Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
No to grubo, anime takie jak Dragon Ball AF NIE ISTNIEJE !!! W Japoni można tylko znaleść mange zrobioną przez fanów nic więcej. Na większości stron piszą bzdury, że będzie na gwiazdkę, a około 4-5 lata temu przeczytałem w internecie (nie podam strony) , że Dragon Ball AF w postać anime ukaże się w Polsce na Canal+ w 2002 roku. Jak byłem w Japoni dokładnie w Tokyo dowiedziałem się tych żeczy, a byłem tam 3 lata temu to dowiedziałem się tych żeczy od kolegów którzy mieszkają w stolicy Japoni. Widziałem też tam mangę zrobioną prze fanów, sam jestem fanem tego anime i szczeżę mówiąc jest dobra, ale umywa się do pozostałych sreii.
Zgadzam sie ze AF nie istnieje a z nowszych rzeczy o db to tylko to znalazlem
ten ostatni post
Zgadzam sie ze AF nie istnieje a z nowszych rzeczy o db to tylko to znalazlem
http://www.filmweb.pl/Dragon,Ball%3A,Th … ,id=217246
http://www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=158128#129523
jest niesamowity rzuca nowe swiatlo na dragon ball
a tak na serio to wiesze ze film dragon ball wychodzi juz ladnych pare lat i za kazdym razem data premiery jest ciagle przesuwana bo po prostu prawdopodobnie nawet jeszcze nikt tego nie zaczal robic wiec nie uzywaj slow " z nowych zeczy " bo ta rzecz wcale nie jest nowa
Chodzi wam o film z prawdziwymi aktorami, bo nie jestem w temacie?[baka]
Jeśli tak, to taki film już wyszedł. Nawet go mam. Nazywa się "The Magic Begins", czy jakoś tak...
Nawet śmieszny (w negatywnym tego słowa znaczeniu).
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-22 22:12:15)
a ja powie tak i dobrze że af niema bo ileż można to ciągnąć[cholera]
Można i to długo, sam praktycznie od tego zaczynałem i nieobrażiłbym sie jakby coś nowego związanego z DB powstało
[roftl] BUHAHAHAA !!! no nie mogę... wystarczy że ktoś gdzieś napisze o Dragon Ball AF to ludzie odrazu pisza... nieważne co ale piszą... TO już nawet śmieszne przestaje być.
A tak przy okazji to ja już mam DB AF z neta ściągnąłem jakieś 4 miechy temu.
No ja też, z tanuki.anime.pl się dowiedziałem i ściągnąłem:-D
Ależ tam są walki...[yahoo]
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-22 22:22:09)
No wiecie ludzie takie jaja se robić z takiej klasyki. Czemu nie można wypuścić znowu n tych epów jak się naparzają i wciąrz nikt songo nie zabije bo albo w ostatniej chwili się coś tam naprawi albo ma ukrytą moc albo i tak na końcu go wskrzeszą
Jezu i chce sie wam o tym pisać? Możecie conajwyżej pooglądać se Dragon Ball F Polskiej produkcji
Ej kto go okłamał ???? DBAF nie ma i nie bedzie to jest wymyslona plota prze fanow...
heh no plota ale nieobraził bym sie gdyby powstał DB AF oglądnął bym se
hehe kurde ta plota chodzila juz tak dawno temu, podajrze jak bylem w 5 klasie podstawowki to juz bylo glosno o db af kilka lat temu na poczatku jeszcze w to wierzylem i mialem nadzieje ale teraz to rotfl nie ma i nie bedzie takiego czegos jak db af na 99%
heh no plota ale nieobraził bym sie gdyby powstał DB AF oglądnął bym se
Bo się posikam ze śmiechu [roftl]
kto w to kiedykolwiek uwierzył (nawet w plotkę) ma lub miał dziury w mózgu
PS: A wcześniej chciałem napisać: "Niedawno ściągnąłem ma równo 666 epków, a bije na głowę naruto, bleach a nawet Tysona "
Zielony napisał:heh no plota ale nieobraził bym sie gdyby powstał DB AF oglądnął bym se
Bo się posikam ze śmiechu [roftl]
kto w to kiedykolwiek uwierzył (nawet w plotkę) ma lub miał dziury w mózgu
PS: A wcześniej chciałem napisać: "Niedawno ściągnąłem ma równo 666 epków, a bije na głowę naruto, bleach a nawet Tysona "
nie wiem o co ci lata przecież napisałem, że to jest plota dokładnie o tym wiem jak chcesz lać w gacie to lej jak sprawia ci to przyjemność to prosze bardzo, wyraźnie napisałem że bym sie nieobraził gdyby powstało a nie mówie że sie ciesze, że to powstaje i mam ochote oglądnąć więc cie nie czaje a coś mi sie zdaje że kiedyś i tak większość wierzyła a może nie to że wierzyła ale miała przynajmniej nadzieje że takie coś jak DB AF powstanie bo gdyby takiej nadzieji nie mieli to tematy związane z tym by nie powstawały
Ostatnio edytowany przez Zielony (2006-05-23 00:04:55)
nie wiem o co ci lata przecież napisałem, że to jest plota dokładnie o tym wiem jak chcesz lać w gacie to lej jak sprawia ci to przyjemność to prosze bardzo, wyraźnie napisałem że bym sie nieobraził gdyby powstało a nie mówie że sie ciesze, że to powstaje i mam ochote oglądnąć więc cie nie czaje a coś mi sie zdaje że kiedyś i tak większość wierzyła a może nie to że wierzyła ale miała przynajmniej nadzieje że takie coś jak DB AF powstanie bo gdyby takiej nadzieji nie mieli to tematy związane z tym by nie powstawały
Marzenie ściątej głowy
Bardzo dobrze, że taki gniot nawet nie powstaje. A ta osoba co to wymyśliła i puściła w świat miał niesamowity ubaw bo tyle milionów osób uwierzyło [roftl]
btw. Gdyby powstało to na 99% byłby niewypał i zanim bym się zdecydował kiedykolwiek to obejrzeć musiałbym usłyszeć co najmniej 100 osób co je chwalą.
AF-rowna sie sciema , jest to wylacznie wymysl fanow , koniec tematu
AF-rowna sie sciema , jest to wylacznie wymysl fanow , koniec tematu
A ja z tego co wiem ma byc AF bo na jednej z oficjalnych stron czytałem o tym. Histria AF zapowiada się interesująco . Lukasz_1986 spoko tlko ze autor DB stwierdzil ze zrobi AF i to po wielkich przemyśleniach I czytałem to na stronie z wiarygodnymi informacjami
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna