Nie jesteś zalogowany.
]Jak już będziecie to robić to błagam, NIE opierajcie się na wersji WIND, bo w porównaniu z Triad czy Ayu wypada baaaaaardzo blado (wiem, że są dalej z releasami, ale co z tego jak co do jakości są daleko w tyle ).
Jak mówił Viri - tłumaczę w oparciu na Ayu, a wspomagam się Triadą. Wind tylko w ostateczności, ale rozważam w ogóle porzucenie tej grupy, bo jakość jest rzeczywiście tragiczna (np. ucięte zdania, czy w ogóle zmieniony sens).
Virus napisał:że wydam 1 ep, a kolejny dopiero po roku
Ja rozumie to tak raz na 4 lata paczka z 4 odcinkami albo tak ........(nie powie tego:P)
[roftl][roftl][roftl] Tak nie planujemy, choć jakiś pomysł to jest.:-D
K[cenzura]a dziś nie zasne............
phenix nie strasz ludzi, bo na serio pomyślą, że wkrótce zejdziemy na psy, choć dobrze nie zaczęłiśmy nawet... ale jak już wszystko się poukłada, to Asoko pokaże różki ]:->
phenix nie strasz ludzi, bo na serio pomyślą, że wkrótce zejdziemy na psy, choć dobrze nie zaczęłiśmy nawet... ale jak już wszystko się poukłada, to Asoko pokaże różki ]:->
Nie tylko Asoko pokaże rogi ([los])
Akatsuki też:P:D
Akatsuki też:P:D
A raczej ich dotąd nikomu nieznana część
Dobra, koniec, off się zrobił...
Już nie moge się doczekać tego hardsuba, tak zachwalacie zarówno anime jak i własne wykonanie Mam nadzieję, że dystrybucja będzie przez jakiś serwer FTP/HTTP tak jak to było dotychczas z Waszymi projektami Virus a jakieś ecchi będzie, niby jesteś ich wielkim zwolennikiem, a nic takiego nie wydajecie na razie No sorry ja też robię już mały off top, ale mnie to bardzo zastanawia
BTW Wyczytałem u Was na stronie, że efekty zrobi Natoe, to nie muszę się martwić o grafikę - pewnie będzie tak dobra jak w SnS od Akatsuki
Ecchi? Jest jeden projekt, Kono Minikuko mo Utsukushi Sekai... a nawet dwa (Dokuro-chan -> brakuje tylko ripów) ale kiedy się zabierzemy - niewiadowmo, brak ludzi (koder i spółka):-D. Na razie, chce wydać to co zacząłem... kilka projektów poszło na 2 plan... Poza tym od tego jest nasze forum;). Co do distro... to już nie moja działka. Koniec offtopu.
BTW: To mnie rozbawiło do łez. Na razie nie ma nawet 1 vola.
Singielek na HDD ~~XD, ale co z tego, skoro opening znam już na pamięć:P. Seryjka wypięła się na podium:D
Ej!
Oglądnąłem 2 epik i powiem wam, ze nie jest taki wielce eeeee.... umysłodziurawiący
Obejżyj dwa kolejne i dopiero potem pogadamy
Gdzieś wyżej napisałem linka do całego Singla, opening jest po prostu BOSKI (lepiej zabrzmiałby SZATAĹSKI:P). Co do serii, to tak jak amarthar powiedział, pogadamy po 4 epie[szpan]. Arry, jeśli od tego nie osiwiejesz to jesteś gość[hehe].
A czy nie zauważyłeś, ze 8 ep dopiero dzisiaj będzie(był?) emitowany w Japońskiej TV? To jakim cudem chinole mają już DVD? To mnie rozbawiło. 1 Vol DVD wychodzi dopiero w Sierpniu.
Pisze, że tam są epy 1-7, więc skąd ci się wziął ten ósmy?
A w ogóle to chinole mają DVD bo tobią to na TVRipach
Ostatnio edytowany przez amarthar (2006-05-24 10:43:46)
Fakt, z początku pomyśłałem, ze są to numery voli... przejechałem się;). Z przepracowania już ślepnę powoli :/, ale i tak nie zmienia to faktu, że aukcja jest podobna do tych z Allegro, co są bez przerwy jechane przez innych (nie powinno się zarabiać na darmowych relkach[zly]). OK. Koniec Offtopu:)
Anime zajefane, bardzo fajne polaczenie dreszczowca z czym s w rodzaju szkolnej komedii. Dawno mnie jakis tytul tak milo nie zaskoczyl. BTW, pare godzin temu na isohunt pojawil sie EP 08 grupy Q-R. Sciagne i zobacze jak z jakoscia, ale najpierw epizodzik 07 sobie obejrze
EDIT: Q-R to jest raw niestety (a stety dla hatdsuberow).
@shifan: jeszcze sie zdziwisz...
Ostatnio edytowany przez fef212 (2006-05-24 15:03:00)
Trzeba przyznać anime naprawdę cudowne, ale czytając na forum wasze posty myślałam ,że anime będzie bardzie psycho... Ale jak na razie zapowiada się bardzo interesująco.