Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Masz talent, chcesz go wykozystac?
Pokaz, ze ty tez potrafisz, a zarazem wygraj iPOD-a.
Wejdz na www.ban-kai.com w celu uzyskania wiecej informacji!
Właśnie się zastanawiam, czy nie wziąć w tym udziału... Tylko co by tu zrobić. Jeszcze pomyślę.
Takie pytanko... Skoro można wszystko tworzyć, to rysunki czy mangi też się wliczają? :>
PS. Stronka ładnie zrobiona, tylko na razie pustki... Ale to zapewne początki.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-05-24 20:17:11)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Właśnie się zastanawiam, czy nie wziąć w tym udziału... Tylko co by tu zrobić. Jeszcze pomyślę.
Takie pytanko... Skoro można wszystko tworzyć, to rysunki czy mangi też się wliczają? :>
PS. Stronka ładnie zrobiona, tylko na razie pustki... Ale to zapewne początki.
Jasne ze moze byc pisalem ze WSZYSTKO wchodzi w gre :) co do poczatkow tak szukamy redaktorow
a tam pisze strona www. czyli chodzi tu o jej wygląd czyli laya tak?
a tam pisze strona www. czyli chodzi tu o jej wygląd czyli laya tak?
Moze byc sam lay moze byc cala strona to nie istotne
cała strona raczej odpada, bo działy są bardzo ubogie, ale laya mam więc go dam, ale nie w obrazku tylko już ładnie w php.
Cos slabo sie ludzie zglaszaja :| czyzby nagroda byla za mala
Po prostu konkurs jest nieprzemyślany. Powinniście zdecudować się na pewną formę - czy to ma być grafika czy lay czy coś innego. Teraz nikt nic nie robi, bo tak naprawdę nie chce mu się niczego wymyślać.
a swoją pracę mam umieścić na forum tak? tak jak tam pisze w tym newsie na stronie?
a swoją pracę mam umieścić na forum tak? tak jak tam pisze w tym newsie na stronie?
Zapytaj tam na stronie (ew. forum).
cos sie wymysli ^^
EvilJedi moze podasz swoje GG , bo chjcialbym sie o cos zapytac a ani na ANSI ani na BK.com , nie masz GG podane --;;'
Strony 1