Nie jesteś zalogowany.
ta eurowizja i tak już przeszła do histori przez samo wystąpienie w niej Lordi:D założę się że za rok będzie wiecej takich zespołów:D
interia szybcy są:D
cytat z tego kawalka:
każdy telewidz może oddać aż 20 głosów. Aż i tylko - każda kolejna próba wsparcia ulubionej piosenki i wykonawcy będzie nieważna.
tak na przyszly rok[szpan]
cytat z tego kawalka:
każdy telewidz może oddać aż 20 głosów. Aż i tylko - każda kolejna próba wsparcia ulubionej piosenki i wykonawcy będzie nieważna.
czy tylko ja tego nei rozumiem co tu napiasli??
No to jak, w przyszłym roku z Polski jedzie do Finlandii na Eurowizje Vader lub Behemot? Co wy na to? :> Z Niemiec Rammstein, Norwegia Dimmu Borgir itd. itp. I z Eurowizji zrobi sie przegląd piosenki metalowej. [roftl][roftl][roftl]
Zamiast "Ich o Trzech za dużo" powinni wysłać, Vadera, Behemotha:P Lordi nie byłby sam:) Wreście wygrała jakaś normalna kapela, a nie lalunie z sztucznymi cyckami, albo "Ichu..ano i Celino" podobni frajerzy. Gdyby wygrał ten kacapik, to bym wymiękł. Lordi!!!![okej][okej][yahoo][yahoo][respekt][respekt]
Satanael napisał:No to jak, w przyszłym roku z Polski jedzie do Finlandii na Eurowizje Vader lub Behemot? Co wy na to? :> Z Niemiec Rammstein, Norwegia Dimmu Borgir itd. itp. I z Eurowizji zrobi sie przegląd piosenki metalowej. [roftl][roftl][roftl]
ja jestem za:-D:-D[okej]
Ja też jestem za[okej]
nie nie, trzeba przewidziec zagrywke! wszyscy w pzryszlym roku wystawia takie kapele, a my po cichutku wystrzelimy z wisniewskim. on na zasadzie kontrastu przebije sie przez ta metalowa chalture i zwyciezy! o tak....[roftl][roftl][roftl][szalony][szalony][szalony][roftl][roftl][roftl][szalony][szalony][szalony]
nie nie, trzeba przewidziec zagrywke! wszyscy w pzryszlym roku wystawia takie kapele, a my po cichutku wystrzelimy z wisniewskim. on na zasadzie kontrastu przebije sie przez ta metalowa chalture i zwyciezy! o tak....[roftl][roftl][roftl][szalony][szalony][szalony][roftl][roftl][roftl][szalony][szalony][szalony]
ty to masz łeb[respekt][respekt]
Wiśniewski i jego team zawsze dają covery. Za rok zaśpiewają Hard Rock Halleluyah!
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
nazghoul napisał:nie nie, trzeba przewidziec zagrywke! wszyscy w pzryszlym roku wystawia takie kapele, a my po cichutku wystrzelimy z wisniewskim. on na zasadzie kontrastu przebije sie przez ta metalowa chalture i zwyciezy! o tak....[roftl][roftl][roftl][szalony][szalony][szalony][roftl][roftl][roftl][szalony][szalony][szalony]
ty to masz łeb[respekt][respekt]
To jest pomysł, ale czy każdy się z nim zgodzi? (cala polska nie mysli tak jak my )[respekt]:)
Ostatnio edytowany przez krzysiek_bs (2006-05-21 00:51:06)
To jest pomysł, ale czy każdy się z nim zgodzi? (cala polska nie mysli tak ja my )[respekt]:)
jak nie? to jakim cudem finlandia dostała 12 punktów:)
niewiem czy ktoś tego nie podał wczesniej ale :http://video.google.com/videoplay?docid=-5390275663408095042&q=lordi
Lordi forever !!!![okej] choć Litwa też miażdzyła
krzysiek_bs napisał:To jest pomysł, ale czy każdy się z nim zgodzi? (cala polska nie mysli tak ja my )[respekt]:)
jak nie? to jakim cudem finlandia dostała 12 punktów:)
Może wreszccie Polacy przejrzeli na oczy [szpan][szpan][szpan]
LORDI [respekt][respekt][respekt] ( i wiecej takich kapel).
Pora zrobić Metalwizje [roftl][roftl][szalony][szalony][roftl][roftl] zamiast Eurowizji
z wiki:
"Lordi gained the highest number of points in any Eurovision Song Contest to date."
yessssssssssss[respekt]
no nic, ide spac. to byl wyjatkowy wieczor. dzieki ludziska
Ostatnio edytowany przez nazghoul (2006-05-21 01:14:24)
gdyby leciała jakaś powtórka na jakimś kanale to dajcie znać.
chciałem to nagrać ale prąd wyłączyli na chwile i timer w dvd siadł
~nazghoul: dzięki, teraz wiem że mało straciłem.
po tokyo hotel nastała era lordi
Ostatnio edytowany przez lankin (2006-05-22 23:51:14)
możesz se zaeszw ze nata ściągnąć, a powtórki to nie wiem czy będzie wogóle w tv
~lankin: tu masz finalowy wystep LORDI:
Lordi są słabi i dla mnie zawsze będą nikim.
całe 30 sekund tego klipu wytrzymalem...