Nie jesteś zalogowany.
Propozycja dla organizator (przypominam ża już nim nie jestem[papatki]) może zrobić następującą rzecz:
wiadomo ze na zlocie bedzie się chciało oglądać anime ale nie starczy czasu żeby przejrzeć wszystko co każdy by chciał[hehe][hehe] więc można zadać pytanko na forum następującej treści:
Wymień trzy anime które chciałbyś/abyś oglądnąć na zlocie w dvdrip (utusukushi ma tego sporroooooooo[okej]) i z tych propozycji wybierzemy kilka najlepszych oczywiście nie bierzemy pod uwage serii typu Naruto(180 epów) db Gundamy (49 też za dużo)itp.
zorganizowanie to juz prawie jest wystarczy tylko zarezerwowac nocleg
poczytaj liste utusukusiego to zwątpisz
ard co do anime to gwarantuje ci ze czego bys nie mial to ja to posiadam w swojej kolekcji (jesli wyszlo na dvd w ss )
ard moj spis zawoera 2.24 tb:)
okolo 40-50%
dobra dobran ie ma ci sie przechwalac :P moja kolekcja mala ale nie mam kiedy ogladac tego wszystkiego ( a tym bardziej sciagac ), a poza tym jestem bardzo wybredny co do tytulow ciezko mnie zadowolic [cool][szpan][szpan]
co do transportu z wawy: moge zabrac 3 osoby (Przemek3 mowil ze chcialby sie ze mna zabrac... wiec pozostalych wolnych miejsc 2 )
p.s oczywiscie zastregam sobie mozliwosc NIE pojechajania, na 100% powiem jak bedzie wszystko ustalone dokladnie... poniewaz pracuje i musze ustalac wszystko pod to (w weekendy tez pracuje, uprzedzam tych ktorzy beda chcieli powiedziec ze w wekend jedziemy :p) To tak zeby nie bylo ze potem wystawilem do wiatru
Mikrus, jeżeli będę jechał, to możesz mnie zabrać, ale jeszcze się nie zdecydowałem[baka].
dobra dobran ie ma ci sie przechwalac :P moja kolekcja mala ale nie mam kiedy ogladac tego wszystkiego ( a tym bardziej sciagac ), a poza tym jestem bardzo wybredny co do tytulow ciezko mnie zadowolic [cool][szpan][szpan]
co do transportu z wawy: moge zabrac 3 osoby (Przemek3 mowil ze chcialby sie ze mna zabrac... wiec pozostalych wolnych miejsc 2 )
p.s oczywiscie zastregam sobie mozliwosc NIE pojechajania, na 100% powiem jak bedzie wszystko ustalone dokladnie... poniewaz pracuje i musze ustalac wszystko pod to (w weekendy tez pracuje, uprzedzam tych ktorzy beda chcieli powiedziec ze w wekend jedziemy :p) To tak zeby nie bylo ze potem wystawilem do wiatru
Je też bym chętnie sie zabrał. Do benzynki oczywiście sie dorzuce, a i poprowadze jak bedzie trzeba bo mam prawko. Jade gdzieś tak na 75%
Ostatnio edytowany przez Emlug (2006-05-21 23:37:11)
Co do oglądanie anime to ja proponuje (Jeszcze nie wiem) Ale też proponuje jakby ktoś brał kompa to może ze sobą zabrać płytki z anime i przy okazji można było by sobie po nagrywać co kto czego nie ma Ale to jest moje zdanie i nie wiem jak reszta ale ja bym się chętnie powymieniał( nie mam tego wiela ale zawsze coś)
To by trzeba było wiedzieć ile osób planuje wziąć kompa. Albo teraz już sie poumawiać z uczestnikami zlotu , na wymiane , żeby na miejscu czasu nie marnować na przegrywanie.
I ponawiam pytanie odnośnie tego czy ktoś umiejący grać na gitarze weźmie ją. Nie wiem jak Wy ale ja bardzo cenie sobie klimat typu gitara + ognisko.
A może taki zlot bez kompów,tylko posiedzi się, pogada. Najwyżej zrobić taką wymianę nagrana płytka za czystą, ale to też niekoniecznie:)
Dobra idę spać.
Jak coś już ustalicie odnośnie kompów to poproszę o ładny post informacyjny:)
Dobranoc wszystkim
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Ja na pewno kompa nie wezmę. Nie mieści się w samochodzie.:D
Czyźbyś jeździł maluchem?
I ponawiam pytanie odnośnie tego czy ktoś umiejący grać na gitarze weźmie ją. Nie wiem jak Wy ale ja bardzo cenie sobie klimat typu gitara + ognisko.
Ja cośtam brzdąkam, ale nie za bardzo mi się śpieszy, do gry przy ludziach...[wstyd]
Ewentualnie mogę przywieźć elektryczną, chociaż jest raczej kiepska:-D
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-21 23:53:14)
dobram moze ja sie odezwe w sparwie tych kompow ... jak ktos ma laptopa to moze zabrac. targanie zwyklego PC mija sie z celem [ekrany takie same] a rzeczywiscie zabieranie ze soba monitora 19' to ciezka sprawa (a LCD szkoda). w ogole to jestem przeciwnikiem brania kompa... bo wolalbym spotkac sie (własnie przy ognisku) pogadac i roznych pierdolach (anime i nie anime ) kobitki moglyby sobie pogadac o kosmetykach i ciuchach. a faceci [cool]no jak to faceci i samochodach browarze i kobitkach [szpan]. I miejsce na anime sie znajdzie. Pospiewac mozna posmiac sie itp. a nie siedziec przy monitorze
no i gitarka obowiazkowo jak ktos ma niech birze... koncertu grac nie musi a zawsze jakies brzdaki beda
To ja moge wziąsc flecik zawsze mozna po gwizdac , a efekt tez niezly [roftl][szalony]
Może i macie racje żeby nie brać kompów, w sumie to same klopoty a laptopy sa bardziej poręczniejsze tyle że trzeba takowe posiadać[placze] ale powymienać się zawsze można
Ps. zawsze można wziąć jeszcze (tylko nie bijcie wiem że to się nie umywa do gitary przy ogmisku ale zawsze coś) Jakieś pożądne głośniczki i puścić jakąś porządną nute (a co puścimy to zależy już od astroju )
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2006-05-22 09:54:52)
ehhh widze ze przygotowania ida pelna para. Ja sie chcialem dokladnie dowiedziec ile w koncu jedzie samochodow z Warszawy?? bo osob jest wiecej niz 4 wiec musialy by byc conajmniej 2 Chyba ze ktos przejezdzal by przez wawe z wolnym miejscem, to tez bardzo chetnie bym sie dolaczyl. A jak nie to trza bedzie sie rypac autobusami, bo pociagi dosc drogie
Jakieś pożądne głośniczki i puścić jakąś porządną nute (a co puścimy to zależy już od astroju )
Hehheeh a co to znaczy pozadna muzyczka?
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Jak ktoś ma wolne miejsce w samochodzie i jedzie przez Warszawe lub z Warszawy to czy mógłbym sie zabrać?? Bo autobusami to niema sensu
jeśli chodzi o nute to pożądną do ogniska żesz jasna, (Techno, rap to z miejsca odpada) Mogą być jakieś biesiadne, harcerskie lub coś w tym stylu. Bo kto na ognisko przyjeżdża słuchać techna bo na pewno nie ja
niebedzie techno ani rapu czemu ?