Nie jesteś zalogowany.
Witam!
Mam problem... Mianowicie jak powinno sie ogladac FMP?? Po kolei prosze;]
Nie wiem, nie oglądałem FMP. Ale czy nie powinno się oglądać od pierwszego odcinka do końca serii?
No nie wiem, moge się mylić.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-05-21 13:42:28)
Ĺťartujesz czy poważnie pytasz?
Szczerze mowiac po 24 epie bardziej mi pasuje pierwszym ep Fumoffu niz TSR:P
Wiec niewiem jak ogladac;]
Wykres. Proszę korzystać z AniDB.
BTW, do dopisania do FAQu kolejny punkt: Nim się spytasz, co jak ogladać sprawdź na AniDB.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-05-21 13:49:50)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Wykres. Proszę korzystać z AniDB.
BTW, do dopisania do FAQu kolejny punkt: Nim się spytasz, co jak ogladać sprawdź na AniDB.
A propo wykresów i AniDB...
Jak dorwałem Wykres do Slayersów i do Dragon Balla, to się pogubiłem
A propo wykresów i AniDB...
Te serie mają sporo podserii TV, OAVek i kinówek, czasami i specjali. Jednak dłuższe przyjrzenie się i analiza wykresu najczęściej działa.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Winged napisał:Wykres. Proszę korzystać z AniDB.
BTW, do dopisania do FAQu kolejny punkt: Nim się spytasz, co jak ogladać sprawdź na AniDB.A propo wykresów i AniDB...
To zobacz na wykres Gundama albo Macross
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-05-21 14:03:30)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Buahaha ściągnęłem Full Metal Panic! The Second Raid i zbytnio nic nie zkapowałem, to pewnie dlatego. (pierwszych 2 serii nie widziałem )
A za trzy dni wychodzi OAVka do Full Metal Panic! The Second Raid[yahoo][okej]:D[slina]8-D
Super! Zaczęłam już tęsknić za bohaterami tego anime, a tu taka niespodzianka
Ogólnie to nieźle ale...
[cytuj]The 30-minute episode will follow a day in the life of Teresa Testarossa.[/quote]
Co na polski tłumzcąc brzmiałoby tak:
[cytuj]30-to minutowy odcinek będzie opowiadał o dniu z życia Teresy Testarossy.[/quote]
Lub nawet:
[cytuj]30-to minutowy odcinek będzie opowiadał o życiu Teresy Testarossy.[/quote]
Do wyboru do koloru, jak kto woli!
Cóż się mówi, może jeżeli wyjdą następne OAVki to będą kontynuowały opowieśc z momentu, w którym sie kończy TSR...
Zamiast kolejnych OAVek wolałbym nową serie, końcówka TSR wręcz prosi się o coś więcej.
Mi też końcówka nie bardzo przypadła do gustu. Po jej obejrzeniu nadal czułam głód i byłam wręcz zdenerwowana tym faktem jak się zakończyła ta seria. Miejmy nadzieję, że dokręcą kolejną serie, a nie tylko OAVki z naszą "kochaną" Tessą
Tego zdecydowanie powinno być więcej, bo całość historii opiera się na nowelach, których fabuła jest już zdecydowanie dalej niż tam, gdzie skończyło się TSR.
Czy zanimują to w całości zależy tylko od dobrej woli producentów i sponsorów, ale są na to spore szanse, bo serial cieszy się sporą popularnością.
Nowa OAVka (do której pojawił się zresztą pierwszy ledwo chodzący torrent, choć to niby dwa dni za wcześnie) to najprawdopodobniej jedna z nienakręconych dotąd krótkich historii zawartych we wcześniejszych nowelach.
Jeśli się nie mylę, to będzie to albo historia o pobycie Tessy na wsi, albo - co było by zdecydowanie zabawniejsze - pani kapitan i jej dzień pełen wpadek.
Edit po obejrzeniu - tak, to jednak i na szczęście pełnowymiarowa komedia - dzień pełen skuch.
Ostatnio edytowany przez Sha (2006-05-25 03:09:29)