Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12
Jak będzie wyglądać? Tak samo jak dotychczas - kolorowo, kiczowato, z mnóstwem świecidełek i pod publikę, ponieważ jest to impreza nastawiona na odbiór szerokiego grona niewymagających, mało ambitnych telewidzów. Ma być ładnie wizualnie, a ze śpiewaniem to mogliby nawet amatorów wziąć, byle by zrobili show.
Jednym słowem... nic się nie zmieni.
A nie uważasz że będzie wiecej zespołów metalowych? Wtedy już by było mniej kolorowo :)A może będzie więcej zespołów prześmiewczych w stylu litewskim?
jednego jestem (prawie) pewien. będą różne zespoły, a nie tylko popowo-folkowo-dance.
i przede wszytskim pokazało to tyle, że ludzie mają dość popu i plastikowych zespołow.
może da to do myślenia ludziom z branży muzycznej - dystrybutorom, wydawcom, że powinni zmienić swoje nastawienie. być może są to tylko płonne nadzieje. ale chciałbym wierzyć, że jednak nie.
[nie wiem jak u was, ale ja często jeżdżę busami/autobusami i wq...a mnie jak ktoś słucha rmfu na którym, w kółko chodzą 'hity'. taka dygresja ]
http://www.sendspace.com/file/x3gx3m .Rip od raziel4ever - umieszczam go, bo chyba autor zapomniał go dodać. Jakość bardzo ładna, 78.8MB . Do raziel4ever - dzięki za umieszczenie pliku na serwie:) Zasysać bo warto.
Ja mam juzcałą płytkę z eurowizji ściągnięta z mininovy. Bardzo przyzwoity transfer:P
Tak serio, to po co komu taki kicz? Fajnie, że wygrali Eurowizję, ale słuchać ich nie zamierzam.
A ja ściągnę , dzięki Starfox za link , no i dzieki raziel4ever za wrzucenie tego
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-05-23 01:03:54)
Tak serio, to po co komu taki kicz? Fajnie, że wygrali Eurowizję, ale słuchać ich nie zamierzam.
Nie wiem czy wiesz ale właśnie tąwypowiedzią zaczynasz nowy spór
Mianowicie: "Za i Przeciw - a co ma do tego Eurowizja?"
Słówko do siebie: Przed Eurowizją nawet nie słyszałem słówka o tym zespole a dziś posiadam kilka ich utworów. Nie wszystkie mi się podobają ale niektóre są całkiem niezłe. Co nei zmienia faktu, że wolę 'E-Nomine'
Wreszcie wygrał jakiś sensowny zespół.[yahoo]Właśnie zaczołem lubić eurowizję.Lordi zasłużyło sobie na tą wygraną bo świetnie grają.
I świetnie wyglądają
Nie wiem czy da ade zassać :/
A tu coś dla kontrastu. 3 miejsce na Eurowizji.
http://bosnia.i.harcegowina.na.eurowizj … .patrz.pl/
( nie wiem czy to wĹasciwy temat lecz zaryzykuje ^^ )
..a tu macie link do 'parodii' utworu jaki zaprezentowal Lordi - w klimacie mmorpg : Hard Rock Hallelujah
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12