Nie jesteś zalogowany.
no i juz wiemy kto w Polsce głosował za ich troje[blee][ej][shithappens]
[roftl]
Ostatnio edytowany przez Beavis (2006-05-21 13:00:43)
Nie bardzo rozumiem do kogo to było, jeśli do mnie to:
1) nie głosuje w żadnych tego typu pierdołach
2) nie trawie ich3
3) słucham tylko j-pop/j-rock
ja sa chcetni to wstawie gdzies wysteo lordiego z eurovision rip z tv wiec jak sa chetni ??
Ja chce^^
me too[okej]
też bym poprosił
ok juz u[;pduje na rapidshare za godzinke dam linka
Juz od 2 gfodzin albo i więcej na mininovi jest świetny torrent. Minutka i miałem utwór.
ale nie każdy o tym wie ( choć nie jestem pewnien:P)
beuheuehuehueheuh
eurovisja w tym roku udana ;]
...AAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAAHAAHHAHAAHHAHA
...Banda kretynow robiaca z siebie idiotow....
BEUHEUHEUEHUEHUE
strasznie fałszowali ale jak ściszyłem głos to ubaw był przedni.
kultura... nie ma co[ej]
Ano pewno, że to słabe. Takie zbytnio muzykalne jak dla mnie I te tandetne stroje. Jednym słowem kicz Ale cóż, mimo wszystko cieszę się, że wygrali, bo nie chodzi o to czy mi się podoba ich muza, ale o to, że poraz pierwszy ktoś reprezentował metal na Eurowizji. I właśnie metal wygrał
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
A ja powiem że to swietny zespół[yahoo]. I stroje też mają wyrąbane[okej] . Doprawdy ciekawi mnie już ,jak po wygranej Lordi, będzie wyglądać Eurowizja za rok
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-05-22 01:33:18)
Jak będzie wyglądać? Tak samo jak dotychczas - kolorowo, kiczowato, z mnóstwem świecidełek i pod publikę, ponieważ jest to impreza nastawiona na odbiór szerokiego grona niewymagających, mało ambitnych telewidzów. Ma być ładnie wizualnie, a ze śpiewaniem to mogliby nawet amatorów wziąć, byle by zrobili show.
Jednym słowem... nic się nie zmieni.
a wiecie co mnei ciekawie: czy członkowie zespołu widzieli siebie nawzajem bez masek:D[kombinuje]