Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
ja sie wczoraj dowiedziałęm spoko bedzie chłopaki pamiętajcie
Kurde, dobrze, że mi przypomnieliście...
Taa... Ale o Dniu Dziecka to pewnie żadne nie zapomni, hę? Ja moją mamuśkę wczoraj wycałowałam, bo dziś nie będę miała szansy się z nią widzieć.
Jeżeli są na ANSI jakieś matki to chce złożyć im najserdeczniejsze życzenia, zdrowia, szczęścia, pomyślności i dużego pożytku ze swoich pociech.:)
Ostatnio edytowany przez Zielony (2006-05-26 13:51:51)
ANSI po raz kolejny bardzo mi pomogło:D
Krid jesteś moim bohaterem:P THX
Tak przypominam ludziom, że to właśnie dziś, bo mnie babcia przed chwilą przypomniała.
Jakby ktoś zapomniał to by strzelił niezłą gafę[beznadzieja]
Nowina roku
Jeżeli są na ANSI jakieś matki to chce złożyć im najserdeczniejsze życzenia, zdrowia, szczęścia, pomyślności i dużego pożytku ze swoich pociech.
Dopisuję się
mimo okropnego chumoru i chęci popełnienia samobójstwa [niech mi to przejdzie bo naprawde...] róża to obowiązek
Ja tam pamiętałem, w końcu dokładnie 19 lat temu zrobiłem jej prezent i teraz co roku mi o tym przypomina
Ja tam pamiętałem, w końcu dokładnie 19 lat temu zrobiłem jej prezent i teraz co roku mi o tym przypomina
Nieźle ja spóźniłam się o dwa dni, a mógł być taki fajny prezent
PS. Wszystkiego dobrego kochana mamo
Ja swojej dałem kwiatka (ładna różyczka), no i zdałem ustną maturę z polskiego na 100% , więc chyba mojej matuli wystarczy (wymagająca nie jest ).
Wszystkim Mamom na ANSI życzę najlepszego.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-05-26 16:22:17)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
m_jay napisał:Kisiel napisał:mimo okropnego chumoru
A co to jest chumor?
a co dopiero w innym temacie śmiał się się z kolesia który napisał pszczułka zamiast pszczółka[roftl]
a weź zgadnij dlaczego tak napisałem [syg]
Wyśmiewaj się jak chcesz, nie jestem wolny od błędów.
Dzień Matki!! Ja już swojej mumusi wszystko co mogłem to dałem a wy? Kochajcie swoje mamy bo to dzięki nim żyjemy.
Jeżeli są na ANSI jakieś matki to chce złożyć im najserdeczniejsze życzenia, zdrowia, szczęścia, pomyślności i dużego pożytku ze swoich pociech.:)
rówież się dopisuję! Najlepszego!
[cytuj]Ja tam pamiętałem, w końcu dokładnie 19 lat temu zrobiłem jej prezent:P i teraz co roku mi o tym przypomina:D
ja to nie tyle co na dzień matki ale za to ojcu zrobiłem prezent:D
Ja mam dokładnie tak samo, tyle że nie 19 a 23 lata temu:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Ja juz dwa tygodnie temu mamie taka ladna karteczke kupilam dzisiaj jej tez sniadanie do lozka zrobilam, bo akurat nie szla do pracy, ale nie wazne jak bym sie starala to ona i tak ZAWSZE chodzi niezadowolona.
Strony 1