Nie jesteś zalogowany.
grałem w wszystkie cztery części gry silenta bardzo mi styka i jako fan tej serii jestem napalony na nowy film Silent hill i mam pytanko czy ktoś go ma ale w wersji DVD (albo innej ładnej):P ściagac mi się niechce bo mam cienki transfer a film chciał bym obejrzeć jak najszybciej.........jak ktoś ma chętnie sie wymienie za jakies anime albo gre lub co tam chcecie....moje gg 6801437
jak narazie to nie znalazłem dobrej wersji na necie tylko kinówke.
Jak wiesz skąd moge sciągnąc lepszą wersje to powiedz to ci sciągne.
Buhahaha, ten film dopiero dzisiaj wchodzi do kin (polskich), więc nieprędko pojawi się na DVD, poza tym w USA też był całkiem niedawno.
przez torrent można ściągnąć wersje 4,2 GB (DVD)
http://www.mininova.org/get/316774
ściągną byś mi ?? jak tak skontaktuj się ze mną na gg
Ostatnio edytowany przez cRPG (2006-05-27 00:11:43)
lol to jest wersja TC... idz lepiej jutro do kina...
a TC co to znaczy bo niewiem? (do kina mam daleko)
ehh to poczekam na dvd.........przy gorszej jakości niema "zabawy" z oglądania..........do kina czeba miec kase a ja jestem w tej chwili spłukany;)
racja pójde na to do kina wyżule te kase od kogoś:P tylko musze się dowiedziec kiedy i o której są seanse.....dobra dzięks za namowe.........
a TC co to znaczy bo niewiem? (do kina mam daleko)
TC - TeleCine - Rip z taśmy filmowej (jakość troche lepsza od kamerówki, ale gorsza od DVD).
Tak, nie grałem jedynie w the room, a filmik dopadne jak się pojawi na DVD będziecie coś Wiedzieć dajcie znać THX.
BTW w 3 częsci silent hill jest poziom trudności potworów i zagadek, potworki powaliłem na Hard ale zagadki jedynie na normal, bo trzeba znać Szekspira w orginale, a ciężko się go czyta nawet po polsku. Nie Znacie linka z solucją która pomoże mi rozwiązać ten problem, bo 3 zakończenia w 3 części zrobiłem, ale treść zagadek chciał bym znać, oczywiście tych z poziomu Hard i wycisnąć z giery 100% THX...
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-28 15:30:05)
Próbowałeś na GameFAQs?
http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file … 3_hard.txt
Dzisiaj zostanie wydana w Wielkiej Brytanii płytka DVD z filmem Silent Hill. Żeby nie być gołosłownym to tutaj jest Info:). Zresztą na Amazonie też można już zamówić:). Tak więc, jeśli ktoś będzie miał jakikolwiek kontakt, czy to z ISO, czy to z DVDripem, prosze o jakieś informacje. Link do torrenta wskazany:). Ciekawe kiedy u nas wyjdzie:(, zapewne nieprędko:(.
trzeba znać Szekspira w orginale, a ciężko się go czyta nawet po polsku.
No co ty. Może w jakim bidnym przekładzie, ale spolszczeń dzieł Szekspira niemały ci u nas wybór.
Ciężko, to się czyta "Nad Niemnem" (nie zdzierżyłem, choć osoba z której zdaniem się liczę jest o tej powieści dobrego zdania), ale nie Szekspira!
...jako fan tej serii jestem napalony na nowy film Silent hill i mam pytanko czy ktoś go ma ale w wersji DVD (albo innej ładnej):P ściagac mi się niechce bo mam cienki transfer a film chciał bym obejrzeć jak najszybciej...
Jako fan to powinienes isc do kina...tak jak ja.
moim zdaniem ten film bedzie lepszy od residenta
Bezpieczniej bÄdzie, jak mniemam, nie robiÄ sobie wielkich nadziei. MoĹźna siÄ wtedy przyjemnie zdziwiÄ, a trudniej o rozczarowanie.
Pierwszy Resident (film) daĹ siÄ obejrzeÄ, drugi - to jakby Ĺcinki filmu, ktĂłry nigdy nie powstaĹ. Drugi jest prawie tak czereĹniacki, jak "Pi" Aronofsky'ego.
Grałem we wszystkie części gry ale widzę że ten film nie jest po japońsku.
Silent hill the movie jest genialnym filme pod każdym wzgledem mimo że opinie sa podzielone dla mnie to Król Horrorow! Ciekawe kiedy rozpoczna prace nad częscia drugą
Grałem we wszystkie części gry ale widzę że ten film nie jest po japońsku.
[roftl] - jest produkcji Japońsko-Amerykańskiej. Poza tym gdzie Silent Hill znajdziesz w Japonii? Wystarczy, że jest tam już jedno przeklęte miejsce - Hinamizawa:).
Ostatnio edytowany przez Virus (2006-08-04 14:32:28)