Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Zostałem olany przez 4 polskich peerów którzy gdy tylko dociągnęli, poszli w las szukać grzybów.
Od ponad 38 godzin nie pobrałem nawet 3 mb więcej.
Jeśli ktoś z was posiada wymienione w tytule anime to mógłby poseedować mi? Sciągam dla przyjaciela (sam posiadam inną wersję ale on się uparł na tą)
Info tutaj
Poratujcie mnie. Ten przyjaciel niedługo wyjeżdża z Polski na stałe! A ja mu obiecałem to
polska rzeczywistosc. na hubach dc to normalka.
Lepiej poczekaj sobie do 20go czerwca, aż ten film ukaże się u nas na DVD
I nie Bloodline tylko Bloodlust.
Ostatnio edytowany przez amarthar (2006-05-14 19:04:43)
Lepiej poczekaj sobie do 20go czerwca, aż ten film ukaże się u nas na DVD
Angielska scieżka dźwiękowa? Już o tym byłą rozmowa, podziękuję... i klikaj na link co podałem w pierwszym poście tego tematu
I nie Bloodline tylko Bloodlust.
Fakt, mój błąd. Przepraszam
Nie wiem co chcesz od angielskiej ścieżki dźwiękowej .. do Bloodlust'a jest naprawdę dobra. Zresztą nie wiem czy wiesz, ale to właśnie angielska ścieżka jest oryginalną, dopiero później zdubbingowano go w Japonii. Zresztą Twoja sprawa:P
Następny... czytaj ten wątek od mojej wypowiedzi do końca.
Spytam tutaj żeby nie zaśmiecać forum. Czy ma ktoś może Vampire humter D (nie bloodlust) po japońsku i najlepiej na 1 cd? jeżeli by ktoś miał to bardzo bym prosił o kontakt ( forum lub gg) gdyż bardzo mi zależy na tym filmie a nie chce oglądać po francusku czy jakims niemieckim. I potem byśmy sie jakos dogadali;);)
Gdybyś się zgłosił 2 dni temu to byś dostał. Miałem ripka 1CD Dual Audio, ale wywaliłem, bo potrzebne mi było miejsce na dysku (zresztą ta OAVka i tak nie jest zbyt dobra, Bloodlust dużo lepszy).
Ostatnio edytowany przez amarthar (2006-05-21 00:17:18)
[placze][placze][placze][placze][placze][placze]
Więc ponawiam pytanie bo mimo to chciałbym zobaczyć: "Czy ma ktoś może Vampire humter D (nie bloodlust) po japońsku i najlepiej na 1 cd? jeżeli by ktoś miał to bardzo bym prosił o kontakt( forum lub gg)" Jeżeli chociażby znaciekogoś kto ma to proszę piszcie. Lub jak ktoś wie skąd z neta można wziąć. (p2p, torrenty czy jakies inne tam rzeczy)
Ostatnio edytowany przez leon_8889 (2006-05-21 00:26:54)
Jak mi ktoś wyjaśni jak się udostępnia seedy, to nie ma sprawy - mam Bloodlusta na dysku.
Vampire Hunter D też mam.
odezwij sie do mnie na gg jak możesz (jestes niedostepna) no bo ja też mnie jestem wtajemniczony w torrenty i wolalbym to zalatwic inaczej np. bym przeslal kaske/czystą plytke + za koszty wysylki i bys mi wyslala film na cd. ( o ile nie stanowiłoby to większego problemu oczywiście);)
Ostatnio edytowany przez leon_8889 (2006-05-21 00:40:45)
Strony 1