Nie jesteś zalogowany.
Dzięki Virus! Ale mnie zaczynasz przerażać. Czy ty wszystko wiesz o Higurashi? Nie mieszkasz czasem w Hinamizawie?
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-26 23:56:29)
Skoro już tu jesteś... to powinieneś wiedzieć, że... prawdziwe imię Oyashiro-sama to.... VIRUS
:P
P.S Trochę nie z tematem ale znalazłem fajnego gifa i chciałem wam go pokazać
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-05-27 00:06:25)
W sumie to logiczne. Zakradł się na ANSI i poleca wszystkim Higurashi, aby nabyć nowych wyznawców.:P
A ja lubię Shion[jezor]. Ale i tak wolę Haruhi.:)
Same here.... Z tą różnicą że ja Shion nie za bardzo lubię xP RENA FTW!
No, Rena się w detektywa zamieniła w 7 epku (nie spodziewałem się tego po dziewczynie, która grzebie po śmietnikach, ale wszyscy sławni detektywi byli zdziwaczali). Ale Shion jest najnormalniejsza z całego miasteczka. I za to ją lubię.
Dzięki Virus! Ale mnie zaczynasz przerażać. Czy ty wszystko wiesz o Higurashi? Nie mieszkasz czasem w Hinamizawie?
Prawie wszystko, oprócz mang, sound Tracka, gry TDM, wyszło jeszcze coś takiego jak Higurashi Fan-Pack #1 zawierające Doujinshi (głównie Hentai), obrazki, kalendaże, flashe, filmiki z seri "mad" i inne duperele w sam raz dla fanów. Hinamizawa to całkiem fajna okolica, zapraszam:).
Skoro już tu jesteś... to powinieneś wiedzieć, że... prawdziwe imię Oyashiro-sama to.... VIRUS:P
Dokładnie ;] Viri to tylko mój przydomek w świecie śmiertelników:), w innym świecie jestem znany jako Oyashiro-sama.
W sumie to logiczne. Zakradł się na ANSI i poleca wszystkim Higurashi, aby nabyć nowych wyznawców.:P
Moimi wyznawcami są głównie Asokiści, ale również mazoku, kochający anime ponad wszystko... tych nie spotka klątwa; klątwa dopadnie jednak tych, którzy prześladują moich ludzi, czyli TVN i śmietrtelnicy, którzy szydzą z Anime/Mangi.
----
Oyashiro-sama has come!!!
RiXeD, tak wygląda Rena w rzeczywistości:
[cytuj=Virus]Hinamizawa to całkiem fajna okolica, zapraszam:).[/quote]
Wiem, widziałem gdzieś zdjęcia, ale nie pamiętam gdzie.[baka]
...Higurashi Fan-Pack #1...
WHERE?! OMG OMG! GADAJ ALBO CIÄ !!!
A te zdjęcia to ja widziałem zanim wyście zaczęli ściągać trailery xP
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-05-27 00:33:41)
Na Iso Hunt, lub TokyoTasho, chyba również na Mininovej, ja ściągam z IsoHunt... wpisz Higurashi i znajdź sobie, całość zajmuje ok 700MB.
LoL, liczyłem na dd, ale z braku Maczety i nóż dobry...
Całe szczęście mam jeszcze ten tasak... Eee, znaczy się łącze 34mbit u Generała w buirze xP
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-05-27 01:03:25)
Będzie na DD, ale później, sam to zresztą wstawię:). Najpierw musze to ściągnąć.
Nie rozumiem wcześniejszych dyskusji na temat tej serii. Po to robi się serial, żeby kolejne odcinki odkrywały kolejne puzzle "historyjki". To jest zwałowe. Oj co to będzie!!! Właśnie min. temu obejrzałem 1st ep. Domyślam się, że będzie masakra! Jak super!
MASAKRA! MASAKRA! MASAKRA! MASAKRA! MASAKRA! MASAKRA! MASAKRA! ...mam taką nadzieję!
Co tu jest do zrozumienia??? Dokonano rzezi na jednostce społecznej i te dwie chcą to ukryć. Jak ja lubię takie sceny jak ta ostania...o!i zupełnie pierwsza też. Dzięki za info na temat tego ANIME.[okej]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-05-27 01:42:38)
ja obejrzałem właśnie 6 epek ( idealna pora na to anime:D ) i muszę powiedzieć,
SPOILER
że w tym odcinku dowiadujemy się kim jest na babka co zna tego fotgrafa( sorka ale imion nie za bardzo pamietam)
SPOLIER
i wydaje mi się że z każdym rodziałem będziemy się o czymś dowiadyć co nie było powidziane we wcześniejszych.
a i prośba do was żebyście pisali że spoiler bo nie każdny oglądał np. 7 ep:)
Pozdro dla wyznawców Oyashiro-sama:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-05-27 01:29:30)
Co tu jest do zrozumienia???
Obejżyj dalej to się przekonasz. Nie jesteś na bierząco to siedź cicho i oglądaj
Właśnie, albo inaczej spadnie na ciebie przekleństwo Oyashiro-sama i jego wyznawców:P. A w efekcie... sam się domyśl[roftl].
wydaje mi się że z każdym rodziałem będziemy się o czymś dowiadyć co nie było powidziane we wcześniejszych.
Zgadzam się. Tylko czy bohaterowie pod koniec będą wiedzieć tyle co my? Bo jeśli z każdym rozdziałem będzie im się kasowała pamięc...
No ja mam nadzieję, że pod koniec serii nastąpi WIELKA KULMINACJA i wszystkie chaptery połaczą się w jeden przez co otrzymamy jedno wielkie....coś
jak dla mnie to mi się wydaje, że wszystko wyjaśni się w tych epach które nie będą podlegały pod żaden rozdział, czyli gdzieś tak na końcu anime:)
jak dla mnie to mi się wydaje, że wszystko wyjaśni się w tych epach które nie będą podlegały pod żaden rozdział, czyli gdzieś tak na końcu anime:)
Niestety wszystkie epy będą podlegały pod rozdziały
W anime zostanie przedstawionych 6 z 8 rozdziałów z gier.