Nie jesteś zalogowany.
PS. Starsza Hinata jest jeszcze ładniejsza niż ta młodsza i przebija wszystkie dziewczyny w Naruto.
Tylko jak znam życie , pojawia się raz czy dwa na kilka tomów[brakslow].Ale widok starszej Hinatki niewątpliwie osłodzi mi oglądanie serii nawet jesli pojawi się ona w ilości szczątkowej[okej] . A co do Sakury hmm...zobaczymy , postaram się nie nastawiać negatywnie .
Dalej jest nieśmiała Hinata?? Strasznie mnie kręcą takie dziewuchy xD
Hinata o 2 lata starsza pewnie pojawi się nie raz jak zaczną puszczać nastempną seriie zapychaczy
Hehe No to czekamy z niecierpliwością na następną serię zapychaczy , a w międzyczasie cieszmy się tymi ,niech będą jak najdłużej
Nie wiem, czy ktoś już tu o tym pisał, ale można się domyślić kiedy skończą się zapychacze. A mianowicie powinno się to stać do początku sierpnia. Wystarczy popatrzeć na datę premiery 3 filmu z Naruto. Jest to 05.08.2006. Dlaczego akurat na tą datę? No bo w 3 filmie będziemy mogli już zobaczyć staszego Naruto. Byłoby głupie oglądać w TV przygody młodego, podczas gdy w kinie patrzymy na starszego o 2 lata Naruto. Myślę więc, że najpóźniej gdzieś pod koniec lipca, czy nawet w połowie lipca, zapychacze się zakończą, żeby dać jeszcze czas na wyślwietlenie krótkiego Kakashi Gaiden i zacząć w końcu puszczać drugą serię.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Dobiłeś mnie.
Jeszcze (szybko liczy na palcach) ponad 2 miesiące? 8 odcinków?
też tak mi sie zdawało Wanderer, bo w rawach S^M była reklama o premierze Naruto Movie 3, a myślałem, że to reklama końca zapychaczy:D, mniejsza o to, skoro w movie 3 ma być starszy naruto, to zapychacze sie skończą nawet w czerwcu. czyli tak jak podają dane:D
NO ja jeszcze kilka miechów? nieeeeeee odwołać to.ALbo prezesa TV Tokio
Mod Edit:
Bez przekleństw proszę.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-05-20 13:20:57)
Nie napisałem, że będzie jeszcze kilka miechów, ale że najdłużej jeszcze kilka miechów. Możliwe jest, że skończą się w czerwcu jak pisze Hatake, a to po to, by dać się widzom trochę oswoić z nowym wizerunkiem Naruto zanim pójdą do kina na film. Tak więc logicznie rzecz biorąc końca shitu powiiniśmy się spodziewać myślę w czerwcu bądź na początku lipca. NAJPÓŹNIEJ pod koniec lipca.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Logika przemawia za tym co mówi Wanderer jednak życie bywa podstępne
Neverending story zapychaczy .
Ehh... moja logika poszła chyba w łeb. W 3 filmie wcale nie zobaczymy starszego Naruto. Tak mi się wydawało po ich strojach, które tam będą mieli. Ale to nie są te same stroje co w mandze 2 lata później. Naruto i paczka będą po prostu podróżować po świecie i będą ubrani na trochę cieplejsze klimaty ==' Możliwe więc, że zapychacze będą trwać nadal
Za danie bezpodstawnych nadzieji gomene
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-05-20 12:24:24)
by dać się widzom trochę oswoić z nowym wizerunkiem Naruto zanim pójdą do kina na film.
Japończycy nie muszą się oswajać z nowym wizerunkiem postaci, bo u nich jest przecież na bierząco wydawana manga
Pozyjemy zobaczymy... Ja juz dosc mam tych zapychaczy, przydalaby sie wkoncu jakas porzadna akcja
Zamieści ktoś jakiś skan lub fanart aby pokazać jak naruto i cała paczka będą wyglądać jako starsi o te 2 lata?
Chciałbym sobie wygenerować taki obraz w głowie ale jakoś tym razem nie potrafię
Sciagnij sobie jakis z nowych chapterow naruto to tam bedziesz mial postacie starsze o te 2 lata Np z tej stronki http://www.narutofan.com/
Całej paczki nie pokażę, bo mi się nie chce szukać po archiwach. Tu masz Naruto i Sakurę:
[URL=http://img55.imageshack.us/my.php?image=narutoch2453jp.jpg][/URL]
Hinatka
[URL=http://img134.imageshack.us/my.php?image=narutoch282p183bx.png][/URL]
Sasuke: