Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Die, you stinky Haruhist!
Podaruj sobie tak głupie teksty, to tylko świadczy o twoim wychowaniu z czego widać że jest mizerne
Kurczę, to ja powinienem czuć się obrażony;), ale nie jestem, więc nie ma tematu. Odpowiedziałbym ci Wanderer, ale to nie ten wątek:-D
Ja bym się chętnie wziął za robienie subów, ale gdyby były wakacje (jestem zagrożony z polskiego, więc muszę się uczyć). No chyba, że na spółę z kimś, to bym się zastanowił.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-20 22:44:17)
rozmowa zeszla troche na inny plan niz bym oczekiwal ale mam nadzieje ze sie ktos w koncu zainteresuje ta serja i moze nawet zacznie tlumaczyc za co funi tej serii byli by napewno wdzieczni
sory, że wznawiam trochę topic no ale to chyba lepsze niż zakładanie nowego. Czy ktoś byłby wstanie zrobić napisy do Melancholy of Haruhi [...] w wersji Animaada?
NIE!!!!!!!!
Czy nigdy nie spotkałeś się w swoim otoczeniu z żartami w stylu "Giń, potworze (łajdaku, draniu! itp)"?.
A po co Ty się fatygujesz i tłumaczysz dowcip? To nie jest w dobrym guście. Tłumaczenie dowcipu, w sensie iż. Nie bawi go, to nie, bez łaski. Nie zrozumiał - to w sumie dużo nie stracił. I tak dalej, i tak dalej...
@Obi - a po co Ty fatygujesz się, i piszesz, to co piszesz xP?
@master - brakuje 3 epkow tego anime, na pewno ktos je zrobi... ale watpie by tlumaczyl raz jeszcze na podstawie innej wersji (a jak Ci timing nie pasuje to w FAQ masz wiele na ten temat).
Swoją drogą... nie może być jeden temat z tym związany? To już chyba 3 który zauważyłem... bałaganik się robi xP.
a po co Ty fatygujesz się, i piszesz, to co piszesz xP?
Bez szczególnego powodu.
żeby nie tworzyć nowego tematu to napisze tutaj
Mógłby ktoś zrobić suby do Kunoichi Bakumatsu Kitan są tylko 2 ep.
a ja poprosze o przetlumacznie wedlug mnie swietnie zapowiadajacej sie serji o ktorej ludzie zapomnieli heheh czyli http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=3428 [to heart 2]
druga prosba hehe czyli Hachimitsu to Clover blagam niech ktos wkoncu to skonczy lol http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=2835 i wezmie sie ostro z drugim sezonem lol no to taka mala prosba
Ostatnio edytowany przez kafej666 (2006-08-15 19:51:38)
Strony Poprzednia 1 2