Nie jesteś zalogowany.
...Ja to w ogóle jestem dziwny...
Z jednej strony ogladam takie Higurashi a z drugiej ogladam School Rumble
No, to chyba tak wszyscy mają.;)
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-05-25 23:24:59)
Silent Hill No Escape
Part 1 - Awakening of the Restless
Part 2 - Terror in the Depths of Fog
Part 3 - Walking the Road of Despair
Part 4 - Traversing the Portals of Reality
Part 5A - Descent Into the Desolate Unknown
Part 5B - Descent Into the Desolate Unknown
Part 6A - Fallen Angek Unto Eternal Darkness
Part 6B - Fallen Angek Unto Eternal Darkness
Part 6C - Fallen Angek Unto Eternal Darkness
Proszę bardzo, radzę oglądać całą serię, a nie po odcinku. Wtedy traci się klimę.
A jak kogoś interesuje to jest też dostępny torrent do obrazu płyty DVD:
http://noescape.rateofinjury.com/SH_NoEscapeDVD.torrent
Właśnie zrobiłem napisy o 6 epka. Postaram się wziąć za 7 w najbliższym czasie.
A jak kogoś interesuje to jest też dostępny torrent do obrazu płyty DVD:
http://noescape.rateofinjury.com/SH_NoEscapeDVD.torrent
Własnie się zastanawiam, czy to ściągać... bo nie wiem jaka jest tam jakość (RAW?), jeśli nie byłyby to hardki tak jak w wersji MOV, to możnaby się za to zabrać.
Właśnie zrobiłem napisy o 6 epka. Postaram się wziąć za 7 w najbliższym czasie.
O chwała ci i niech cię błogosławi wiadomo kto.. już pobieram ten odcinek.
amarthar napisał:A jak kogoś interesuje to jest też dostępny torrent do obrazu płyty DVD:
http://noescape.rateofinjury.com/SH_NoEscapeDVD.torrentWłasnie się zastanawiam, czy to ściągać... bo nie wiem jaka jest tam jakość (RAW?)[...].
Viri, to jest OBRAZ płyty DVD. T_T
Anaka, wiem, ze obraz, ale widząc tą wersję w MOV mam wątpliwości. Ale cóż, raz się żyje:D.
Dla tych co nie lubią torka: Higurashi no Naku Koro Ni Full Opening
Ja już nic nie kapuje przecież odcinek 5 i 6 prawie niema nic wspólnego z odcinkami od 1 do 4(tylko niektóre wydarzenia). Ten podział na rozdziały jest trochę dziwny.
No właśnie ja pytanie na ten temat zadałem w komentarzach i z tego co się dowiedziałem to seria jest złożona z wielu alternatywnych historii nie powiązanych ze sobą. Szczerze mówiąc to szkoda, że tak zostało to zrobione anime, bo wolałbym jeden ciąg wydarzeń. No ale nie ma co oceniać anime po 7 epizodach skoro jest ich aż 26, jeszcze wiele może się wydarzyć
Ale trochę się wyjaśnia w drugim rozdziale, np. dlaczego Tomitake i Takano zginęli. Mi się nawet zaczęło podobać to podzielenie na rozdziały.
Jedna prośba do tłumaczy (w tym przypadku do Ib333), tłumaczcie NEXT EPISODE bo to zawsze pełne napisy i po prostu zapowiedź
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-05-26 22:02:42)
Ja tam wole Mion Ta to potrafi zeshizować (kto oglądał 7 EP i motyw z trzymaniem drabiny ten wie o co chodzi )
RiXeD napisał:BTW: EP 7 rox! Dlaczego? Wiem, nie ma krwi itp... ALE MOJA KOCHANA RENA ĹLICZNIE SIÄ ZACHOWUJE!
Co jest?
Z Haruhi przerzuciĹeĹ sie na Rene?
To sie nazywa Niezdecydowanie...[kombinuje]
D`uh.... Kto powiedziaĹ Ĺźe porzuciĹem Haruhi? Bah, ja nadal kocham ShanÄ i Kaede! :\
A ja lubię Shion[jezor]. Ale i tak wolę Haruhi.:)
Ib333 to mamy podobne upodobania (dosłownie)
A wie ktoś może skąd dorwać mangę Higurashi po angielsku? Bo podobno też jest niezła.