Nie jesteś zalogowany.
na początku nie zauważyłem że to jest link:P[roftl][roftl]
swoją drogą, naprawdę z nich są kretyni, nie dość że cena aparatu mała, to jeszcze zostawił im najlepszy z możliwych dowodów:)[szalony] szkoda że nie zostawili swoich danych żeby oszczędzić policji szukania;)[roftl][roftl]
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-05-23 12:16:08)
ale to trzeba byc kretynem
To się nazywa zbrodnia doskonała.[roftl]
Agata Christie nie wymyśliła by lepszej.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-23 12:21:27)
Dzisiaj dostałem tego linka od kuzyna... Myślałem, że się poskładam8-D. I takie rzeczy dzieją się niedaleko mojej wiochy...
Założe się, że ci idoci później się cieszyli z "udanej" kradzieży[roftl][roftl]
Po co mu mózg , przecież ma dres (komentarz z tamtejszego forum )
szczyt DEBILIZMU [roftl][roftl]
szczyt DEBILIZMU [roftl][roftl]
Szczyt to by był, gdyby obaj zrobili sobie zdjęcia
[roftl][roftl][roftl][roftl]
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
pa3cja napisał:szczyt DEBILIZMU [roftl][roftl]
Szczyt to by był, gdyby obaj zrobili sobie zdjęcia
[roftl][roftl][roftl][roftl]
no fakt [hehe]
Heh jedna z najbardziej "profesjonalnych" kradzieży:D. Ja kiedyś czytałem że jakiś kolo okradł kasę z kiosku czy coś takiego. Pierw dał 20 zł(lub $ bo to chyba było w USA) i poprosił o rozmienienie. Gdy sprzedawca otwierał kase złodziej wyjął broń i zażądał forsy. Dostał tyle ile było w kasie ,a mianowicie 15 zł/$ . Zabrał je ale zapomniał swoich 2 dyszek . Trudno to zakwalifikować jako zbrodnię:).
To by miało wiekszą szansę powodzenia gdyby chłopcy weszli osobno. Pewnie i tak by zostali powiązani ale kto wie ...może wśród policji też by się znalazł jakiś "geniusz"
[roftl]D E B I L EEE DO POTÄGI N-TEJ!!!
Ci chłopcy musieli być baaaaaaaaaaardzo "sprytni" skoro wpadli na taki genialny pomysł kradzieży normalnie [respekt] dla nich [hehe][hehe]
po prostu BAKA
Ten na zdjęciu tak wyszedł, jak by w trakcie robienia go, skapnął się, że dali ciała. Wyglada jak by miał się zaraz popłakać.
nie oszukujmy się, bo takkich idiotów nie ma na tym świecie chcielibyć sławni i to wszystko:P[szalony][szalony]
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-05-23 15:30:56)
Komentarz z tamtej strony: mózg , popatrzcie na jego mózg: Taki kurde misterny plan ! Nawet Gang Olsena by pozazdrościł.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Teraz ukradli aparat bo obrobili sklep fotograficzny, hmm . Teraz kolej ma skok na Telewizję Polską, to dopiero będzie wyczyn No i te wszystkie kamery.[hehe]
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-23 15:44:14)
A może to poprostu nie jakieś proste złodziejaszki tylko tacy przestępcy co zostawiaąją wskazówki, żeby mieć frajdę i śmiać się z policji, że są cwanisi[cojest]
Niemożliwe, z taką gębą to na pewno nie mogą być lepsi od policji:) (chociaż...)