Nie jesteś zalogowany.
czasami dzień kończy się w miarę dobrze
A teraz noc całkiem nieźle się zaczyna:D
Mogliby coś rozwalić ale ważne że wygralo[yahoo][yahoo]
A tam będą rozwalać taki sprzęt to drogie rzeczy są ;)
chyba rozpoczyna:P
Mniazga Lordi Mistrzem Eurowizji:D:-D;):P[hehe][yahoo][okej]HURA ALL IN THE WORLD LOVE MONSTERS [yahoo][yahoo]
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-21 00:06:44)
Ten komentator nasz kochany rto jakiś cienty na nich byl.
To świętujemy do rana
LORDI RUUUUUUUUUULEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo] Jednak moje 3 głosy na coś sie przydały. [respekt][respekt][respekt][respekt]
najlepszy Orłoś: 12 point to Poland:D joke:P to Finald:D
edit:
postawie chyba wszytskim piwo na zlocie
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-05-21 00:08:29)
Ten Orlos tak sie jakał, ze myslalem ze zaraz zemdleje z wrażenia. [roftl]
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Phoeniks16 napisał:Mogliby coś rozwalić ale ważne że wygralo[yahoo][yahoo]
A tam będą rozwalać taki sprzęt to drogie rzeczy są ;)
chyba rozpoczyna:P
od zaplaty po rozwaleniu sprzetu :PPP
LORDI rządzi!!![yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
a taki cwaniak na swoim podwórku ha
Ja też chce piwo.
Byłaby Japonia (np taki BeatCrusaders, albo HeyJimmy od HAV) to bym normalnie cały abonament wygłosował na nich
orlos to nam tylko obciachu narobil... niestety
Byłaby Japonia (np taki BeatCrusaders, albo HeyJimmy od HAV) to bym normalnie cały abonament wygłosował na nich
dobrze by było:D
Ja bym się nauczył komórkę obsługiwać i w końcu kupił do niej kartę. Mogłaby pójść cała, bo i tak nie korzystam z telefonu komórkowego.
[EDIT] Aż sobie włączyłem "Hey Jimmy".
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-05-21 00:16:08)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
No to ja chce widzieć jutrzejsze komentarze na serwisach internetowych i we poniedziałkowych gazetach. [hehe][szpan][szpan][roftl]
No to ja chce widzieć jutrzejsze komentarze na serwisach internetowych i we poniedziałkowych gazetach. [hehe][szpan][szpan][roftl]
zgadzam sie[roftl]
ta eurowizja i tak już przeszła do histori przez samo wystąpienie w niej Lordi:D założę się że za rok będzie wiecej takich zespołów:D
interia szybcy są:D
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-05-21 00:21:51)