Nie jesteś zalogowany.
Ponieważ #gracol zamknął pierwotny temat zaczynam nowy:D Właśnie zaczęła się Eurowizja, na której zobaczymy znowu zespół Lordi. Ich numer to 17 więc głosować:P
ta piosenka jest tak nedzna, ze chyba na nia zaglosuje XD
Ludzie, to jedna z nielicznych piosenek tego typu która mi się podoba:D
Lordi wygra:D
Sorry, ale na TVN'ie bÄdzie "ChĹopaki nie pĹaczÄ ", wiÄc nie dotrwam ;x
ta piosenka jest tak nedzna, ze chyba na nia zaglosuje XD
Nedzna jest, ale jestem za nimi. W koncu niecodzien zdarzaja sie takie aparaty na Eurowizji
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
pa3cja napisał:ta piosenka jest tak nedzna, ze chyba na nia zaglosuje XD
Nedzna jest, ale jestem za nimi. W koncu niecodzien zdarzaja sie takie aparaty na Eurowizji
w sumie fajnie by bylo, gdyby wygrali :):-D
ja już mam przyszykowany telefon, żeby głosować[okej][yahoo] Lordi powinno wygrać, najlepiej się prezentują na tle innych( Ĺotwa - totalna porażka[beznadzieja])
nedzna to raczej za mocno powiedziane. takie 6,5/10. chwytliwa jest to musicie przyznac
dezajn maja taki, ze ja jestem na tak mnie sie takie rzeczy podobaja i dla zespolu, ze wytrzymja w tych kostiumach na koncertach
EDIT:
prosilbym o jakies komentarze na bierzaco, bo nie mam tv
no chyba, ze to mozna gdzies na necie zobaczyc (?)
Ostatnio edytowany przez nazghoul (2006-05-20 21:35:11)
dla zespolu, ze wytrzymja w tych kostiumach na koncertach
Oni się bez nich ludziom na oczy nie pokazują:P
No prezentują się nieźle
obrazek wzięty z anfo.pl
Głosowoać czy nie? oto jest pytanie...
Widze, że mój temat został wskrzeszony. Teraz tylko telefony w łapki i dzwonić/smsować na LORDI. Niech raz w Eurowizji wygra muzyka a nie kolejna chałtura.
Ostatnio edytowany przez Satanael (2006-05-20 21:39:49)
Ja tam lubię czasem posłuchać takie chwytliwe rockowe/metalowe piosenki, więc Lordi mi się bardzo spodobał Z resztą, nawet, gdybym słuchał innego gatunku, to by za sam wygląd dostali głos ode mnie
tak w skrocie
Ostatnio edytowany przez nazghoul (2006-05-20 21:53:55)
Wiedziałem, że gdzieś wcześniej ich widziałem:P
Zetknąłem się wcześniej z Blood red sandman - też fajna piosenka:D
EDIT: To ta osoba przy klawiszach to kobieta?:D
Właśnie coś mi dziwnie kobieco wyglądała ta osob:P
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-05-20 22:04:10)
Protestuję... powyższe zdjęcie zespołu jest już nieaktualne (obecnie mają ładniejszą wokalistkę grającą na klawiszach [roftl] i innego basiste - łatwo poznać bo inaczej się czesze[roftl]) to po pierwsze, a po drugie to pokazują się bez strojów ludziom, ale nikt ich nie poznaje
Ostatnio edytowany przez Wishmaster (2006-05-20 22:03:59)
ten tekst mnie zmiażdzył:
Najpierw swoje oburzenie wyrazili przedstawiciele kosciolow, ostrzegajac, ze zespol zacheca do praktyk satanistycznych. Nastepnie Tarje Halonen wezwano do zawetowania udzialu Lordi w konkursie i zastapienia go tradycyjnym folkowym finskim wykonawca. Zaczely nawet krazyc plotki, ze czlonkowie grupy celowo nie sciagaja masek przed publicznoscia bo to agenci KGB, przyslani przez Putina, by zdestabilizowac sytuacje w Finlandii, co mialoby poprzedzic rosyjski atak.
Pewien mlody Fin, ktory na jednym z blogow uzywal przydomka Suomi, zagrozil, ze wyjedzie z kraju jesli tylko Lordi wygra Eurowizje. [roftl]
ten tekst mnie zmiażdzył:
Najpierw swoje oburzenie wyrazili przedstawiciele kosciolow, ostrzegajac, ze zespol zacheca do praktyk satanistycznych. Nastepnie Tarje Halonen wezwano do zawetowania udzialu Lordi w konkursie i zastapienia go tradycyjnym folkowym finskim wykonawca. Zaczely nawet krazyc plotki, ze czlonkowie grupy celowo nie sciagaja masek przed publicznoscia bo to agenci KGB, przyslani przez Putina, by zdestabilizowac sytuacje w Finlandii, co mialoby poprzedzic rosyjski atak.
Pewien mlody Fin, ktory na jednym z blogow uzywal przydomka Suomi, zagrozil, ze wyjedzie z kraju jesli tylko Lordi wygra Eurowizje. [roftl]
[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl] nie moge co za ludzie. wpierw kod da vinci , a teraz to[roftl][roftl]
eurowizja tu jest mozliwość obejrzenia przez internet
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-05-20 22:07:23)
No to co... pomagamy zmniejszyć zaludnienie Finlandi czy nie ?
Komentator po występie Litwy:
"Sceptycy będą głosować na to i na potwory z Finlandi" [roftl]
Komentator po występie Litwy:
"Sceptycy będą głosować na to i na potwory z Finlandi" [roftl]
teraz pytanie ile jest sceptyków:-D