Nie jesteś zalogowany.
siemka wszystkim, napewno nie ja jedyny nie moge się doczekać 19 odc Aoki, czy ktoś może kontaktował się z Saizen i wie na kiedy zamierzają wypuścić ten odcinek, bo już zrobili pare odcinków Major
kto coś wie na temat tego odcinka niech da znać
http://www.saizen-fansubs.com/?section=projects
rozumiesz co tam namalowane ? JEST robione znaczy, że będzie... nie pytaj kiedy bo to nie ładnie...to nie jest naruto aby wychodził co tydzień
Ostatnio edytowany przez kalamir (2006-05-26 09:38:04)
wiem, że nie wychodzi co tydzień ale już troche przesadzają z tą przerwą, mogli by robić po 1 odc każdej serii na zmiane, chce tylko wiedzieć czy przypadkiem nie zamierzają teraz ciągnąć serii Major do końca, a później dopiero wrócą do Aoki
Oj,~krecik502, zaistniała sytuacja może zależeć od wielu czynników, których nie muszą ujawniać. Nie wiem czy obie serie tłumaczy ta sama osoba, ale jak dwie różne, to może osobie tłumaczącej te Aoki coś wypadło prywatnie. Przecież oni też są ludźmi. Więc bez przesady, trzeba uzbroić się w cierpliwość i poczekać.
Ale to naprawde dłuuuuga przerwa a pozatym inna seria którą tłumaczą cały czas wychodzi jeśli sie niemyle a Aoki ma określoną ilość odcinków wiec mogli by najpierw skończyć Aoki.
Ale to naprawde dłuuuuga przerwa a pozatym inna seria którą tłumaczą cały czas wychodzi jeśli sie niemyle a Aoki ma określoną ilość odcinków wiec mogli by najpierw skończyć Aoki.
boże ale ty mało wiesz....zazwyczaj jest tak że grupa pracuje nad kilkowa tytułowa i wypuszcza anime na zmianę...to pozwala utrzymać popularność...no i takie osoby też odczuwają monotonność...
Więc wyłożę wam to jak kawę na ławę.
Aby zrobić hardka z DVDripa, trzeba mieć DVD.
Na DVD są zazwyczaj 3-4 epki.
Jak chłopaki zrobią jeden vol DVD to musze załatwić skądś następny.
Dlatego KAA często wydaje Shoot seriami, 3-4 epki w krótkich odstępach czasu, a potem jest dłuższa przerwa.
Ale ta dłuższa przerwa tym razem jest o wiele dłuższa niż była przedtem
Ale ta dłuższa przerwa tym razem jest o wiele dłuższa niż była przedtem
Kup im orginalne dvd z wszystkimi epkami, jestem pewien że to nieco przyśpieszy im prace...;)
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-05-26 11:57:25)
Dlatego KAA często wydaje Shoot seriami, 3-4 epki w krótkich odstępach czasu, a potem jest dłuższa przerwa.
Chyba nie KAA
19 epek już jest.
A skoro już jest to temat można zamknąć.