusem (chciałem ze sobą kompa wzić ale chyba nie wezme). Chyba ze zabiore się z kolegą albo z kimś z Zielonej Góry Bo mam po drodze
Ja też mam 18 lat wiec chętnie pojade ale jeszcze niewiem czy bede pracował bo musze popracować w wakacje , a może ktoś mieszka w Warszawie i może prace na wakacje załatwić?
wiec tak zrobilem najnowsza liste osob zainteresowanych
White Devil Chechowice
Mugen Chechowice
Przemek Warszawa
Emulg Warszawa
johny_lenon Bielsko
lp1988 Warszawa
rem_100 Nowogrod Bobrzański
Dzibril Zielona Gora
Atem Bielsko
Ard Slubice
Lilith Poznan
Viader Zielona Gora
mikrus Warszawa
pa3cja Szczecin
kazik1990 Czestochowa
lb333 Warszawa
utsukushi Wroclaw/Zarów
przydaloby sie aby osoby zainteresowane przyjazdem napisaly czy maja dojechac samochodem (mozna by kogos zabrac) czy pociagiem (bo w tedy ci ktorzy sa wczesniej mogli by ich odebrac)
Sam osobiscie licze ze ktos mnie zabierze (mam zamiar wziac kompa i kartom po odkurzaczu - to ostatnie czytaj 500DVD) bo inaczej bedzie lipa.
Dobrze, że wpisałeś mnie na listę osób zainteresowanych, bo tego, że jadę jeszcze nie napisałem.:)
Na razie nie myślę o tym wyjeździe, tylko o szkole, bo jak będę miał pisać poprawkę z polskiego, to na pewno nie pojadę.
jako ze utusukushi ma lepszą liste osób niż ja , nie bede mół zajmowacx sie zlotem przez jakieś 3 tygodznie bo mam rzeźnie na studiach itp. rezygnuje zprzyjmowania zgłoszeń osób chętnych a tym samym zgłaszajcie się do utusukushiego jakby co moge w czymś pomuc ale nie traktujcie mnie jako organizatora bo chyba po prostu nie nadaje się do tego
Dobrze, że wpisałeś mnie na listę osób zainteresowanych, bo tego, że jadę jeszcze nie napisałem.:)
Na razie nie myślę o tym wyjeździe, tylko o szkole, bo jak będę miał pisać poprawkę z polskiego, to na pewno nie pojadę.
Niema co odbierać sobie przyjemności to tylko 3 dni a ja też niewiem czy bede miał poprawke z polaka ,przeciesz poprawke sie pisze pod koniec wakacji
No ale trzeba się uczyć[deprecha]
No ale trzeba się uczyć[deprecha]
i napewno sie będziesz w lipcu uczył;):P
dokładnie Przemek# ma racje napewno sie niebedziesz uczył