Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Chodzi mu o to ze niektórzy myślą ze jak ktoś się tak ubiera jak napisał nOneed to jest odrazu dresem.
[brakslow]a wy co jego adwokaci?[bzdura]
Oni są adwokatami tego, co już było i będzie uświadomione w nas.. czyli jak kubik powiedział
"niczego nowego nie napisał" i to się zgadza :] Po ubiorze się nie ocenia. Są wyjątki, a w tym momencie wyjątek NIE POTWIERDZA REGUŁY!!! Czyli jeżeli dres jest głupi, to wszyscy nie są!
Więc powtarzam, że nie są moimi adwokatami tylko jakby czegoś co jest już uświadomione :]
MistrzSztuki, trochę się zdenerwowałeś (ikonki mi o tym mówią i użyte przez ciebie czasowniki), ale nie ma co się bulwersować Życie toczy się dalej, mimo iż w ogóle nie myślałem o tobie i nawet najmniejsza część zdania nie dotyczy twojej osoby i chyba wypowiedzi.... Nie rozumiem twojego zachowania
Więc przepraszam, jeżeli coś się stało i cię jakoś obraziłem czy coś Będzie dobrze (Nie odbieraj tego źle!)
p0zdro
powiedzenie 'nie grasz - nie wygrasz'
traci tutaj sens...
traci go k[cenzura]a absolutnie [roftl]
A co ma głupota do dresa? Metal też może być równie durny, tak jak każdy.
ale taki jest stareotyp dresa. tak samo jak blondynki
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-05-24 13:56:50)
A ja w tym wszystkim znalazłem jednak jakiś sens. W sumie ten którego zdjęcie pokazano , nie ukradł . Zawsze może powiedzieć że nie zna tego drugiego , i wtedy bedzie zeznanie jego przeciw zeznaniu fotografa któremu WYDAWAÄ się wszak mogło że oni się znali no nie?
A ja w tym wszystkim znalazłem jednak jakiś sens. W sumie ten którego zdjęcie pokazano , nie ukradł . Zawsze może powiedzieć że nie zna tego drugiego , i wtedy bedzie zeznanie jego przeciw zeznaniu fotografa któremu WYDAWAÄ się wszak mogło że oni się znali no nie?
ale obaj wybiegli ze sklepu
To że wybiegli razem nie było specjalnie mądre ale na upartego można sie z tego wywinąć. Przecież ten ze zdjęcia to mógł być dobry , praworządny obywatel który zapragnął złapać złodzieja
Aizen napisał:A ja w tym wszystkim znalazłem jednak jakiś sens. W sumie ten którego zdjęcie pokazano , nie ukradł . Zawsze może powiedzieć że nie zna tego drugiego , i wtedy bedzie zeznanie jego przeciw zeznaniu fotografa któremu WYDAWAĆ się wszak mogło że oni się znali no nie?
Może musiał do łazienki.:)
Rzeczywiście, przecież oni nie musieli współpracować ze sobą. To by miało wtedy jakiś sens, bo żeby być aż tak głupim...
pa3cja napisał:Aizen napisał:A ja w tym wszystkim znalazłem jednak jakiś sens. W sumie ten którego zdjęcie pokazano , nie ukradł . Zawsze może powiedzieć że nie zna tego drugiego , i wtedy bedzie zeznanie jego przeciw zeznaniu fotografa któremu WYDAWAĆ się wszak mogło że oni się znali no nie?
Może musiał do łazienki.:)
Rzeczywiście, przecież oni nie musieli współpracować ze sobą. To by miało wtedy jakiś sens, bo żeby być aż tak głupim...
[hehe][hehe][hehe][hehe]
ja mialem rownie ciekawa histoie[baka][baka]jakies 2 lata temu 2 dresikow (starszych ode mnie) podeszlo do mnie na przystanku i zapytali sie czy nie bylem wczoraj w jakims tam klubie bo "qumpel dostal butem w morde i tylko tyle zdazyl zauwazyc" (lol co za gadka na zaczepke) oczywiscie pozniej podali wymyslone imie i nazwisko tamtego kolesia (z imieniem trafili oO) oczywiscie odpowiedzialem ze niebylem i nieznam takiego kolesia heh wtedy zaproponowali mi spacer i fajke (tja nie pale ale musialem isc) oczywiscie wzieli mnie pozniej na boczek i przeszukali torbe ale nic nie znalezli a teraz najleprze XD kiedy jeden szperal mi po torbie drugi poprosil o portfel heh oczywscie wyciagnalem a koles z taka gatka "ej spox portfel (fussa) MOOZE SIE ZAMIENISZ ZA SMITHA ???" no lol jak to uslyszalem to omal niepadlem !!!! koles zamias wziasc moj portfel z cala zawartoscia to wyciagnal swoj i zaczal wyciagac z niego zeczy heheheheehehehehe i w taki sposob mam teraz nowy portfelik XD AH wszystko skonczylo sie na wymianie portfela i godzinnym czekaniu na przystanku na kolejny autobus
jedno jest pewne glupota krakowskich dresow niema granic ;D ja dresikow nielubie tylko z 3 powodow 1 ze bujaja sie tak jakby mieli zaraz zwichnac biodro 2 czepiaja sie wszystkich i o wszystko 3 praktycznie niema ani jednego zdania ktore by nie zawieralo slow typu q***
Ostatnio edytowany przez necner (2006-05-24 16:17:11)
[osilek]AMEN!
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-05-24 16:57:38)
Stereotypowy komiks o dresach
Zajebisty komiks! [okej]AAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaMEN!!![roftl][roftl][roftl][roftl]
To jest tak rozpie[cenzura]lające[roftl][roftl][roftl][roftl], że nie jestem w stanie tego do końca przeczytać
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-05-24 17:23:51)
"kurwa"
yyyyy....emmm. ...AHA! Już wiem!
..Nie.
"Stefan! Co ty, do teatru sie tak odstrzelił?!"[roftl][roftl][roftl][roftl]
Nooo...emmm tzn. no kur[cenzura]a ...emmm yyyy emmm yyyy emmm yyyy pffff!!! o Jezu!
...Nie.[roftl][roftl][roftl][roftl]
Stereotypowy komiks o dresach
Wlasnie mialam wzucuc tego linka tutaj, ale mnie uprzedziles :P
jak juz kiedys gdzies wspomnialam, na podstawie tego komiksu pisalam opowiadanie do szkoly [hehe]
-Jak jest?
-Nie!-odpowiedzial Stefan, dumny ze swojej celnej riposty
Ja jestem nastawiony na Metal, ale do dresów nic nie mam ONA -> jest w dresie a to mój ulubiony Fighter[hehe]
Extra komiks pa3cja i Kane;) THX[hehe][hehe][roftl][yahoo]
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-24 20:13:41)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna